Unident itemy a jejich prodej. Jak to je?
Zamýšlel jsem se nad prodejem neidentifikovaných lvl63 itemů, jejich cenami a pravděpodobností, že item bude mít výrazně větší cenu jako identifikovaný. Máte někdo s tímto větší zkušenosti o které by jset se podělili? Máte někdo nějakou osobní statistiku ohledně výhody/nevýhody prodeje unident 63lvl itemů?
Jinak zatím vycházím cca z cen 250K za armor, 300k za zbraň a více za helliony, ringy, amulety.
Já tedy krom toho, že si zatím nejsem jistý výhodností takového počínání dost zápolím s touhou tyto itemy identifikovat. Protože i když to většinou bývá crap, tak ta možnost super itemu tam vždycky je a ta radost z identifikace takového itemu je asi to nejlepší koření této hry. na druhou stranu chápu, že prodejem unident itemů si relativně s jistotou můžu nastřádat na itemy z AH šité mi na míru...
Jinak zatím vycházím cca z cen 250K za armor, 300k za zbraň a více za helliony, ringy, amulety.
Já tedy krom toho, že si zatím nejsem jistý výhodností takového počínání dost zápolím s touhou tyto itemy identifikovat. Protože i když to většinou bývá crap, tak ta možnost super itemu tam vždycky je a ta radost z identifikace takového itemu je asi to nejlepší koření této hry. na druhou stranu chápu, že prodejem unident itemů si relativně s jistotou můžu nastřádat na itemy z AH šité mi na míru...
Naposledy upravil(a) Nekronaut dne 09.07.2012, 09:26 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Unident itemy a jejich prodej. Jak to je?
nemyslim si, že se neidentifikovaný předměty budou prodávat, když je tak velký procento odpadu
Tohle by me taky zajimalo. Nekdo tu uz psal, mam dojem, ze se to da strelit na generalu podle ilvl a ze to prej lidi kupujou ale vlastni zkusenost nemam. Tak napiste kdo vite :-)
Sent from my SE x8
Sent from my SE x8
Ty itemy se prodávaj běžně úplně všude. Mě jde ale o to, jak je to výhodné. Chtělo by to větší množství unident itemů, ty pak identifikovat a porovnat za kolik se prodají jako identifikované a unident. Můj skromný tip je ten, že pokud nebude velké štěstí, tak by to mohlo být cca podobné.
ja sem ted prodal unid ilvl 62 Amulet za 500k a Helion za 850k a jinak 1handky prodavam za 350k
Pro mě je sbírání a halvně identifikování itemů hlavní smysl hry ...to překvapení a radost, když si člověk najde něco pěknýho..I když by se asi prodej vyplatil, budu si každej předmět identifikovat sám..
přesně, ta myšlenka, že sem někomu prodal můj vysněnej amulet za 500k by mě nedal spát
dokaze mi nekdo odpovedet jak se daji prodat neidentifikovane predmety? do AH preci nejdou akdyz vidim ty sumy co se davaji za 20-50Mm tak nejak nechapu jak se prevadi penize. Diky
normalne pres trade okno...
ok dalsi otazka..co je trade okno?o_O
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Ve hre pravym tlacitkem mysi na obrazek hrace a trade.::)
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
s tím souhlasím. u d2 lodu se běžně prodávaly unid bižu, torchy atp. ale tak nějak je mi to proti srsti (holt zajíc v pytli )V-tec píše:Pro mě je sbírání a halvně identifikování itemů hlavní smysl hry ...to překvapení a radost, když si člověk najde něco pěknýho..I když by se asi prodej vyplatil, budu si každej předmět identifikovat sám..
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
echoing fury neidentifikovanu minimalne za 25 000 000. hold je tam riziko, ale co uz, ked naroluje pekne ma 2 mld.
a mohli by to dat na rmah i ah. nahradilo by to gamble z diabla 2 s tym rozdielom, ze by kolisali ceny.
a mohli by to dat na rmah i ah. nahradilo by to gamble z diabla 2 s tym rozdielom, ze by kolisali ceny.
Ok beriem,ale nie je stále možnosť ako si pozrieť ten neiden.predmet,zistiť že je to crap a potom ho ponukať za 25m,tak ako to bolo nedávno?ReptileSVK píše:...
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
tam sa nedal zistit ci je to crap, ale iba kolko mal narollovanych vlastnosti (tj. 3, 4,5 , alebo 6). ked nemal 6 tak to bol akoze crap. a takuto blbovinu by snad blizz vedel odstranit.