Váš názor na built

Odpovědět
Stone
Quill Rat
Příspěvky:10
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Váš názor na built

Příspěvek od Stone » 19.07.2012, 15:39 hod.

http://2i.cz/4d99a78d5e
http://us.battle.net/d3/en/calculator/w ... afW!acbacc

Čau, chci aby jste posoudili muj built. Zkusenost s nim neni spatna, povetsinou kdyz hraju public game, preziju daleko vic jak ostatni.
Dotaz: Vsichni pouzivaji prakticky jen venom hydru, tak ji pouzivam take, ale co treba frost hydra? - Kdyz mam cold blood?
Magic weapon + blood magic: Myslite si, ze to ma vyznam?
Jinak trochu oduvodneni mych skillu: Blizzard - prijde mi nejsilnejsi, force armor + galvanizing armor - dobry defensivni, magic misile - nejsilnejsi primar skill, blur - stvalo me, kdyz me hnedka sundali na blizko... No nic vic me nenapada, takze ted do me! :wave:

v0kurka
Burning Soul
Příspěvky:770

Re: Váš názor na built

Příspěvek od v0kurka » 19.07.2012, 17:39 hod.

líbil se mi tenhle build - http://us.battle.net/d3/en/calculator/w ... Yad!bcZZYb

nedělám si starost s přežíváním, sám bych wizarda nehrál, protože bych musel asi dost změnit strategii. každopádně ten shock pulse je dle mého hodně dobrej primární spell, není těžký se ho naučit mířit, aby lítal, jak ty chceš. blizzard by byl výbornej spell, kdyby se stakoval... ale takhle se můj tank mlátí s elitkama a já tam můžu působit jen jedním blizardem, což je docela škoda. takže raději ten piercing orb. i když sekundární spell používám, jen aby se neřeklo a aspoň nějak jsem arcanu používal. přece jen to brnění si veme svojí daň na arcaně, a kdybych chtěl spamovat kouzla, musel bych to složit jinak.

taky jsem strašně dlouho používal ten diamantovej štít, ale nakonec jsem došel k tomu, že je lepší se nekonfrontovat vůbec s nikým a to jde teleportem zařídit. navíc teď mám využití pro jedno fajn pasivku, kterou nevím, čím bych měl jinak nahradil. nicméně kdybych měl dojem, že nedávám, tak bych bez váhání vyměnil spíš arcane orb, nebo magic weapon za diamond skin.

jinak se mi zdá, že máš docela málo dmg. ale inteligence až tak málo nemáš, takže nejspíš slabší zbraň a hodilo by se trošku crit chance a dmg.

Rakiii
Burning Soul
Příspěvky:634

Re: Váš názor na built

Příspěvek od Rakiii » 19.07.2012, 18:40 hod.

Pokud si s ním spokojený tak není důvod něco měnit.
A hydru nemá každý ... já ji vůbec nepoužívám a jedu čistě AP skilly.

v0kurka
Burning Soul
Příspěvky:770

Re: Váš názor na built

Příspěvek od v0kurka » 19.07.2012, 19:17 hod.

ještě k tý frost hydře.... taky jsem si myslel, že by se dala používat, jenže pak jsem zjisitl, že ten její range je opravdu směšnej, proto tu frost úplně zavrhuju.

Matheeseck
Quill Rat
Příspěvky:2
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Matheeseck#2131

Re: Váš názor na built

Příspěvek od Matheeseck » 19.07.2012, 21:40 hod.

Stone píše: Magic weapon + blood magic: Myslite si, ze to ma vyznam?
Řekl bych, že to rozhodně nemá smysl jet s tou runou. Procentuální lifesteal na infernu je údajně o 80% redukovaný. Skill to ale podle mě není špatný a já osobně bych ho jel s "Force Weapon" runou, která ještě víc zvýší celkový dmg dá malou šanci na knockback..

Intacto
Quill Rat
Příspěvky:20
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:intacto#2311

Re: Váš názor na built

Příspěvek od Intacto » 20.07.2012, 10:25 hod.

Ahoj, jak je mozne ze mas na pravem tlacitku bilzzard kdyz realne v hre mne to tam ponukne jenom :Ray of Frost, Arcane Orb, Arcane Torrent, Disintegrate.
To se d8 nejak menit?
Diky za odpoved.

v0kurka
Burning Soul
Příspěvky:770

Re: Váš názor na built

Příspěvek od v0kurka » 20.07.2012, 12:36 hod.

Intacto píše:Ahoj, jak je mozne ze mas na pravem tlacitku bilzzard kdyz realne v hre mne to tam ponukne jenom :Ray of Frost, Arcane Orb, Arcane Torrent, Disintegrate.
To se d8 nejak menit?
Diky za odpoved.
options-gameplay-elective mod

Stone
Quill Rat
Příspěvky:10
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Re: Váš názor na built

Příspěvek od Stone » 21.07.2012, 19:56 hod.

Okej, dik za pripominky, jen k ty hydre_ jsem to myslel tak, ze kdo pouziva hydru, tak venom. Btw stale nemuzu pochopit, jaktoze je hydra tak dobra, kdyz ma dmg nejakych 28% - predpokladam, ze to je na kazdou hlavu, ne?

v0kurka
Burning Soul
Příspěvky:770

Re: Váš názor na built

Příspěvek od v0kurka » 21.07.2012, 20:02 hod.

Stone píše:Okej, dik za pripominky, jen k ty hydre_ jsem to myslel tak, ze kdo pouziva hydru, tak venom. Btw stale nemuzu pochopit, jaktoze je hydra tak dobra, kdyz ma dmg nejakych 28% - predpokladam, ze to je na kazdou hlavu, ne?
jo, řekl bych, že za každou hlavu, i když... totiž když sleduju, jak střílí, tak střela každý hlavy odpovídá číselnou hodnotou (bílý/žlutý čísla, co skáčou nad hlavama) zhruba třetině hitů, které dávám já. v tomhle bych souhlasil. jenže ta hydra není nejsilnější díky těm hitům. jde o tu zelenou kaši, která je v místě dopadu. ta dává nějakou dotku, cosi jako plagued affix. to dává dodatečnej aoe bonus, kterej tu hydru zvýhodňuje. velkej podíl na tom nejspíš bude mít, že se ty slizský fleky stakujou, takže pokud všechny tři hlavy vytřelí do jednoho místa na jeden target, dají mu cca takový dmg, jako bys dal jedním hitem, ale navíc k tomu začne tu potvoru žrát trojnásobnou silou (nevím, za kolik dmg) ta louže, která chvilku trvá.

Odpovědět

Zpět na „Wizard“