Pomoc pri oceňovaní predmetov
Co tohle ?
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Griffen#2201
Re: Pomoc pri oceňovaní predmetov
Tak teď mám celkem problém, v AH jsem nenašel ani zdaleka podobný amulet, ikdyž jsem hledal 3x 3 různé staty, nikdy nic lepšiho nenalezeno, na GAH ani RMAH. Nejradši bych goldy a vůbec netuším kolik hodit, na kolik to vidíte?
Hodně. Kombinace slušného LoH, AR, crit chance a jednoho primary statu je hodně dobrá. Začal bych 250e na RMAH, ale jestli trváš na goldech tak třeba 200M. Nemám v práci D3, ale jestli říkáš že tam nic takového není, tak to zkus. Dal bych jen bid...
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Začal ? Skôr skončil. 250e je asi až príliš... škoda, ešte socket by bol super. Ale LoH je fakt paráda... okolo 50e na rmah. Ale možno budeš mať šťastie...Nekronaut píše: Začal bych 250e na RMAH
-
- Fallen Shaman
To bych právě ani neřekl, viděl jsem tam 50€ za 150 int 50 dex a crit 7% a all resisty 57, tento má navíc vitalitu, fire resisty a epických 600 life on hit a větší staty, takže si myslím, že bych 250€ nebyl problém, při nejmenším by se to mohlo zkusit, ale radši bych goldy abych se mohl equipnout na farmení 3tího actu.
Když zadám do vyhledávače 150 int 7% crit a 60 AR tak to najde 3 itemy okolo 20-70M a bez vitality fire resistu a life on hit právě, jinak bych cenu cca odhadnul, dám tomu čas a zkusím z toho vytáhnout asi co nejvíc.
Když zadám do vyhledávače 150 int 7% crit a 60 AR tak to najde 3 itemy okolo 20-70M a bez vitality fire resistu a life on hit právě, jinak bych cenu cca odhadnul, dám tomu čas a zkusím z toho vytáhnout asi co nejvíc.
no jo, lenze ide o to ci niekto bude ochotny zaplatit taku sumu oproti ostatnym amu len kvoli tomu loh... vcera som to narychlo pozrel ked si to sem hodil a v AH bol amu s vyssou int, rovnakym crit a rovnakymi ar ale mal miesto vit mf (tam je otazne ci niekto zhana to alebo to podla toho sa to kupi, to je uz tazko posudit co ma vyssiu cenu, pretoze to zalezi od toho ci prave v tej chvili niekto zhana ten stat co prave mas ty) za 78bo, ale s min bid 25m a ostavalo mu menej ako den dokonca... na rmah bolo tiez nieco podobne, za 29 eur tusim... cize by som to povedal tak ze ten amulet ma obrovsku cenu pre niekoho, kto by nemal ani jeden z tych statov na svojom amu, ale pre niekoho kto uz ma napr int crit a ar, tak ten ti neda napr 100m len kvoli lph... inak pokial ho chces rychlo predat, tak by som ho dal v tej cene cca 70m+ na AH, pokial ti to neponahla tak skus asi nejake trade fora a tam to daj na bid bez bo s tym ze si das narok nepredat ak sa ti cena bude zdat mala... mozno najdes nejakych 2 blaznov co sa prebiduju na nejaku fakt vysoku sumuGriffen píše:Když zadám do vyhledávače 150 int 7% crit a 60 AR tak to najde 3 itemy okolo 20-70M a bez vitality fire resistu a life on hit právě, jinak bych cenu cca odhadnul, dám tomu čas a zkusím z toho vytáhnout asi co nejvíc.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
ked sme pri tom ak to strelis za 250 eur t.j. dostanes 249 na balance a zato si nakupis equip jak maly boh.
-
- Fallen Shaman
Zkusit se to může, když to nevyjde tak se hodí cena níž..Punky píše:no jo, lenze ide o to ci niekto bude ochotny zaplatit taku sumu oproti ostatnym amu len kvoli tomu loh... vcera som to narychlo pozrel ked si to sem hodil a v AH bol amu s vyssou int, rovnakym crit a rovnakymi ar ale mal miesto vit mf (tam je otazne ci niekto zhana to alebo to podla toho sa to kupi, to je uz tazko posudit co ma vyssiu cenu, pretoze to zalezi od toho ci prave v tej chvili niekto zhana ten stat co prave mas ty) za 78bo, ale s min bid 25m a ostavalo mu menej ako den dokonca... na rmah bolo tiez nieco podobne, za 29 eur tusim... cize by som to povedal tak ze ten amulet ma obrovsku cenu pre niekoho, kto by nemal ani jeden z tych statov na svojom amu, ale pre niekoho kto uz ma napr int crit a ar, tak ten ti neda napr 100m len kvoli lph... inak pokial ho chces rychlo predat, tak by som ho dal v tej cene cca 70m+ na AH, pokial ti to neponahla tak skus asi nejake trade fora a tam to daj na bid bez bo s tym ze si das narok nepredat ak sa ti cena bude zdat mala... mozno najdes nejakych 2 blaznov co sa prebiduju na nejaku fakt vysoku sumuGriffen píše:Když zadám do vyhledávače 150 int 7% crit a 60 AR tak to najde 3 itemy okolo 20-70M a bez vitality fire resistu a life on hit právě, jinak bych cenu cca odhadnul, dám tomu čas a zkusím z toho vytáhnout asi co nejvíc.
ReptileSVK - To je také pravda, jenže já bych asi nemohl žít s dojmem, že jsem prodal něco za 6k a poté to opět utratím, ale zvážím to.
Goldy jsou taky prachy (1M=1,4Eur), takže to máš jedno...
-
- Zhar the Mad
1m=2,5 eura predaj a cisty paypal zisk 1,81 euraNekronaut píše:Goldy jsou taky prachy (1M=1,4Eur), takže to máš jedno...
-
- Fallen Shaman
Myslím že se najde hodně lidí, co to tak jako tak stále kupuje přes aukci.
-
- Zhar the Mad
no ved tam je aspon zisk, mimo AH je to podcenene.
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
2H kuše:
1287 damage
+7% rychlost útoků
socket
nevíte?
A mám ještě problém, nejde mi vkládat na RMAH (error po vložení 31077)
1287 damage
+7% rychlost útoků
socket
nevíte?
A mám ještě problém, nejde mi vkládat na RMAH (error po vložení 31077)
podivej se na aukci zakolik se prodava tadyta kuse se stejnym DPS (atack speed tam je jiz zapocitan) + se socketem a podle toho tam dej cenu.
Pokud chces aby se prodala co nejdriv dej treba o 10% mensi cenu nez nejmensi.
- Černý vlk
- Wraith
prodáno za 59EHorenaCZ píše:podivej se na aukci zakolik se prodava tadyta kuse se stejnym DPS (atack speed tam je jiz zapocitan) + se socketem a podle toho tam dej cenu.
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Poprosil bych taky o nacenění
- Crackonos
- Fallen Shaman
- BattleTag:Cr4ck0n0s#1547
Prosil bych ocenit tenhle shield každý v buddy říká něco jiného někdo 20m,50m někdo zase 100m jsem zmatenej v shieldech nejsem moc zběhnutej v AH jsem takový nenašel navíc mi tam ani nejde hodit díky těm erorum
https://www.youtube.com/watch?v=8tFKHd5s0LA GR 55 4ppl
Nabíráme nové členy do ViP klanu
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 16&t=11020
Nabíráme nové členy do ViP klanu
- Černý vlk
- Wraith
nemá bonus na blokování..takže top není...dej bid třeba 1 mega a bez buyoutu.
no, nema bonus do blocku, co napr pokial by si ho chcel dat na AH je pruser, tam ludia casto filtruju aj podla toho a ingame ked nahodou obcas niekto hodil do trade chatu wtb shield tak to bolo 25% minimum atd... takze v podstate primarny stat pre vacsinu ludi u shieldu slaby... na druhu stranu slusne + dex a +vita a ako bonues crit dmg... hod to niekam na forum bez bo a uvidis kam sa to vysplha