Pomoc pri oceňovaní predmetov
Pomocte při ocenovaní jestli to má nejakou hodnotu tak v G a v E taky díky
Ještě mam jednu dodatkovou otazku kdyz dostanu na svuj ucet na battle.net Eura z Diabla z RMAH da se to pak ještě nějak dat na Paypal nebo kdyz to tam mam nastavane na ten battle.net tak to na paypal pak už nejde?
Re: Pomoc pri oceňovaní predmetov
Už to pak nejde, musíš zvolit paypal už před tou aukcí.
- Still
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stillovy#2593
kolik myslíte že bych mohl dostat za tuto obouruč?Díky
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Neviem, 5e ? Teda ja som svoju kus lepšiu (aspoň si to myslím, dole máš screen a poprípade, dajte cenu, keď som ju už uploadol, som zvedavý) nepredal ani za 5e a daval som ju tam 4x. Ale skúsiť môžeš aj viac.
Uploaded with ImageShack.us
A má toto cenu ?
A má toto cenu ?
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Čaute, padol mi po dlhej dobe Legendary, tak sa pýtam len tak keby náhodou, nejaká hodnota ? Eur aj gold, diky. Ale tipujem že asi nič moc čo...
Venom: bohužel je to úplně k ničemu, zajímavá je jen ta popiska rychlosti...
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
OK, diky aj tak, len tak z pasie som to sem dal, možno to za par šupov strelim...ešte raz diky.
Je to sranda, všichni chtěj reálný lowe, výsledek je, že kvalitní itemy pomalu ale jistě budou pouze za prachy, čili všichni budou farmit itemy na infernu a prodávat je. Jen mě ale pak napadá, kdo je bude kupovat? Protože podle mě nikdo normání nemůže dát reálný prachy za virtuální předmět. Ach jo, kam ten svět spěje, asi jsem ze starý školy.sklb píše:gratzeXploiter píše:Vďaka ale nakoniec predané na RMAH za 35€... celkom spokojnosť
Bude to aspon za 200€?
Poprosim o odhad ceny. Dekuji :-)
prečo to neskúsiť keď je tá možnosť ? určite ma viac potešia realne peniaze ako neviem koľko miliónov virtuálneho zlata... a myslím si že ľudí ochotných dať za to peniaze bude dosť pokiaľ cena bude na úrovni... osobne by som si za vlastné peniaze nič na aukcii nekúpil... všetko čo sa mi podarí vydražiť si nechávam na Battle.nete a použijem na nákup ďalších hier od blizzardu... a ja osobne väčšinu predmetov aj dobrých dávam do GAH až keď sa nájde niečo čo sa fakt vydarilo skúsim RMAHgonga píše:Je to sranda, všichni chtěj reálný lowe, výsledek je, že kvalitní itemy pomalu ale jistě budou pouze za prachy, čili všichni budou farmit itemy na infernu a prodávat je. Jen mě ale pak napadá, kdo je bude kupovat? Protože podle mě nikdo normání nemůže dát reálný prachy za virtuální předmět. Ach jo, kam ten svět spěje, asi jsem ze starý školy.sklb píše:gratzeXploiter píše:Vďaka ale nakoniec predané na RMAH za 35€... celkom spokojnosť
Od kolika Eur potenciálního prodeje zkoušíš RMAH?eXploiter píše:a ja osobne väčšinu predmetov aj dobrých dávam do GAH až keď sa nájde niečo čo sa fakt vydarilo skúsim RMAH
zatiaľ jediná vec ktorú som predal bola tá sekera za 35... nebudem tam dávať niečo za 1.25 e alebo podobne, keď poplatok je 1e ... ale pokiaľ sa to podarí predať aspoň za 15€ tak nevidím dôvod prečo to neskúsiť
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Tak to si na tom dobre. Ja som predal 4 veci za 5.. resp. 3,40 som mal z toho... budem pokúšať šťastie.. pomaly zvyšujem svoj MF čo najmenej na úkor kvality výzbroje.. prehadzovať equip sa mi nechce a kto vie, čo Blizzard ešte vymyslí a nerfne i to. Mám 186% aj s 5xNV.. lepšie ako nič.
Na kolik byste cenili opasek:
31 str
150 int
44 arc.res
53 all res
440 armor
reg 57 life per second?
Díky.
31 str
150 int
44 arc.res
53 all res
440 armor
reg 57 life per second?
Díky.
Zdravim, nevite nekdo za kolik bych to mohl strelit na GAH?
- Still
- Gorebelly
- BattleTag:Stillovy#2593
A další drop se kterým se radši poradím, protože mi připadá docela slušná a nerad bych se ji zbavil pod cenou.Díky za tipy
Ja nevim proc se nekouknete za kolik to prodavaj ostatni a cenu si neudelate sami ..
Jakou to ma asi cenu na RMAH? Diky
- bunneyx
- Fallen Shaman
- BattleTag:Bunney#2517
Do 6€ víc ne..poklop789 píše:
Jakou to ma asi cenu na RMAH? Diky
RIP
https://eu.diablo3.blizzard.com/en-us/p ... /129443067
Discord -> https://discord.gg/HAKmkYwURE