Hledal sem tu podobný téma a nenašel ...
Farmíte/farmil jste někdo respl truhly ? Našel sem video jak farmit od Magdy (spawn před Lair of the Witch), ale to už je hotfixnutý.
Je ještě v actu 1 nebo 2 (lepší) inferno nějakej spot, kde se dělaj tyhle lepší truhly? Kde, odkud ...?
Četl jsem, že gobliny taky nerfli, ale s MF rares dává celkem často, minule mi např. hodil 2 hellion xbows najednou, což bylo +1.3m pro mě (ještě se prodávali unids) ... Jinak dneska sem dal goblina s MF 0% a padl mi z něj design na gem - perfect star ruby ...
resplendent chests
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
Re: resplendent chests
nefarmily se náhodou truhly před patchem, který odebral truhly z vlivu mf?
tak tak , truhly sa uz nechodia
A jak nerfli gobliny? Jsem taky četl, že to mají nerfnout, ale nikde už jsem nečetl, že je nerfli
My to farmíme s partou všichni cca 200-230 MF a padá z něj věcí dost 

- JamieChris
- Gorebelly
ale ty respl truhly pořád existujou ne ?
peca77 možná z něj byl zaručenej rare a teď už neni ?
peca77 možná z něj byl zaručenej rare a teď už neni ?

goblini jsou imo pořád stejní. aspoň zatím. a ty truhly existujou, prakticky v každým dungeonu jsou ve druhým patře a obecně jsou skoro v každým "nepovinným" (kam tě nevedou questy) dungeonu. akorát z nich padaj špatný itemy. nepadl mi z ní žlutej ani nepamatuju
to mi spíš padne z normální chesty.

- JamieChris
- Gorebelly
na 2. pokus jsem tam našel normální truhlu a vypadly mi z ní legendary bracers, nejlepší ilvl ve hře (62) ... bez valoru nebo tak .. už je to asi fuk, kde hledamJamieChris píše:Našel sem video jak farmit od Magdy (spawn před Lair of the Witch), ale to už je hotfixnutý.

ty goblini mě baví víc, ale stejně bych tu stash chtěl zkusit ... jen nevim kde v 2. aktu hledat, aniž bych musel probíhat velkou vzdálenost nebo hledat na náhodně spawnutým místě (goblin v ancient path se může spawnout o kousek vedle, ale probíhat celou poušť třeba tam, jak je zoltanova krev, to nechci)