HC Sarah (Kick Assassin)

Moderátor:Dark_Deamon

Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:
Re: HC Sarah (Kick Assassin)

Příspěvek od Fraxinus » 05.08.2012, 18:46 hod.

Na scaraby platí toto: když by sis koupil ve 3. aktu Iron Wolfa ledovýho, tak ti je bude úplně zmrazovat. A zmražený skarab blesky nevypouští...
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 05.08.2012, 19:00 hod.

To Fraximus: Vidiš, to jsem se tě chtěl zeptat. Četl jsem Tvojí HC postavu Bleskohnivku a tam Iron Wolfa používáš a dle videi vypadá, že jsi byl spokonený. Hraji postavu s infermo a warmth, poté ice blast, glacial spike a blizzard s cold spells (a infermo chci doplnit RW Leaf). Poté chci zkusit HC a podělit se s Vámi taky o příběh. Doporučil bys merc z aktu 2. či 3.? Do teď využívám z 2. a jsem spokojen :-)
Naposledy upravil(a) Dragonius dne 05.08.2012, 19:21 hod., celkem upraveno 1 x.
Štěstí přeje připraveným...

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.08.2012, 19:03 hod.

Fraxinus: No jo, ale toto nejspíš neprojde, protože využívám služeb pána, kterej mi dává Might auru. Navíc teď trávím moče času v gamblu, kvůli botám a když se podaří a fofrem na upgrade.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 05.08.2012, 19:43 hod.

Jakej spatnej drop?Topaz je prece hezkej drop, tedy pokud maxujes MF :lol: :lol:

Co se tyce Bossu, tak jak uz jsem psal u Dragendorffa, Duriel a Diablo naprd, obcas Andy a Meph, nejlepe Baal pri questeni....Seriozni MF najezdy jsou neco jineho

Preju hodne stesti v A2 ;)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.08.2012, 21:30 hod.

RIP: Na MF nejedu. Spíš se zaměřuju na věci, díky kterým přežiju. A k tomu topazu...v tu dobu už jsem měl v truhle 2 perfecty.

Díky za štěstí. Určo se bude hodit :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 06.08.2012, 02:51 hod.

Problem je v tom, ze je to tak trochu provazane...Sve sance na preziti Hell muzes hodne zvysit tim, ze jedes na MF v prubehu Normal/NM, je to takova pripravna faze na Hell, kde je to pak ciste o preziti...Nerikam, ze je to ta jedina mozna cesta, ale asi ta snadnejsi

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 06.08.2012, 11:35 hod.

RIP: To, co mám v hlavě za equip, tak na to bych spíš potřeboval mrak run, s kterýma mi MF moc nepomůže. Navíc já dávám radši přednost resistům než MF, protože to hodně cítím, když do mě praští někdo s jakýmkoliv elementem. Životů moc není a ani nebude, když vemu v potaz, že budu muset utopit ve Strength minimálně 208 bodů. Pár bodů do Dexterity, kvůli aspoň nějakýmu blocku a co zbyde, tak dávám do Vitality. Občas je to hodně o hubu. Kor, když je někdo extra fast. Když vemu v potaz i svou rychlost, tak to v boji vypadá tak, že omylem kliknu vedle, doběhnu přímo doprostřed bosspacku a ti si na mě pak smlsnou. Pak ty rejuvany mizí jak nic. Asi by se to dalo hrát opatrněji. Problém ale je, že to tak asi neumím :D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 06.08.2012, 19:19 hod.

Ja nemluvil o vysnene vybave, ale o takove, ktera Ti potom umozni prezit Hell...A co se tyce rezistu, to chapu, ale ja jsem zvykly hrat z naked postav trochu jinak (proste uhybat vsemu, co se da :lol: ) ono s -30all uz v NM enchanted Bossaci nejsou zadna sranda, zvlast, kdyz mas jen cca 500HP....Ale to je jedno, uvidis sam, jak to pujde, ja se na gamble/kauf moc radsi nespoleham, spis na plne cisteni vseho vsude a co nejvyssi MF, ale to je muj pohled na vec

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 06.08.2012, 23:02 hod.

RIP: Rozumím tomu jak to myslíš, ale mám pocit, že tu každej mluvíme o něčem jiném. Ty, pokud hraješ Naked, tak určitě nejseš melee, ale jedeš to spíš na dálku. Já zas stojím každému tváří tvář, takže toho schytám víc, jak ty. Ty resisty prostě potřebuju a klidně je pojedu na úkor MF. Kapiš jo? :)

Jen mi není jasná jedna věc...Taky jsem hrál Naked. S Trap Assassinkou jsem se dostal do 5.aktu na NM (bez merca). Soulové u Anyi byli nad moje síly. A co si pamatuju, tak life jsem měl teda mnohem víc. Měl jsem asi 50 bodů v Energy a zbytek jsem rval do Vitality. Takže těch life musí být víc jak 500. Mnohem víc.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 07.08.2012, 01:53 hod.

Jasne, ze chapu, ze pro melee postavu jsou resy dulezite, ale treba Barb ma na to skill, Pala taky, Zona miniony atd., jinak receno snazil jsem se naznacit, ze v NORMALNIM hrani (tedy ne blazniviny typu naked apod) se to da ustat v klidu i s MF vybavou , co se tyce Normal/NM, ale jak rikam, je to otazka preferenci a ja si to navykl hrat takhle, holt vliv Insane Waynea :lol:

Edit:S temi HP jsem mel na mysli soucasnou situaci meho necra, ktery jako char dostava strasne malo za investovane body ve vita, navic jsem musel taky investovat do energy, a hlavne jsem teprve v A1 NM

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 07.08.2012, 12:01 hod.

RIP: Tak určitě se za nějaký chary dá víc zaměřovat na MF. Jindy je to ale zase hazardování s životem. Našel jsem už spoustu věcí s MF a kdybych to na sebe sázel, tak bych se určitě pohyboval kolem hodnoty 200%, ale nechtěl bych pak vidět ty resisty a dmg :D Navíc potřebuju někde nabrat life a mana leech + crushing blow. Jasně, že existujou itemy, který nabízejí tyto vlastnosti v jednom, ale ty mi jsou zatím celkem nedostupné a kdo ví, jestli dopné někdy budou. Navíc jak už jsem psal...spíš potřebuju runy než unikáty nebo sety, takže na MF moc nelpím a je mi celkem fuk, kolik mám procent.

Jn, 2 body do life za 1 kus ve Vitalitě je bída. Chce si to dávat fakt majzla. Přeju hodně štěstí, ať se s ním dostaneš co nejdál ;)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 07.08.2012, 15:01 hod.

Act 2 - Nightmare

Po příchodu do Lut Gholeinu, jsem si to rovnou namířil ke Greizovi a najmul si "nového" žoldáka, který mi bude pomáhat s navýšením mého poškození. Jediné, co na něm bylo ale nové, je jeho aura pod nohama, protože jméno měl naprosto stejné. Opět Fazel. Asi brácha :) První místo, kam jsem si to namířil byly stoky pod městem. Už v prvním patře se na mě usmálo štěstí. Okamžitě jsem otevřel portál a utíkal vytvořit tolik touženou čepicu. Tímto jsem se dostal z mínusových hodnot, které mi ukazoval lightning resist. Radamenth padl a já si vychutnal další free skill point. Přemýšlel jsem, do čeho vkládat body nyní, když jsem dosáhl maximálních hodnot u kouzla Venom a rozhodl jsem se, že si přivolám dalšího pomocníka v boji - Shadow Master. Ze začátku byl spíše jen na parádu, ale aspoň zaměstnal pár potvor a já se tak mohl s Fazelem soustředit na ty nebezpečnější. Další poklad na mě čekal kousek za městem. Pokoj duši tomu oběšenci, kterého jsem "osvobodil" a asi jako vděk, mu z kapsy vypadl hezký kamínek. Do hrobky, kde člověk většinou nalézá Horadric Cube, jsem nešel. Vlastně jsem celé Dry Hills jen tak proběhl a koho jsem potkal, s tím jsem zle skoncoval. Díky prvnímu aktu jsem si už navykl na vyšší obtížnost a na různé taktiky boje, proti jiným typům potvor. Během prolézání Far Oasis jsem si odskočil na gamble. Ano opět :) Tentokrát se mi poštěstilo získat dosud nejhezčí boty, které jsem viděl. Okamžitě jsem sbalil krám a šel se dělat pokus :) Sílu svých kopů jsem navýšil o dobrou polovinu. Krásně se na kouká. Poté jsem se vrátil k rozdělané práci do Oázy. Padá to a padá to :) Tyto dva kousky byly jen kousek od sebe 1, 2 :) Zatím jsem nenarazil na nepříjemné Scaraby, což bylo fajn. Jen obvyklý Beetleburst to střežil tam, kde měl. Nedělal ale problémy. V Maggot Lair se už Scarabové nacházeli ve větších houfech. Jenže úzké uličky místních chodeb jim nedovolily naplno využít jejich potenciál, což bylo uklidňující. Na jednom místečku, kde jich byl celkem slušnej zástup, jsem je oloupil o další kamínek. Ve druhém patře hotového labyrintu, jsem z jednoho šéfa vymlátil zelené amulet. Chvilku jsem doufal, že by se mohl změnit na kousek ze setu The Disciple. Fáze 2 už mě tak nenaplňovala nadšením :( King všech brouků se moc nepochlapil. To spíš jeden z jeho přisluhovačů podal líbivější výkon. Lost City. Až sem jsem musel čekat. Myslel jsem, že mi není souzeno, ale stalo se. Tak to je von :D Okamžitě směr město a šlo se kuchtit. Je to prostě paráda. Konečně mi nebude zima. A resisty jsou fakt fajn :) Vrátil jsem se do zatměného města s pocitem hotové nesmrtelnosti :) Kompletně jsem vyčistil Ancients Tunnels, ale ani ťuk. Poslední místo, které jsem musel chtě nechtě prověřit, bylo Valley of Snakes. S Cloak of Shadows je to ale brnkačka. Žádnej Charge se nekoná. Hadi jen stáli a koukali jak z jara. Pak už jen stačilo pár mířených kopanců a bylo vymalováno. Po jedněch takových omalovánkách jsem ohnul svůj hřbet pro další kamínek. Toto nikdy neomrzí :) Snad se bude jejich kvalita zvyšovat. Fangskin byl na Nightmare celkem hustej. Opět jsem ale přes CoS povraždil jeho kámoše a s mercem a Mástrem jsme pak dorazili i jeho. Odkopl jsem oltář, sebral jsem amulet a všude byla zase sluneční záře. Drognan mě poslal za Jerhynem a ten si mně pekelně postěžoval, jakej mu tam dole udělali bord*l. Tak mu říkám, že to tam ošéfuju, ale makat mu tam nebudu :D Jak jsem slíbil, tak se i stalo. V Arcane Sanctuary je to krásný. Nevím proč, ale fakt se mi tam líbí. Nic extra se tam ale nestalo, pokud nepočítám pár bossů a setovou helmu Berserker. Summonera jsem našel na první pokus a ještě než se stihl zasmát, tak už se válel v kaluži krve. Jelikož nebylo moc času a musel jsem se ženou vařit oběd :), tak jsem šel vstříc jen správné Tal Rashově hrobce. To, čemu jsem tak úspěšně celou dobu vyhýbal, mě dostihlo zde. Jen pro představu...takto to vypadalo v každé druhé místnosti. Občas to bylo celkem na dlouho. Scarabové vepředu a Ancienti zpovzdálí stále oživovali své kosťáky. Občas to bylo fakt napalicu. Pak jsem si všiml, že mám zase nějaký kačky, tak jsem to šel osolit :) Asi na desátej pokus jsem pro Fazela ulovil nové píchátko. Pak jsem přemýšlel, co by to chtělo nového a všiml jsem si, že můj druhej prsten umí jen "4% Life Stolen per Hit", takže volba byla jasná. No a takto to dopadlo na první pokus. Děkuji :love: Pak už jsem nic nezkoušel a vrtátil se zpět do toho Scrabího blázince. Občas za ty nervy byla ale slušná odměna. Bylo fajn, že přes jednu hrobku od tohoto nálezu sídlil Duriel. Skočil jsem do města pro zmutovanej klacek, nakoupil pár žlutých džusů a vrátil se zpět. Nečekal jsem, že to bude tak rychlé, ale bylo. Sice jsem to z našeho tria přežil jen já, ale kdo jinej by to taky měl přežít, že? :) To, co mi Duriel vzal na life, tak díky 18% life leech jsem si vzal během 4 kopů zpět...paráda :) Kéž bych stejnej výraz mohl použít i pro tento obrázek. Neřád :ble: Akorát jsem si z toho nechal ten small charm (+2 dex). S kyselým výrazem na tváři jsem odpoutal Tyraela, pokecal ve městě a uvítal Meshifovu větu "My ship is your ship". Tady ještě dva obrázky, jak to aktuálně vypadá v truhle 1, 2.
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 10.08.2012, 17:03 hod., celkem upraveno 1 x.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 10.08.2012, 17:02 hod.

Act 3 - Nightmare

Opět nastavuji /players 8 a vydávám se do víru divočiny. Hned kousek za městem mě mužíčci v zelených trenýrkách obdařili slušným kamínkem. Vypadalo to, že trend z pouště bude pokračovat :) Ve Spider Cavern jsem se psychicky připravoval na pavouka Sszark the Burning, který je na každé obtížnosti nepříjemný. Teď ale nebyl. Sice nám každému nad hlavou zasvítil Amplifou, ale o život nešlo. Great Marsh jsem znechucen proběhl až nakonec, abych zjistil, že to nikam dál nevede. Tak jsem se na patě otočil a šel hledat cestu do Flayer Jungle. Postup byl celkem snadný. Sice jsem se za každým Flayerem naběhal jak divej, ale na jeden až dva kopy šli k zemi. Když jsem získal The Gidbinn, který hlídal jeden champion, tak mi výměnou za něj dal Ormus celkem neužitečnej prstýnek. Při cestě pro mozeček jsem ve Flayer Dungeon potkal první slušnou obludku. Radši jsem z ucitvé vzdálenosti koukal, jak to Fazel šéfuje. Ve druhém patře to bylo jako vždy narvané k prasknutí monstrama. Z jedné skupiny jsem získal další runu. Mozek jsem získal, i když byl jeho strážce Witch Doctor Endugu obdařen velmi nepříjemnou schopností mana burn. Tato vlastnost mi dělá problém kdykoliv na ni u někoho narazím. Lahvička to ale jistí. Po návratu do džungle a následném hledání vstupu do Lower Kurastu, jsem narazil i na první Exceptional unikát. Bohužel ho nikdo z mé družiny nevyužije. Stejně tak jako toto setové žezlo. Konečně jsem se prokopal do Lower Kurastu. Po chvilce pátrání a otevírání truhel, jsem narazil na první poklad. Bohužel byl i poslední. O lokaci dál se už otřáslo trošku líp. Hlavně Fazel byl z tohoto kvéru nadšen. V naději, že něco užitečného padne, jsem si poctivě prošel všechny chrámy. Jediné, co jsem potkal, byla nechutná salva šípů. Až v tom úplně posledním propadlišti se trošku poštěstilo. Už jsem se pomalinku chystal na boj s High Council. Ve velkém okruhu jsem vše pomlátil, aby mě nepřekvapilo něco navíc. Bylo mi jasný, že už tak to bude prča. Hlavně s chlápkem, kterej dáva Amplifu. Bylo tomu tak. Nejprve jsem se zaměřil na běžné padouchy a až po sléze na jejich šéfy. Jeden okamžik jsem měl namále a to když se mě sešel již už zmíněný pán s kámošem, kterej je cold enchanced. Vše se ale díky vetší dávce life a rejuvenation potionů ustálo. Nastal čas smíchat v kostce všechny vnitřnosti s cepem a praštit do toho. Bum-prásk, jsme tam. První patro jsem prošel zhruba z poloviny, než jsem našel vchod do toho druhého. Tam jsem se ještě ani nestihl ohřát a už mi vyrazil dech tento kousek :) Obě dvě patra byla prošpikována monstrama Mauler, Preserved Dead, Dark Lord a Undead Soulkiller. Hlavně těm posledním petardníkům, jsem se vyhýbal jak to jen šlo, protože jim to střílelo velice dobře. Jednou jsem zkusil sejmout jen jednoho a toto byl výsledek, z plného počtu životů. Takže to probíhalo tak, že jsem je dycky načnul a finální fázi jsem přenechal Fazelovi, kterému to zdá se nedělalo problém. V tento okamžik jsem ho měl radši, jak kdy jindy :) Druhé patro jsem prošel skoro celé. Jako uvítací výbor mi Mephisto poslal tyto pány. Celkem ok. Cloak of Shadows to pořešilo. Jako asi 1000x za celej akt :) Nemít toto kouzlo, tak jsem byl tak 30x tuhej. Bremm Sparkfist (Council Member) byl v klidu. Sice ze sebe jako vždy šlehal blesky, jak nejlíp uměl, ale nepodpořil to Conviction, takže mi strach nenahnal. Před bojem s Pánem nenávisti jsem se "vyzbrojil" jedním charmem, kterej jsem našel někde na začátku džungle. Samotný Mephisto byl v celku neškodný. Sice mě donutil vypít pár životů a i jednu růžovou kapalinu, ale to bylo vše. Když jsem zmáčkl alt, tak jsem nevěřil svým očím. Sice mi bylo vše na prd, ale pohled to byl hezkej :) Jen pro ukázku...rukavice a sekyrka. Ještě jsem pozabíjel, co zůstalo v třetím patře živé a namířil si to přes lebky do portálu. Tento akt jsem defacto jenom zabíjel a zabíjel. Žádnej gamble, nic nového, až na dva small charmy a kvér pro Fazela. Prioritní cíl přežít, byl splněn. V dalším aktu už ale mrknu na něco nového a zkusím štěstí v craftu. Tady ještě ukázka, jak to vypadá v truhle 1, 2. Ještě jedna perlička....ten Tower Shield stále nepadl :D

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 10.08.2012, 18:14 hod.

Parádička drop, takový MF run :) Ta Fal taky musí potěšit, pěkně ti to padá. GL ve 4. aktu.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 10.08.2012, 22:09 hod.

Boha jeho, jsem tuhej...to nemůžu přežít. Co si člověk může víc přát, než na schodech mezi Outer Steppes a Plains of Despair potkat dva bosspacky Soulů. Z toho jeden je aura enchanced - Fanaticism :{

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 10.08.2012, 22:34 hod.

A přesto - každý takový neúspěch je okamžikem, kdy se rodí stále tužší a tužší houževnatost. A právě ta jednou tvojí Assasinku dovede do úspěšného konce 8-)

Rest in peace...

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 10.08.2012, 22:45 hod.

Mě teď stojej všechny vlasy na hlavě.....několikrát chybělo málo a v kaluži krve skončil i můj Kodiak, ke kterému jsem se vrátil.

Odpočívej v pokoji/kusech.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 11.08.2012, 07:19 hod.

Společně s hajzlíky ze 3. aktu(soul killer/UD stygian doll) mám souly nejmíň radši. Blesky ještě než je vidíš, ještě když se to takhle ošklivě vygeneruje. Pro melee chary horor. RIP a přeji hodně štěstí s další assou.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 11.08.2012, 10:30 hod.

Act 4 - Nightmare

Bylo mi jasné, že tady už to bude jiné kafe. Monstra budou mít víc životů, více odolností a celkově budou o dost nebezpečnější, než do teď. Toto mi běhalo hlavou, když jsem scházel schody z The Pandemonium Fortress do žáru pekla. Nemusel jsem ani moc dlouho čekat a moje myšlenky byly naplněny. Po klidném začátku, kde jsem potkával tak 2-3 monstra, jsem narazil na tyto obrněné borce, kteří byli slušně hustí. Jedná rána a půl života nebylo. Musel jsem si dávat majzla, abych se jakýmkoliv nedopatřením nedostal mezi ně. Začaroval jsem Cloak of Shadows a práce byla o dost usnadněna. Šéf ale stejně zlobil. Na jeden úder, padla jedna láhev růžového elixíru. Potom jsem se dál potuloval po Outer Steppes. Ne a ne najít vchod do další lokace. Zato jsem našel jednu pěknou svatyni. Povedlo se. Nacházím vchod do Plains of Despair, který byl kousek od Gem Shrine. Utíkám po schodech, ve vteřině mi ale tělo zaleje neskutečné horko a hercna mi div nevyskočí z těla. Jsou všude! Okamžitě nastavuji kurz na 180° a utíkám skoro až do The Pandemonium Fortress. Ono to podle té fotky nevypadá tak hrozně, jenže já si vyběhl až před vchod a pak následoval ten šílenej úprk. Tím jsem si natáhl strašnou haldu monster. No nic...zastavil jsem se tak 3 obrazovky od schodiště, udělal portál a začal s Fazelem a SM přemýšlet, jak to uděláme. Nikoho nic nenapadalo a já potichu přemýšlel, že to je náš konec. Vrátil jsem se těsně před schodiště a z pozarohu jsem nakukoval, jak to tam vypadá. Jakmile moje noha došlápla na první schod, tak jsem už spatřil, jak se to tam hemží a přilítává jeden blesk za druhým. Byl jsem v koncích. Najednou ale svitla naděje, protože boos, který tomu všemu velel na samém vrcholu, se zničeho nic objevil vedle mě. To byla moje jedinečná příležitost. Okamžitě ji využivám a spouštím svou salvu kopů. Moon Ripper the Sharp se hodně cuká a nedává kůži lacino, jenže moje nohy jsou velice přesné a účiné. Umírá a já lehounce oslavuji. Jenže mi je jasné, že ještě není všemu konec. Stále se na mě řítí velká hromada blesků. Aktivuji Cloak of Shadows a je klid. To je můj okamžik, jak s tímto skoncovat. Postupně zabíjím jednoho elektrikáře za druhým, jenže v tom mi mizí veškerá mana. Okamžitě prchám pryč. V dálce zahlídnu dalšího bosse, kterej se ukazuje stejně nepříjemný, jako jeho první kamarád. Asi po pěti minutách neustálého vyvolávání CoS, kličkováním mezi blesky, stálého mizení many a doplňování životů, je klid. Za to moje srdce buší, jak kdybych měl dostat infarkt. Postupuji krůček po krůčku dál. Snažím se držet co nejdál od Fazela, abych nebyl nečekaně usmažen. Plains of Despair je doslova pohlcen bleskaři. Pokaždé, když jsem na ně narazil, tak jsem si říkal "100x slává pro Cloak of Shadows". Je to takovej můj jednobodovej zázrak na většinu problémů. Měl jsem už prolezlou skoro celou mapu, jenže se mi stále nepodařilo narazit na Izuala. Už jsem si říkal, že tentokrát nezradil a zůstal dál andělem. Nakonec ale bylo vše při starém a já se s ním vypořádal. Oba skill pointy jsem využil pro zdokonalení Shadow Mastera. Po této lokaci jsem se rozhodl, že zkusím ruletu v podobě craftingu. Rukavice...první pokus :( , druhej :cry: a třetí :) Crushing Blow je sice stále na 5%, ale aspoň ten dual leech. Hned potom jsem se rozhodl pro safety amulet, abych trošku navýšil mou hodnotu stále slabšího blocku. Tajně jsem doufal v 1 all skill. První pokus :{ , druhej :roll: a třetí :) . Další Thul runy jsem už neměl, takže jsem si tento amulet nechal. Navíc nevypadá nejhůř a block se mi zvednul o 8%. Následovala cesta do City of the Damned, kde to oproti Plains of Despair bylo velmi oddechové. Všude se to hemžilo monstry, které plivají bleskové koule, takže stačilo jednou začarovat CoS a pak je jen řádně nakopat. V Fiver of Flame to byl zase samej Grotesque :-x Vůbec se s tím nepárali. Plivali to kolem sebe jak to nejlíp umněli. Jako zálohou jim byli Strangler, kteří se mi svým vzhledem tuze líbí :) Navíc moc paseky nenadělají. Konečně jsem došel do Hellforge a v hlavě jsem měl jen ty nejlepší scénáře. Realita byla maximálně opačná. Při dalších trampotách, během kterých díky všudy přítomnému ohni nebylo o teplo nouze, jsem narazil na jedno brnění. A o dalších pár kroků dál jsem sebral další kamínek. Boje stále probíhaly tak, že jsem vrhal jeden CoS za druhým a v relativním poklidu pak likvidoval monstra. Shadow Master, v tomto okamžiku na lvl 16 byl už velmi přínosný. A to díky tomu, že se mu čas od času podařilo jedno kouzlo. V Chaos Sanctuary to byl kámen úrazu pro Fazela. Nedokázal vzdorovat jakékoliv větší skupince Abyss Knight a tak jsem musel dopomáhat redukovat jeho hladinu životů. Občas to ale nevyšlo a já pak u Tyraela otvíral svůj měšec. Pečeť, kterou chrání Grand Vizier of Chaos, jsem zneškodnil jako nic. Opět díky CoS. Další následovala ta, kterou stráží tento chlapík. Průběh byl naprosto stejný, jako u té první. A vlastně to tak probíhalo i u Lorda de Seise. Po jeho zabití jsem se dostal na lvl 66 a mohl jsem tak zdokonalit SM na lvl 17, kde už může být fakt sadař :) Země se během toho otřásla a já zaslechl "Not even death can save you from me!". Lehce jsem kývl na Fazela a SM, ti mi stejným způsobem kývnutí oplatili a šlo se na věc. Diablo se představil Fire Novou. Rozhběhl se přímo k nám, ale SM ho zastavil na jednom z cípů pentagramu. Velmi horlivě se do něj s Fazelem pustili. Kdežto já jsem je oběhl a ládoval to do Diabla ze zadu. SM se ukázal jako už velký bojovník a nerozházelo ho pomalu nic. To samé se ale nedalo říci o Fazelovi, kterému lítaly životy jak na horské dráze. Bezproblémů jsem mu je stíhal doplňovat, dokud se Pán teroru nerozhodl pro dvojnásobný Red Lightning Hose. To už Fazel rezignoval. Diablo se okamžitě zaměřil na Shadow Mastera. Ten sice zvládal odolávat lépe, jak Fazel, ale taky se párkrát poučel. Já byl naprosto v klidu a stále jsem do něj bušil jak vzteklej. Diablo padl, ale neobdařil mě takovou sbírkou, jako jeho bratr. Akorát brnění (Plate Mail) jsem nasadil na Fazale. Ještě chvíli jsem stál v prostřed pentagramu a byl rád za to, že jsem naživu. Tento akt byl velmi dobrá prověrka před tím, co bezpochyb bude v horách následovat. Dokud tu ale bude Cloak of Shadow, tak tu budu i já :) Stále se soustředím na gamble bot, ale nedaří se získat nějaké slušné. Sem tam mi ujede ruka na čelenku, aby se měl Fazel líp, ale tato to určitě nebude. Už mi taky chybí jen 3 levely a budu mít potřebnou sílu na nejvyšší úroveň bot. Pak už se konečně budu moct věnovat vkládáním bodů do Vitality a Dexterity. Jinak ten Tower Shield je asi zakletej nebo co :D Buď ho najdu magic nebo ethereal. Nevadí. Primární cíl přežít je splněn, i když bych měl doma puťukat všechno dřevěný, co tu najdu :) Tady ještě dvě fotky z truhly 1, 2. Vypadá to, že se již brzo vrhnu na mutaci grand charmů. No nic...jdu si pro kožich a nabírám kurz směr sněhem pokryté hory a pláně.

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 11.08.2012, 12:00 hod.

Nechápu - is she dead or not ?

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“