Drop legendarních předmětů
No jo. dneska (vcera) to nejak padalo. Behem 3 hodin mi padly 4 legendarky. Z toho 1 Andariels visage (dex). Prodano za 2,8M cisteho.
Re: Drop legendarních předmětů
Když tam vidím ten bronzový nápis mám radost jako malé dítě, o Vánocích, co dostalo vytoužený dárek. Po identifikaci cítím zklamání, jako to děcko, co zjistí, že dárek jsou ponožky.
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
no a ked vidim, ze item level 53 tak sa mi to ani nechce identifikovat. ono asi pouzitelna je len helm of command a stormshield.Morgoth píše:Když tam vidím ten bronzový nápis mám radost jako malé dítě, o Vánocích, co dostalo vytoužený dárek. Po identifikaci cítím zklamání, jako to děcko, co zjistí, že dárek jsou ponožky.
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
nj Oculus ring mi asi nedropne
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Včera mi k velkému údivu vypadl první legendární kousek. Bylo to v Katedrále na Hell. Klidně bych přihodil screen, ale i když jsem to fotil jak divej, tak ve složce Diabla 3 nic není. Rád bych se tedy zeptal, zda-li nevíte, kam se ty obrázky vlastně ukládají
Edit: Děkuji ti Osirisi. Je fakt, že dost her ukládá data právě do dokumentů, ale nenapadlo mne si je projít.
Přidávám slíbené obrázky mého prvního unikátu.
Legendary Pants
Edit: Děkuji ti Osirisi. Je fakt, že dost her ukládá data právě do dokumentů, ale nenapadlo mne si je projít.
Přidávám slíbené obrázky mého prvního unikátu.
Legendary Pants
Naposledy upravil(a) Marast dne 18.07.2012, 20:55 hod., celkem upraveno 1 x.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- RedDwarf_Cz
- Wraith
Neví se jestli se budou nějak upravovat staty legendary a setovek nějakým patchem? Má cenu je schovávat v truhle, nebo salvage?
- Navrc3K
- Fallen Shaman
- BattleTag:NavRc3K#2994
- Kontaktovat uživatele:
vcera me padlo na HC monka 1 act Nm http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... e/the-magi Jinak na SC me padaji tak jednou za tyden legendarnky
Staty jiz dropnutych legendarek/set itemu se upravovat nebudou. Jinak vcera 3 legendarky a 2 setovky, dnes zatim 1 legendarka. Bud salvage, nebo free unID give away na trade channelu.
Zdravim všechny po dlouhy době, jen jsem se chtěl zeptat, zda padají v prvním Actu i ty nejlepší legendary recepty. Jestli už vám někomu vůbec padl legendary recept a kde. Díky moc, mě ještě nepadl
-
- Quill Rat
- BattleTag:Bludistak#2672
to si děláte srandu s tím dropem, prej 3 za den ) mě za 2,5měsíce hraní padla jedna legendárka na druhou stranu se současnými staty mě to zas tak nežere, ale je hodl moc sterotyp, samé modré, žluté a bílé čekám až na 1.4. pak by to mohlo začít padat:))
Me za posledni tejden padlo 5 legendarek a jedna setovka...chodim 1. a 2.akt...s templarem a NV mam MF 298
mi padl zatím jediný, na lvlu 17 mi padl belt lvl 8 :/. jinak v AH jich jsou tuny a někdy až překvapivě levné, i když dneska jsem teprve dotočil první obtížnost s barbarem (lvl 33), monka mám pak v druhém aktu na lvlu 22.
koupil jsem leroikovu korunu za 15k zlata. celkově, pokud člověk nechce top DPS věci, dají se sehnat levně a když jdou do statů, je to luxus.
věřím ale, že výš to bude problém...
koupil jsem leroikovu korunu za 15k zlata. celkově, pokud člověk nechce top DPS věci, dají se sehnat levně a když jdou do statů, je to luxus.
věřím ale, že výš to bude problém...
Mně včera ve Vault of Assassin padly dvě legendárky a jedna setovka. Ze setovky jsem měl velkou radost jen do identifikace, kdy se ukázalo, že to je ruční kuše s 400 dps, která se prodává na AH na 5 stránkách v ceně několika desítek tisíc.
To asi jen kvůli MF že? Jinak fakt k ničemu...
Nechápu to, ale prostě legendary jsou podle mě na ty staty předražený. Asi jako zlato v reálu Ale neprodej to, když to lidi kupujou (Jinak v porovnání s jinejma Sun Keeperama jsem si všiml, že to má lepší durabilitu, takže i ty opravy pak asi stojí míň nevím + trochu dextrity, jinak je to fakt k ničemu, nechápu to, ale prachy mám v truhle, takže OK ...)
...a stejně všichni umřem...
Myslím si, že taková věc je bezva třeba na followera.
Výborná je např. i tato: http://eu.battle.net/d3/en/item/the-grand-vizier
Padla mi taková (také prodána celkem za dost):
Výborná je např. i tato: http://eu.battle.net/d3/en/item/the-grand-vizier
Padla mi taková (také prodána celkem za dost):
Naposledy upravil(a) Petros dne 07.08.2012, 14:26 hod., celkem upraveno 1 x.
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Určite je to MF. A myslím, že je to fajn vec pre MF postavu.Nekronaut píše:To asi jen kvůli MF že? Jinak fakt k ničemu...