ze začatku sem si říkal že critical mass je supr kouzlo, protože ještě než ho nerfli, tak daval 100% šanci na - 1 sec CD, potom to nerfli a ta šance byla jen nějak 5% že - 1 sec CD při critikalu, tak sem nepoužíval, dokud sem si někde tady na foru nepřečet, že v kmbinaci s tornadem, co stoji na miste (nvm ja kse to presne ted jmenuje, nahore je muj build), je v podstate 100% sance pri critikalu ze padnou CD o 1 sec, ALE funguje to jeste brutalneji, protoze ty CD padaji pred ociima, jak sem to hral poprve, tak sem nechapal, ale je to tak, zkuste si to

. Jinak je to celkem narocny build na AP, tak s kombinaci AP za critikal je to uz velice silny build. Skoro pernamentne mam nahozeny diamond skin a skoro pernamentne freezuju potvory, proto COLD BLOODED, protože když je potvora zmražená, tka dostava o 15% víc dmg z novy a dalších 20% dmg navíc díky pasivce. nejde o to že nemám cold dmg, ale o to že jsou zmražení. Normální potvory dokážu mít pernamentne zmražené, že mi neuberou ani hp, elitky dokažu zmrazit tak na pul sec, takže celkem pohoda tež. Jediny vetěšíproblem pro mě je, že nedokážu skoro sam zabít goblina, protože ho nemám jak zastavit, frost nova ho zmrazí tak na pul sec, jedina ma sance je nahnat ho do rohu.
Jo a ještě jedna věc, mám an věcech asi 1000 life on hit, a tady to mě ale léčí jak kdy, někdy mě to vyléčí 6K za vterinu, nekdy 2K, asi podle poctu potvor, vic potvor, lepsi leceni, elitky si v druhem aktu davam ja kktere, problem pro me delaji molten v kombinaci s laserama a pritahovanim...
Jinak mam tež celkem slabou zbran, jen nejak 700 dps, ale life on hit, bnohuzel nemam tolik penez abych si koupil lespi
jedna se celkem o tank build, ale diky Diamond skinu a zmrazeni se to celkem da, idkyz mam jen 25K lifu, armor kolem 3K, resisty kolem 700