Nabídky buď sem, nebo si mě rovnou přidejte, bývám skoro celý den online.
Itemů mám víc, budu přidávat postupně.:-)
BattleTag: Kuki#2122
Pokud sedíte u Diabla a máte o něco zájem tak si mě rovnou přidejte a doladíme to v hře..-)
2

3

5

7

9

Kolik nabidnes?:-)casperdeluxe píše:hoj kolik bys chtěl za The Slayer?
Kolik nabidnes?:-)sadodisco píše:Bral bych ten první kolik chceš? večer bych měl být online.
Nasel jsem nejlevnejsi za cca 1m...sadodisco píše:Nemám ted nějak porovnat v AH tak se domluvíme asi večer? Jeslti se ti v hlavě nehoní nějaká častka :-)
Ok večer si tě přidám Sadodisco#2679 a nějak to vyřešíme...Kuki10 píše:Nasel jsem nejlevnejsi za cca 1m...sadodisco píše:Nemám ted nějak porovnat v AH tak se domluvíme asi večer? Jeslti se ti v hlavě nehoní nějaká častka :-)
Tak rekneme 700-800k?
Ale necham na tobe at si porovnas sam a pokud mas teda zajem, schovam ho na vecer.:-)
Mas ho mit:-)casperdeluxe píše:tak za ten Slayer ti dam 100k
na AH je lepsi za 225
tak ho můžeš prodat díky i tak.sadodisco píše:Ok večer si tě přidám Sadodisco#2679 a nějak to vyřešíme...Kuki10 píše:Nasel jsem nejlevnejsi za cca 1m...sadodisco píše:Nemám ted nějak porovnat v AH tak se domluvíme asi večer? Jeslti se ti v hlavě nehoní nějaká častka :-)
Tak rekneme 700-800k?
Ale necham na tobe at si porovnas sam a pokud mas teda zajem, schovam ho na vecer.:-)