For commodities such as crafting materials, gems, gold, and other “stackable” items, a 15% transaction fee will be deducted from the total sale price.
Additional fees apply for players who choose to receive the proceeds of their successful auction to their PayPal™
tak este stale to maju na strankach takto... si si isty ze ti to vzalo 1euro +15%?
RMAH komodity
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
Re: RMAH komodity
ja len tolkoto: mail co mi prisielPunky píše:For commodities such as crafting materials, gems, gold, and other “stackable” items, a 15% transaction fee will be deducted from the total sale price.
Additional fees apply for players who choose to receive the proceeds of their successful auction to their PayPal™
tak este stale to maju na strankach takto... si si isty ze ti to vzalo 1euro +15%?
Item name 17 Radiant Square Emerald
Time of transaction 15 July 2012 01:30 PM BST
Sale price €6.63
Transaction fee €1.00
Transfer fee €0.85
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €4.78
-
- Zhar the Mad
hehee ale 15% z 6,63 je 0,9945 eura, takze 1 euro to je nahoda. A je po zahade!
a není, 6,63E mínus jedno E je 5,63 a z toho 15% je 0,85E.ReptileSVK píše:hehee ale 15% z 6,63 je 0,9945 eura, takze 1 euro to je nahoda. A je po zahade!
-
- Zhar the Mad
no ved je a preto som bol v tom, ze strhli 1 euro ako vzdy, ale nakoniec strhli tych 15% a potom z toho dalsich 15% ako pisu o komoditachQuetak píše:a není, 6,63E mínus jedno E je 5,63 a z toho 15% je 0,85E.ReptileSVK píše:hehee ale 15% z 6,63 je 0,9945 eura, takze 1 euro to je nahoda. A je po zahade!
Hele kolik vám vůbec padlo fiery brimstonů zatím? Mě za celou dobu jen jeden...to fakt asi bez kupčení nemá smysl. Opět. No že mě to vlastně vůbec ještě překvapuje
Mně padlo asi 11 těch fiery .. ale to bylo ještě před patchem .. každopádně je to v současné době celkem k ničemu ...
-
- Zhar the Mad
no ved to nepada, da sa to ziskat rozbijanim magic predmetov, alebo legendary.