Hater a fanboy/fangirl ;)

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.

Hlasování: Za koho jste na tomto fóru považováni?

Fanboy
67
84%
Hater
13
16%

Celkem hlasů: 80

BBB
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Hater a fanboy/fangirl ;)

Příspěvek od BBB » 02.07.2012, 13:28 hod.

Garn píše:Připadáš si hustě, když používáš BBCode? ;)
Já si připadám hustě furt i bez používání hantýrky :green: /troll

Jinak sem fanboy a hledám nezadanou fangirl, případně hategirl, ze který bych udělal fangirl :)

plechi
Wraith
BattleTag:Plechi#2633

Příspěvek od plechi » 02.07.2012, 13:33 hod.

smurfiik píše:Nic nezaškrtnu, protože se za ani jedno nepovažuji a definici bych nekomplikoval:

Hater = na všem hledá chyby a ostatní osočuje z toho, že jsou fanboyové
Fanboy = vše obhajuje a všechny, kdo něco kritizují, nazývá hater

Jinak, nemyslim si, že je problém v používání specifické terminologie (idkyž i mě to občas zní podivně, viz nadužívání "epic fail" atp.).
Podle mě je největší problém tady na fóru to, že tu spousta lidí neumí diskutovat. Hodně rychle se začnou urážet, nečtou po sobě příspěvky a téměř ze všech diskuzí, které by mohli být skutečně diskuzemi se nakonec stane flame war (následně s "bannama")..
Dokonalým přílkadem je topic Stížnosti, kde místo toho, aby lidi diskutovali o tom, co a proč se jim na D3 něco nelíbí, tak se obviňujou z toho, kdo je větší "kid" a já nevím co ještě..:)
Nejhorší je, když frustrace z fóra se stává větší, než frustrace z obtížnosti druhé půlky Inferna >:D
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile

Silblade
Wraith
BattleTag:Silblade#2187

Příspěvek od Silblade » 02.07.2012, 14:52 hod.

Kdo si stěžuje, že je Diablo moc lehký? Něco pro hatery.:D Obrázek
Obrázek

TristanTzara
Fallen Shaman

Příspěvek od TristanTzara » 02.07.2012, 15:17 hod.

Drtivá většina lidí na tomhle fóru vůbec netuší, co znamená výraz hater.
Hater je člověk, kterej něco nenávidí (film, hru, herce, zpěváka ....), aniž by k tomu měl důvod. Prostě jenom tak.
Člověk, kterej má sérii Diablo rád (nebo spíš teda měl :{ ), Diablo III si koupil a tady na foru akorát vyjádří svoje zklamání z toho, jakým směrem se jeho oblíbená série vydala, není hater.
Skoro všichni místní kritici Diabla 3 dokázali naprosto konkrétně hru rozebrat a vypíchnout slabiny. To přece neni hate.
Z fanboyů tohle dokázalo akorát pár lidí, který bych spočítal na prstech jedný ruky. Většina argumentuje takto : D3 je lepší než D2, protože nemusim bloudit v Kurastský džungli a peníze se sbírají automaticky, a každej kdo se mnou nesouhlasí je hater. Úroveň diskuse jak ve třetí třídě ZŠ :roll:

BBB
Quill Rat

Příspěvek od BBB » 02.07.2012, 15:24 hod.

TristanTzara píše:Drtivá většina lidí na tomhle fóru vůbec netuší, co znamená výraz hater.
A ty si jeden z nich. Tady je význam slova hater http://www.urbandictionary.com/define.php?term=hater

kulisekcz
Fallen Shaman
BattleTag:DreadLady#2751
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulisekcz » 02.07.2012, 15:29 hod.

TristanTzara: Ano, jednoznačně, každý si zde může napsat, co se mu na D3 líbí a co se mu nelíbí, popř. se zde jednou až dvakrát vybrečet.
Ale Ty pokud zde píšeš, že je úroveň diskuze jako na ZŠ, prosím tě, projeď si svoje posty, přečti si je a potom piš o nějaké úrovni.

K tématu : Přidal jsem se tedy k funboyům, odehrál jsem dneska hoďku, tak jsem asi funboy:D Podle některých jsem kid, že hraju D3, ale mi je to jedno :)) /někdy si říkám "kdyby" / :))

TristanTzara
Fallen Shaman

Příspěvek od TristanTzara » 02.07.2012, 15:38 hod.

Nechce se mi to hledat, proto bys mohl být od té dobroty a na ty moje posty plné hejtu sem hodit nějaký odkaz.
A kdo rozhoduje o tom, kolikrát se smí člověk tady na fóru vybrečet? Něco mi říká, že ty to nejsi :wave:
PS : říká se fanboy a ne funboy. Nebo to je nějaký nový termín? Něco jako epic, nebo progresovat? Já už jsem přece jenom krapet starší a tyhle wowkařský termíny mi toho moc neříkaj.
Naposledy upravil(a) TristanTzara dne 02.07.2012, 15:41 hod., celkem upraveno 1 x.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 02.07.2012, 15:41 hod.

Když dojdou arugemnty, tak příjdou na řadu urážky ala "děcko, fa(u)nboy" atd.. Jsem taky fanboy... no podle terminologie HC fanboy :D Nepíšu co se mi nelíbí, spíš píšu co se mi líbí :)

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 02.07.2012, 15:44 hod.

@Tristan: Člověk, kterého jsi popsal rozhodně není hater. Ale takových lidí jako jsi popsal tu je taky jako na prstech jedné ruky. Většina lidí tu zakládá nebo se vyjadřuje do několika topiců, hru shazuje, ale přitom ji hraje a argumentuje naprosto nepodloženými výmysly typu "celý item systém je přizpůsobený RMAH, aby na tom Blizzard vydělával a kdo to nevidí je hlupák nebo fanboy".

To co tu většina lidí předvádí je podle definice, kterou linknul TripleB, hate. A pokud to není hate, tak je to obscese. Každodenní navštěvování fóra týkajícího se výhradně této hře a opakování stále stejných frází a nedostatků v různých reakcích na různé topicy není standardní reakce na to, že se ti prostě hra nelíbí. Všechno už jsme slyšeli, víme, že Diablo 3 je udělané jako zlatý důl, víme že Diablo 2 je lepší, víme jak strašně špatná hra pro dvanáctileté děti to je, ale není na čase se posunout dál?

EDIT: Co lidi nutí přesvědčovat ostatní a stále omýlat to, že Diablo 3 je zklamání a cituji "epic fail"?
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

kulisekcz
Fallen Shaman
BattleTag:DreadLady#2751
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulisekcz » 02.07.2012, 15:48 hod.

TristanTzara: No... a není Ti to trošku blbé pořád tu plakat? Ja myslím, že už by stačilo, no ni? ;) :))

Zbynek
Quill Rat

Příspěvek od Zbynek » 02.07.2012, 16:13 hod.

Nevsimol som si ze by tu TristanTzara plakal. Skor som si vsimol (ako citam diskusiu) ze je tu jediny inteligentny clovek co pise k veci. Ked tu citam ako tu nejake 12 rocne decko napise : ,,hledám nezadanou fangirl, případně hategirl,, alebo ineho ,,plnoleteho,, ako tu namiesto argumentov pise niekomu aby pretsal plakat a pod. tak je mi jasne aka vekova kategoria ludi to je a snazim sa na nich nereagovat. Ludi ako TristanTzara je tu vela lenze nemaju na to nervy vam deckam(cest dospelym vynimkam) vysvetlovat co je to vlastny nazor a objektivna kritika. Ja napr. chodim na toto forum len preto aby som si precital prispevky ktore tu pise TristanTzara, sklb, Red Eagle a este zopar ludi ktorych si vazim za to co pisu a povazujem ich za skutocnych fanusikov Diablo serie a aj ked ich osobne nepoznam povazujem ich za skvelych ludi. Na zahranicnych forach aj battle net fore ci Blizzard fore alebo ako sa to vola 90 percent ludi na D3 nadava a hru kritizuje. V podstate toto je jedina stranka aku poznam kde to funguje nie ako na fan stranke ale ako v nejakej D3 sekte alebo komunite kde na negativne nazory na D3 fanboyi reaguju nepriatelsky ba skoro az agresivne.

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 02.07.2012, 16:16 hod.

ja nejsem ani jedno :ble:
Achievements: 7400 (92%)

BBB
Quill Rat

Příspěvek od BBB » 02.07.2012, 16:31 hod.

Zbynek píše:...Ked tu citam ako tu nejake 12 rocne decko napise : ,,hledám nezadanou fangirl, případně hategirl,, ...
Milý Zbynku, muj post sem napsal, abych trošku odlehčil atmosféru v auditku. Asi moc nerozumíš humoru, tak to chápej jako nejapnej vtípek, jelikož mi přišlo škatulkování lidí na dva tábory jako nesmysl. Jinak nechápu podle čeho soudíš, že mi je dvanáct, ale pro tvojí informaci je mi 26. Stejně tak jako bych mohl soudit tobě 12, už jen kvuli tomu, že sis dal nick Zbynek. Nesmysl co?

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 02.07.2012, 16:39 hod.

Zbynek: Teda nevím proč si myslíš že je tu každý děcko.. Ale ty jsi určitě dospělý, duševně vyspělý jedinec a chceš to nám nedochůdcům natřít :)
Btw ty lidi kterých si vážíš, no opakujou pár frází furt dokola, jako kafemlýnek a pokud někdo za každým svým postem hodí smajlík ":p" tak to beru jen jako provokaci a že to nemyslí vážně :)

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 02.07.2012, 16:43 hod.

Still-Alive píše:Btw ty lidi kterých si vážíš, no opakujou pár frází furt dokola, jako kafemlýnek
A jeden z nich dostal v pořadí 3. ban kvůli tomu, že svoji "objektivní kritiku" nedokáže prezentovat tak, aby nepoužíval vulgarismy a neurážel lidi kolem sebe. To mi nepřijde moc dospělé. ;)
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Madus
Wraith

Příspěvek od Madus » 02.07.2012, 16:46 hod.

Zbynek píše: Red Eagle a este zopar ludi ktorych si vazim za to co pisu
Red Eagle - ban
Autor: Javurek » 30.06.2012, 13:44 hod. Příspěvek
Red Eagle ban na 2 týdny, nevhodné chodání, urážení uživatelů fóra atd, Navíc to nejsou první prohřešky.
:roll: :roll:

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 02.07.2012, 16:47 hod.

Zbynek píše:Nevsimol som si ze by tu TristanTzara plakal. Skor som si vsimol (ako citam diskusiu) ze je tu jediny inteligentny clovek co pise k veci. Ked tu citam ako tu nejake 12 rocne decko napise : ,,hledám nezadanou fangirl, případně hategirl,, alebo ineho ,,plnoleteho,, ako tu namiesto argumentov pise niekomu aby pretsal plakat a pod. tak je mi jasne aka vekova kategoria ludi to je a snazim sa na nich nereagovat. Ludi ako TristanTzara je tu vela lenze nemaju na to nervy vam deckam(cest dospelym vynimkam) vysvetlovat co je to vlastny nazor a objektivna kritika. Ja napr. chodim na toto forum len preto aby som si precital prispevky ktore tu pise TristanTzara, sklb, Red Eagle a este zopar ludi ktorych si vazim za to co pisu a povazujem ich za skutocnych fanusikov Diablo serie a aj ked ich osobne nepoznam povazujem ich za skvelych ludi. Na zahranicnych forach aj battle net fore ci Blizzard fore alebo ako sa to vola 90 percent ludi na D3 nadava a hru kritizuje. V podstate toto je jedina stranka aku poznam kde to funguje nie ako na fan stranke ale ako v nejakej D3 sekte alebo komunite kde na negativne nazory na D3 fanboyi reaguju nepriatelsky ba skoro az agresivne.
Hmm zajímavé. Z těch pánů, které jsi jmenoval, má argumenty na úrovni asi jenom sklb. Red Eagle a TristanTzara se zmůžou jenom na konstatování: "D3 stojí za prd, kdo s tím nesouhlasí je WoW děcko+fanboy+kdovíco ještě. Tohle je podle mě znak dětinskosti, říct svůj názor a urazit všechny, kdo s ním nesouhlasí (ano, pokud mě někdo nazve WoW-kid, tak mě to opravdu uráží. Je mi 23 a WoW jsem nikdy nehrál. Hrál jsem však D1 i D2.). Pokud se někdo na tomhle fóru chová jako dítě, tak jsou to tihle dva pánové.

EDIT:
Dodatek: To, co předvádí pánové Red Eagle a TristanTzara, je všechno možné, jenom ne objektivní kritika. Když jsi o tolik vyspělejší, než my všichni na fóru, tak bys alespoň mohl vědět co znamená slovo "objektivní". Obecně, při těch debatách, které jsme vedli o D3 objektivního nezaznělo snad vůbec nic. Všechno to byly názory zůčastněných, tzn. subjektivní názory.
Obrázek

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 02.07.2012, 17:01 hod.

Garn píše:
Still-Alive píše:Btw ty lidi kterých si vážíš, no opakujou pár frází furt dokola, jako kafemlýnek
A jeden z nich dostal v pořadí 3. ban kvůli tomu, že svoji "objektivní kritiku" nedokáže prezentovat tak, aby nepoužíval vulgarismy a neurážel lidi kolem sebe. To mi nepřijde moc dospělé. ;)
To jen v krajním případě, nemám nic proti lidem kteří stahujou warez a používaj cracky, ale proč se tím musí chlubit a ještě cíleně psát, že doufají že na hru xX bude brzy crack (u jistých her to asi nikdy nebude).
Když kradu, tak to neroztrubuju všude kolem :)

TristanTzara
Fallen Shaman

Příspěvek od TristanTzara » 02.07.2012, 17:09 hod.

Tak nevím, co provedl Red Eagle, že za to dostal ban, nicméně třeba takovej Drakkari tady urážel kdekoho (no kdekoho samozřejmě ne, on urážel jenom nás hatery :D ) a nedostal za to ani varování. To mi přijde dost zvláštní.

Pro kojota : ze začátku jsem napsal několik příspěvků do topicu první názory (nebo tak nějak) ve kterých jsem uvedl několik bodů, které se mi na DIII nelíbí a kvůli kterým ho nepovažuji za dobrou hru. Okamžitě jsem získal nálepku hatera a tak jsem usoudil, že na tomhle fóru k žádný plodný diskusi nedojde. No a od tý doby se tu už jenom bavim a občas provokuju. Jinak DIII jsem prodal a k jeho kvalitě/nekvalitě se už ani nevyjadřuju. Jediný, na co reaguju jsou tyhle žabomyší války hateři X fanboyové.
Naposledy upravil(a) TristanTzara dne 02.07.2012, 17:16 hod., celkem upraveno 1 x.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 02.07.2012, 17:13 hod.

Still-Alive píše:To jen v krajním případě, nemám nic proti lidem kteří stahujou warez a používaj cracky, ale proč se tím musí chlubit a ještě cíleně psát, že doufají že na hru xX bude brzy crack (u jistých her to asi nikdy nebude).
Když kradu, tak to neroztrubuju všude kolem :)
Asi ta nastvem, ale uz to crakli. Sice to clovek musi spustat emulator, ale hned prva pozitivna vec je to ze je to hratelne a teraz pozor po LAN bez nutnosti pripojenia na internet(!!!).
Takze uz len tu vidis aky to ma prinos. Mozes si zahrat svoju novu postavu, na separovanom vlastnom serveri s kamartmi po LAN bez nutnosti pripojenia na internet. Este stale v tom vidis tolko negativ co predtym?
Let's go modders :)
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“