farmeni inferna I. a II. akt
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Máte nějaké typy kde dobře farmit itemy ? Butcher zfarmenej už nesčekrát s 200% magic find(valor + itemy), ale pořád nepadá nic užitečného.
pokud toto téma už tu někde je tak se omlouvám a prosím o PM s odkazem
Re: farmeni inferna I. a II. akt
Mylim ze hra je nastavena tak, ze v prvnim a druhym aktu ti nikdy nebudou padat veci jako 1h s 1000dps.
Ty padaj az ve 3 a 4 aktu.
Budou ti padat jen kramy, ktery sou ti na nic a ty je musis prodat v aukci lidem na mensim lvl a vydelat si dostatek penez a nasledne si zase v aukci koupit od lidi co uz sou ve 3 a 4 aktu prave kvalitni veci.
Ty padaj az ve 3 a 4 aktu.
Budou ti padat jen kramy, ktery sou ti na nic a ty je musis prodat v aukci lidem na mensim lvl a vydelat si dostatek penez a nasledne si zase v aukci koupit od lidi co uz sou ve 3 a 4 aktu prave kvalitni veci.
akt 3 az 4 moze dropnut najlepsie itemy
2 akt o uroven menej
1akt o dalsiu uroven menej
2 akt o uroven menej
1akt o dalsiu uroven menej
-
- Quill Rat
No stima itemam jsem se docetl, ze prvni akt muze padnout max tier 15, druhy 16,...
S kamosem nam zatim padli zbrane max dps 800 a vic proste ne takze na tom asi neco bude. Takže nezbývá nic jinyho nez ted nafarmit jeste tak milion a potom koupit nějakou lepší zbran a jít farmit Beliala což když ty creepy co jsou pred nim padnou hned tak by neměl být problém za WD.
S kamosem nam zatim padli zbrane max dps 800 a vic proste ne takze na tom asi neco bude. Takže nezbývá nic jinyho nez ted nafarmit jeste tak milion a potom koupit nějakou lepší zbran a jít farmit Beliala což když ty creepy co jsou pred nim padnou hned tak by neměl být problém za WD.
to je kvalita game designu ala Ponzi scheme....Budou ti padat jen kramy, ktery sou ti na nic a ty je musis prodat v aukci lidem na mensim lvl a vydelat si dostatek penez a nasledne si zase v aukci koupit od lidi co uz sou ve 3 a 4 aktu prave kvalitni veci.
Nefarmi bosa nesčekrát keď ti nič nedropne nič (Iba prvý drop)malaEMOholcicka píše:Máte nějaké typy kde dobře farmit itemy ? Butcher zfarmenej už nesčekrát s 200% magic find(valor + itemy), ale pořád nepadá nic užitečného.
1 Akt sa oplatí farmit pokial človek nemá na vyšší akt a umrie tam .. Mne tam padol prsten do setu .. čo som pozeral na aukcií tak mal najlepšie staty a ten najlepší na aukcií sa predával za 12m!
Drop je sice slabý ale 1-2 itemy za 3 hodky farmenia stoja za to ze bud sa preadajú alebo si ich odkladám pre iný char.
Btw.. veci čo som dropol v 1 akte a mám na sebe sa predávajú za miliony čiže moc to nepodcenujte a skôr treba mať viac trpezlivosti
Tak prece jen kazdej dalsi act ma vetsi tier itemu (teoreticky), takze je tam lepsi sance, ze dropnes neco uzitecnyho. Samozrejme u armoru muzes mit stesti na roll i z Hellu :-). Osobne me Butcher uz desne nudil, ted farmim Magdu v A2, je to o neco pomalejsi, ale v ty pousti pred ni je slusna sance na dung s truhlou, a 5 elite packu se tam vzdycky nasbira, plus Magda sama je nejsmesnejsi boss kde nejde umrit a krasne se tam muzu prevlikat do MF setu v boji.
- Nittros
- Quill Rat
- BattleTag:Nittros#2665
Já osobně v ACT I. Farmařim jen zlaťáky a nějaké žluté itemy na prodej do aukce.
Česko Slovenský herní klan který se zabývá nenáročným a přátelským hraním.
Jméno klanu: Heroes of Bohemia
Tag Klanu: <HoBcz>
Webové stránky: http://heroesofbohemia.eu/
Team Speak 3 IP: ts.aivik.cz:11226
Jméno klanu: Heroes of Bohemia
Tag Klanu: <HoBcz>
Webové stránky: http://heroesofbohemia.eu/
Team Speak 3 IP: ts.aivik.cz:11226
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Já taky v AKT I farmim jen goldy, žádnej dobrej Item mi tam nikdy nepadl.
Akt 1 jsem farmil celkem dlouho a padaj tam i slušný itemy ...Například toulec, kterej jsem prodal za 2M...Stačí jen porovnávat s aukcí
Mě v I. aktu padl pásek, 150 int., 53 all resist, 356 armor, 46 arcane res plus další staty 56 str. atd.., už nevím, není to špatnej item na první akt.
farmeni inferna I. a II. akt
akt I. jsem farmil dlouho, ale nepadlo nikdy nic co by me posunulo dale. jinak farma musi byt rychla, aby byla dlouhodobe snesitelna. Aktualne po dohrani diabla farmim 2. akt s dvema zbranemi. limitem je pro me vydrz berserkera. jakmile s nim dam 95% vsech skupin elitek, tedy po aktivaci skilu komplet celou skupinu, je to primerene rychle. take pocet ripu toleruji 2 na 15 skupin. mohl bych prehodit na defens equip a farmit 3. a 4. akt, ale to bych za chvili lezl po zdi ))
-
- Quill Rat
S tim dropem to není tak uplne pravda, jak to tady někdo píše. OH zbran s dmg 1000 ti klidně může vypadnout i v prvním nebo druhém aktu, ale s menší pravděpodobností než v actu 3 a 4. Já osobně mám nahrano nejakých 100 hodin a za celou dobu mého hrani mi jeste NEPADLA! ani jedna setová nebo legendary vec! Tak jenom abyste neknourali...
Ten I. akt bych taky tak nekritizoval, našel jsem tam ringy a amulety prodané během pár minut za mega, dvě helmy po 3 mega a nějakou tu one hand za 3 mega, prostě i tady to padá. Oproti tomu v aktu 2 jsem celkem smolař, bída s nouzí (až na jednu one hand za 10 mega ), a akt 3, tam vysloveně přitahuju smůlu. Tuším že už 5x jsem farmil celou cestu k Azmodanovi, vždy tak 30 zlatých itemů a jen ojediněle item za 500k, většinou neprodejné či jeden za 100k, a to přitom jedna farma trvá 2,5-3h Pak celej otrávenej dám relax Butchera za 30min. a hned mám ring za mega
Je to hodně o štěstí a trpělivosti, já pořád věřím, že mi akt 3 už konečně musí dát nějakou bombu
Je to hodně o štěstí a trpělivosti, já pořád věřím, že mi akt 3 už konečně musí dát nějakou bombu
S dropem itemů je to zapeklité ale hodně záleží na štěstí. Prolejzám druhý act křížem krážem od zčátku do konce, občas stihnu převlíct i itemy na MF, fortuny nechávám nejlépe na gobliny a občas se stane, že mi prostě rare předmět lvl 63 nepadne. Třeba zrovna včera jsem prošel celý druhý act bez jediného rare itemu 63 a jindy projdu jen Magdu a mám 2-5 itemů od archona lvl 63. Je to opravdu o náhodě co hra vybere za itemy pro rare. Když napadají itemy třeba z goblina nebo šampóna, leží tam 3 rare, nějaké modré a bílé předměty. Ve většině případů jsou zrovna ony bílé a šedivé předměty, které nikdo nesbírá ty které mají lvl 62-63.To samé je funkce MF. Když začnu hrát a nemám ani jeden nephalem, hodím na sebe oblek na MF a mám hned 2-3 rare věci z první skupinky elitek, když mám 5 nephalemů, hodím na sebe oblek, rozdíl v dropu s oblekem a bez něj mi zas tak velký nepřijde. Když si vezmu, že mám 5 nephalemů, k tomu fortunu a jeste oblek na MF a z šampónů mi padnou 2 rare, je to smutný a člověk zvažuje, jestli se má cenu vůbec převlíkat do MF. Pak když tedy konečně něco dropne, třeba taková hellion crosbow a po identifikaci se tam objeví 230 str a 150 int má člověk chuť to zabalit :-D
S tim MF gearem je to na draka.Ja sem chodil asi 14 dni denne 4x run prvnim aktem jen po elitkach zakonceny Warden + Butcher.MF gear 250 % a po tech 14 dnech sem zjistil ze jak s gearem tak bez nej pada +- stejne mnozství rarovych veci akorad je nutne mit NV na max. takze sem se pak na nejaky MF gear vybodl a radsi farmim bez jakychkoli problemu jen s valorem.Tim stejnym mnozstvím veci myslim to ze sem po ukonceni celeho runu mel zhruba stranku a pul bedny.Pochopitelne obcas z elitek padly 2 obcas 3 žlutáky...
Zrovna před pár dny mi akt 1 (cesta k Butcherovi) vyplivnul boty pro barbara v ceně 8-10 mega (152 str., 119 vit., 43 all rezist).
Oproti tomu z asi 6 farem cesty k Azmodanovi (akt 3) mám akorát jednu 1hand za cca 5 mega (950, 65 int. a vit., 62% critical).
Prostě když to shrnu, v aktu 1 jsem nasbíral mnohem víc cenných věcí než v aktu 2 či 3
A o tom, že se v aktu 1 farmí pohodověji, rychleji a levněji, netřeba mluvit
Prostě náhoda je blbec...
Oproti tomu z asi 6 farem cesty k Azmodanovi (akt 3) mám akorát jednu 1hand za cca 5 mega (950, 65 int. a vit., 62% critical).
Prostě když to shrnu, v aktu 1 jsem nasbíral mnohem víc cenných věcí než v aktu 2 či 3
A o tom, že se v aktu 1 farmí pohodověji, rychleji a levněji, netřeba mluvit
Prostě náhoda je blbec...
Je fakt že názory na to jak a kde farmit se hodně liší. Kamarád v prvním actu také drupnul kuši, s 1350 DPS, staty výborný ale do té doby mu nic moc nepadlo. Když si hra usmyslí, že člověka potěší nějakým dropem, asi je jedno který act člověk zrovna prochází. Ve truhém actu jsem měl třeba hodně štěstí na legendární předměty. Za tu dobu co čistím druhý act mi vypadlo cca 8 legendárních předmětů a to jsem magdu šel tak 10x a celý act tak 5x. Něco je i lvl 60-62. cenu nedokážu moc odhadnou protože na AH je cena legendárek dost přemrštěná. Ale zase na druhou stranu. Za tu dobu co D3 hraju ani jeden drop setového (zeleného) itemu. Vždy jsem celej vyplašenej když vidím na zemi něco zeleného, a ona je to ta blbá knížka
kde farmíte v druhém aktu? respektivě kde je vysoká hustota skupin a nejsou to ošklivé skupiny? třeba jaký katakomby? zdá se mi, že v časovém dungeonu je těch skupin nejvíc, nebo jdete magdu + navíc trpaslíky?
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Dost často Vault před Zoltanem a + kill Zoltana. Přijde mi trvale poměrně vysoká hustota champ/elite packů.