Pomoc pri oceňovaní predmetov
GAH/RMAH ? dik
Re: Pomoc pri oceňovaní predmetov
mel bych tu jednu setovku pro wizzarda, vetsinou vim, za kolik to strelit, ale ted jsem uplne v pasti
Asi proto, že to je pro WDranzer píše:mel bych tu jednu setovku pro wizzarda, vetsinou vim, za kolik to strelit, ale ted jsem uplne v pasti
muj fail , blbe jsem to napsal, samozrejme jsem chtel napsat WD . Nicmene nejakej odhad?
Prosím o radu, tohle vypadá konečně dobře a nechci prodělat. Je málo s čím porovnávat, ale zatím bych odhadl tak 30M, co myslíte? Díky.
Ahoj, mohli byste mi poradit kolik by mohla byt cena teto 1h kuse? Je to moje prvni vec ktera ma nejspis cenu vetsi nez mega predem diky moc.
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Griffen#2201
+- představu mam, ale rád bych slyšel váš názor, abych věděl jak na tom jsem.. Goldy + pokud možno i RMAH. díky
Háček bude v tom, že už docela dlouho tu jaksi nikdo neradí...Jasně, jeden se může mrknout do AH za kolik prodávají ostatní, ale to není úplně relevantní, protože vidí kolik za dané předměty ostatní chtějí (miliony), ale už ne za kolik se pak skutečně prodají, pokud se prodají. Z AH mám neodbytný pocit, že spousta hráčů se řídí heslem : "napal to co nejvíc, však ono to nějaké vemeno koupí", což se možná někdy i stane, ale ve vysledku to spíš značně deformuje trh. Mluvím samozřejmě pouze o GAH, reálné lowe bych za virtuální věc ze hry nikdy nedal, což mě ovšem v poslední době značně limituje, protože většina slušných itemů už je pouze na RMAH a nekonečně farmit 1 act inferno už mě nebaví.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
na goldoch davajte startovacie ceny 5000 a koncove nie. niekedy sa vysplhate na niekolko milion a niekedy iba na 5500, ale suma sumarum ak nik neprida ani k tym 5000 tak predmet stoji iba za salvage.
Takhle ale ten prodej trvá celkově hrozně dlouho a máš plné aukční sloty. kdybych mohl dražit 50 itemů najednou, tak bych to tak dělal. Takhle se snažím nastavit reálnej buyout.ReptileSVK píše:na goldoch davajte startovacie ceny 5000 a koncove nie. niekedy sa vysplhate na niekolko milion a niekedy iba na 5500, ale suma sumarum ak nik neprida ani k tym 5000 tak predmet stoji iba za salvage.
jak píše Reptile, když je nějaký item pochybných kvalit tak to hodit na bid, sice ta aukce pak trvá plný čas, ale je dobrá šance to prodat. Platí to hlavně u itemů který sou z celkovýho hlediska špatný, ale mají třeba pár vlastností, který sou super pro určitý buildy (gold find 25%, mf 20% s crap ostatníma statama) a pro určitou část hráčů, která zrovna takový item vyhledává. Teď někdy jsem třeba našel 63lvl štít se super statama: cca 70AR, 80int, 140vita a 10% crit, bohužel měl žalostnejch 12% blok tak sem nevěděl za kolik ho dát, dal sem bid na 500k a vyšplhal se na 2,5M, za tolik bych ho buyoutem neohodnotil, protože 12% blok přeci nemůže nikdo chtíl a vida, chtěl
No některým lidem stále nedochází, že block je hlavní stat štítů...
Griffen: 1. Chest armor - chybi all resist (chybejici sockety by nevadily, protoze staty jsou paradni), takze malo.
2. Axe - 2,5 -3M. Nedavno jsem vydrazil temer totoznou za 2,2M cisteho (misto attack speed byl bonus 5% vs elites, ale vic str.)
3. Axe - malo dps, nic moc
4. Shield - chybi All resist, nebo crit chance a slabsi block chance, takze taky nic moc
5. Boots - ty jsou slusne, dej je na "bid", tak aby aukce koncila kolem 9-10 hodiny vecer, kdy hraje nejvic lidi
2. Axe - 2,5 -3M. Nedavno jsem vydrazil temer totoznou za 2,2M cisteho (misto attack speed byl bonus 5% vs elites, ale vic str.)
3. Axe - malo dps, nic moc
4. Shield - chybi All resist, nebo crit chance a slabsi block chance, takze taky nic moc
5. Boots - ty jsou slusne, dej je na "bid", tak aby aukce koncila kolem 9-10 hodiny vecer, kdy hraje nejvic lidi
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
vcera som predal 63 levelovy armor chest. mal asi 64 dexterity, 42 vitality, armor okolo 500 a 3 sockety. dal som start 500 000 a predal sa za 2,5 miliona. preco? naco je komu taky krap???
@ Griffen - # naopak ten chest prodáš dobře díky 25% gold find , cenu mrkni na AH podle statů (zadej 25gf) ,ale počítám 1-2+mil.
- Still
- Gorebelly
- BattleTag:Stillovy#2593
Ani na AH jsem podobnou helmu pro wizarda nenašel tak se obracím na vás. díky za tipy
o dost lepsie pantsi pre dh (tiez +dex, +vit,+ all res, +armor) som predal akurat vcera na rmah na nejaky 3ti poksu za 49,99... tak to tam hod za nejakych 15-20 eur, mozno sa ti postastilukas1135 píše:GAH/RMAH ? dik
Ahoj potreboval bych poradit jak moc dobrej proc je tahle legendarka? a za kolik ji tak muzu strelit? jak goldy tak eura... moc diky
Pokud tu ještě někdo občas poradí, rád bych se zeptal na přibližnou cenu dvou itemů, předem díky za názor.
Boty - item level 62
298 armor
106 intel
123 vital
70 all resisst
18 magic find
Šípy - item level 62
46 str
76 dex
IAS 15%
5% life
14 extra gold
10 maximum discipline
1,6% chance to chill
elemental arow dmg +7%
Boty - item level 62
298 armor
106 intel
123 vital
70 all resisst
18 magic find
Šípy - item level 62
46 str
76 dex
IAS 15%
5% life
14 extra gold
10 maximum discipline
1,6% chance to chill
elemental arow dmg +7%
predane za 28€Punky píše:o dost lepsie pantsi pre dh (tiez +dex, +vit,+ all res, +armor) som predal akurat vcera na rmah na nejaky 3ti poksu za 49,99... tak to tam hod za nejakych 15-20 eur, mozno sa ti postastilukas1135 píše:GAH/RMAH ? dik