My třeba taky musíme vykázat, že ty ceny, které dostaneme do soutěží, předáme výhercům. A pokud oznámíš výherce a až potom je zkontaktuješ a někteří se o ceny nepřihlásí, tak je to potom dost velký problém. U první soutěže jsme takto "sháněli" výherce ještě 10 dní po oznámení výsledků. Souhlasím, že to není fér vůči soutěžícím, ale máme k tomu důvod to takto dělat. V ideálním případě by mezi mailem pro výherce a oznámením nemělo být více jak 48h, teď to klukům trochu ujelo, no.
Nepovažuji se za nějakou celebritu nebo tak něco, ale faktem je, že mi chodí 10-20 PM týdně. Vše od "může postava v D3 skákat jako ve WoWku a nebo jen běhá?" až po "opravdu si myslíš, že life per second s high resistama tě s life per hit může uhealovat alespoň na hell?". Projíždím zprávy dost letmo a většinou odpovídám jen na to "co mě zaujme". Hodně lidí má pocit, že jsem na webu zodpovědný za všechno a tak k tomu přistupuje, takže na to většinou nereaguji. Nedotkl ses mě, ale vadí mi, když lidi považují az povinnost, abych jim odpověděl. Beru to jako slušnost, ale pokud nemám čas, tak na dost věcí nereaguji.
Hezký den a gratuluji, líbilo se mi to.