spuštění D3 z více pc, na ruzných místech

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Xkryspin
Wraith
Re: spuštění D3 z více pc, na ruzných místech

Příspěvek od Xkryspin » 02.07.2012, 11:57 hod.

Od cizího raději nekupuj:

1) Pokud kupuješ "použitou" krabici - nemáš jistotu, že "číslo" z té krabice už nebylo použito - takže ti to battle.net může odmítnout zaregistrovat.

2) Pokud kupuješ celý account: zaplatíš, dostaneš sice přihlašovací údaje (změníš si je jak chceš), chvíli si hraješ a pak si ten člověk nechá ten acc vrátit, že mu byl ukraden ... Peníze zpátky samozřejmě nedostaneš a blizzard ti nepomůže, protože prodej acc je v rozporu s ToS...

3) Pak ještě existuje jedna varianta podvodu s krabicí / kodem: prodávající koupí kod přes kartu, ten kod ti předá, ty ho zadáš, a vše vypadá ok. Jenže on pak zruší transakci kartou, a blizzard dodatečně blokne tvůj kod... a jseš nahraný a bez peněz...

Takže bych dobře zvažoval komu dáš peníz...

kyanyyd
Quill Rat

Příspěvek od kyanyyd » 02.07.2012, 12:24 hod.

No čas kvapí... jsem si říkal od tohodle...

http://aukro.cz/diablo-3-originalni-hra ... 97808.html

zeptám se Tě ještě jinak: Je nějaká možnost koupit to z netu? Prostě nějak ofiko, ale přes net? Já nemám žádný PayPal a domnívám se, že ani moje karta od Fia Maestro nic takového neumožňuje založit. Prostě tam není vyraženo to číslo účtu a vzadu na kartě není těch pár čísel, jako jsem měl na VISA kartě v Anglii.

Prostě a jednoduše - jde zaplatit normálně převodem?

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 02.07.2012, 12:29 hod.

1) I ta FIA Maestro by měla jít normálně použít k platbám přes interfernet. (maestro používají trochu jiné číslování a zabezpečení než visa)
2) Koupit se to dá určitě i proforma převodem. Všechny větší eshopy to umí (alza, alfacom, czc), tuším i gameshopy by to měly umět např. xzone.cz
3) Prakticky jakýkoliv eshop prodává na dobírku...

kyanyyd
Quill Rat

Příspěvek od kyanyyd » 02.07.2012, 12:34 hod.

Sorry, špatně jsem se vyjádřil :) Myslel jsem jako převodem, ale aby mi zaslali to číslo, tzn. nejlépe ihned, nemyslím zaplatit za fyzické médium nebo nějaké vlastně předplatné, když to nikde nemají.

Rozumíš mi? Nainstalovat přes výše uvedený link, někam na stránku, zaplatit, pošlou Ti potvrzení a nacionále a jedeš.

Pokud bych měl čekat, tak to si počkám na ty naše dvě kopie, co dostane firma. Zatím nám jako omluvu dali dva soudky Heinekenu, což mi pomůže jako hadovi noha :(

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 02.07.2012, 12:45 hod.

Určitě to šlo na gameexpres.cz - kod mi zasílali po domluvě mailem u jiné hry. Ale jak sem právě koukal - nemají žádné kopie diabla k prodeji :( Nedostatek kopií asi bude i jinde...

Doma bych vyhrabal ještě jednu expres službu ze zahraničí (ale tam se zas nedá platit převodem).

Být tebou - pokud fakt spěcháš, tak si založ battle.net účet a zkus to zaplatit tou maestro kartou. Ten účet stejně budeš potřebovat, nebo ho pak můžeš nechat vyhnít pokud ne.

kyanyyd
Quill Rat

Příspěvek od kyanyyd » 02.07.2012, 12:49 hod.

Díky za odpověď, zkusím to nainstalovat a zaregistrovat a uvidím, třeba to půjde zaplatit. Moc tomu nevěřím, ale každopádně Ti děkuji za ochotu s odpověďmi.

P.S. A nejhorší je, že ta hra za to ani nestojí :( Jenže co si zahrát?

kyanyyd
Quill Rat

Příspěvek od kyanyyd » 02.07.2012, 14:55 hod.

Hmmm... tak to vzalo rychlý spád. Založil jsem si účet u Blizzardu a když jsem chtěl stáhnout Diablo, resp. zaplatit, zjistil jsem, že moje Maestro karta to neumožňuje :) Ty novější ano, tahle ne.

Tak jsem koupil z toho Aukra a mám dotaz:

- borec už má tu hru "zaregistrovanou" (nevím, jestli to píši správně) a pošle mi tyto údaje se hrou. Mohu si to všechno změnit? Myšleno bydliště, jméno rodného města matky apod.?

- nebude nějaký problém, když už jsem si ten účet vytvořil sám? Jako kdybych použil stejné údaje? Co byste mi poradili? Ještě jsem neposlal peníze :-D

Arnold
Gorebelly

Příspěvek od Arnold » 02.07.2012, 15:19 hod.

kyanyyd píše:Tak jsem koupil z toho Aukra a mám dotaz
Udelals hroznou blbost.

kyanyyd
Quill Rat

Příspěvek od kyanyyd » 02.07.2012, 15:36 hod.

Proč? Vysvětli mi to, prosím. Ale rychle, protože už mám otevřený net banking :)

Morishort
Wraith
BattleTag:Morishort#1342

Příspěvek od Morishort » 02.07.2012, 16:12 hod.

no kedže to ma regle na seba a tebe asi pošle prihlasovačky do bnet učtu, tak to je pre teba dosť nevyhodne... s tym učtom viacmenej nebudeš mocť nič spraviť... meno sa meni cez suport a nepojde to len tak jednoducho... overovacia otazka myslim ani nejde zmeniť... ak sa ti z učtom čosi stane neskôr, napr sa ti blockne, alebo ti ho ukradnu, tak nič nespraviš, lebo ani len nemaš spravne udaje na nom... ukradnutie čo som tu čital sa rieši dosť často shodou mena z občianky s menom čo je na učte, čo ty mať nebudeš... takouto kupou riskuješ len to že za nejaku dobu o učet prídeš a nebudeš mať žiadnu možnosť ho dostať naspäť...

EDIT: nehovoriac o tom, že sa dopušťaš porušenia pravidiel používania, ktoré stanovil blizzard...
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...

kyanyyd
Quill Rat

Příspěvek od kyanyyd » 02.07.2012, 16:20 hod.

Asi máš pravdu, uvidíme. On psal, že ty údaje změní, aby to nebyl na jeho data, tak jsem zvědavý. Hodnocení na Aukru nemá špatné, mám plnou adresu, tak uvidím, jak se zachová. Doufám, že správně.

Btw: Ono je to vždycky o tom, že Tě může kdokoliv kdekoliv podělat. Snad budu mít trochu štěstí ;)

Morishort
Wraith
BattleTag:Morishort#1342

Příspěvek od Morishort » 02.07.2012, 16:26 hod.

ok tvoje rozhodnutie... len za tu cenu čo to predava si to mohol kupiť normal v shope...

jo a vratte sa potom k teme :o)
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 16.12.2014, 09:21 hod.

Pokud chci hrát na jiném PC, stačí stáhnout Bnet a po přihlášení na svůj účet nainstalovat D3 i s datadiskem jen přes net (tedy vše stáhnout, bez instalace z DVD)?

hulkxxxl
Ancient
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 16.12.2014, 09:58 hod.

úplně v pohodě, můžeš to nainstalovat na kolik PC chceš, vždy se přihlásíš jen na jednom

kdyby se ti to nechtělo znova celé tahat z netu stačí skopčit adresář se hrou na druhé PC a pak v aplikaci je někde volba aby si osahal data a doplnil případný chyby, určitě lepší než to tahat celé hlavně když nemáš rychlej net.
Obrázek Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“