Zdravím všechny pařany, pařanky a pařaňčata!
Pokusil jsem se vytvořit svůj build, který by fungoval na slušný dmg, slušné AOE poškození (tím pádem rychlé expení), dostatek arcane power a zpomalování nepřátel (tím pádem můžete zabít nepřítele dříve než se k vám dostane). S títmo buildem hraji wizarda na nightmare (3. act), zatím funguje dobře, doufám, že tak jak funguje na nightmare bude fungovat i nadále . Všechny rady na vylepšení buildu uvítám.
Přeji příjemné počtení.
Build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... UXc!YaZbZZ
A teď se pokusím tyto skily obhájit.
Primary
Magic Missile
s runou Attunement
Naprosto základní spell, pomocí runy si doplňujete manu, což znamená, že toto kouzlo používám až mi dojde mana.
Secondary
Arcane Orb
s runou Obliteration
Jedno z mých nejpouživanějších kouzel, dáva velký dmg a co víc AOE poškození. Runa zvyšuje dmg.
Slow Time
s runou Time Warp
Skvělé kouzlo, které kolem vás vytvoří bublinu, která nepřátelům v ní spomaluje pohyb a rychlost jejich útoku. Runa zajišťuje, že nepřátelé v bublině ziskávají o 20% více poškození.
Blizzard
s runou Snowbound
Slušné plošné kouzlo. Dává dobrý dmg, ale hlavně zpomaluje nepřítele. Runa zmenšuje náklady arcane power na 20.
Magic Weapon
s runou Force Armor
Přidává 10% k vašemu dmg. Za pomocí této runy se zvyšuje dmg o 15% a je tu 2% šance na knockback. Dmg není nikdy dost .
Diamond Skin
Prism
Kouzlo vám, alespoň na obtížnosti nightmare, zajistí nesmrtelnost na dobu 6 sekund, takže skvělé kouzlo, když jde do tuhého. Runa po dobu trvání kouzla zmenšuje cenu arcane power o 7 u všech kouzel.
Passive skills
Tempolar Flux - asi nejhlavnější pasivka - Kdykoli když nepříteli uberete životy arcane dmg (což ubírají první dvě kouzla), tak nepříteli zpomalíte rychlost pohybu o 30%, což je skvělé, na spomalení nepřátel.
Prodigy - Kdykoli když uberete nepříteli životy kouzlem Magic Missile přidá se vám 4 arcane power (runa přidává kouzla přidává 4 arcane power + tato pasivka přidává 4, to znamená, že celkem si kouzlem budete doplňovat 8 arcane power každým útokem kouzlem Magic Missile)
Astral Presence - Zvyšuje maximální arcane power o 20, ale také regeneraci aracane power zvyšuje o 2 za sekundu.
Snad se vám s tímto buildem bude dařit .
Všechny inteligentní komentáře budou uvítány.
EDIT: -Opraveny nějáké spelly a jedna pasivka. Díky Wictim za radu. Spell Meteor změněn na Blizzard.
[Build] Slow it and Kill it
- Duro
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Duro#2944
Naposledy upravil(a) Duro dne 01.07.2012, 07:51 hod., celkem upraveno 9 x.
Neexistuje špatný charakter, ale jen špatný hráč.
Re: [Build] Slow it and Kill it
No ako pozerám máš tam neskutočne veľa spellov čo ti žerú AP ani ich nemôžeš využívať súčasne použiješ jeden orb a meteor a máš po AP čiže osobne sa mi tento build nezdá a na hell/inferno určite nebude postačovať. Je to ale iba môj názor ak sa mýlim tak ma tu určite niekto opraví
- Duro
- Quill Rat
- BattleTag:Duro#2944
Děkuji za radu, je pravda, že občas AP klesne hodně rychle a že Disintegrate vůbec nepoužiji. Co navrhuješ za spell místo Disintegrate? Magic weapon?Wictim píše:No ako pozerám máš tam neskutočne veľa spellov čo ti žerú AP ani ich nemôžeš využívať súčasne použiješ jeden orb a meteor a máš po AP čiže osobne sa mi tento build nezdá a na hell/inferno určite nebude postačovať. Je to ale iba môj názor ak sa mýlim tak ma tu určite niekto opraví
A pasivku Blur asi nahradit Astral Presence, co?
PS: Teď, když build zkouším s MAgic Weapon a Astral Presence místo Bluru, tak je to lepší .
Neexistuje špatný charakter, ale jen špatný hráč.
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Musis si ujasnit na zaciatku dve veci:
1, viazanie sa na AP
2, ignorovanie AP
Pokial to prve tak treba mat tri veci ktore pridaju na APckach (wand, wizard hat, source), passiv na regen a max AP, kedze ako AP spelly sa beru najviac Orby alebo Disintegrate tak neuskodi si dat Temporl flux na spomalenie, kedze su to arcane spelly.
Potom energy armor na pridanie AP a zaroven na defence, dalej podla uvazenia Familiar na dalsi AP regen. Enhance weapon na dmg. Jedno defence kuzlo, pokial treba este jedno tak nahradit familiar. U mna vyhravaju Mirror Image s duplicatmi. Dobre kombinacie su teleport + mirror image, diamond skin + mirror image alebo diamond skin + teleport. Podla bossov a podla actov.
Primarny spell je v tomto pripade Disintegrate a secobdary Arcane Orb, alebo pokial ides frosta tak ray of frost + blizzard. Ja by som isiel Disintegrate + Venom hydra.
1, viazanie sa na AP
2, ignorovanie AP
Pokial to prve tak treba mat tri veci ktore pridaju na APckach (wand, wizard hat, source), passiv na regen a max AP, kedze ako AP spelly sa beru najviac Orby alebo Disintegrate tak neuskodi si dat Temporl flux na spomalenie, kedze su to arcane spelly.
Potom energy armor na pridanie AP a zaroven na defence, dalej podla uvazenia Familiar na dalsi AP regen. Enhance weapon na dmg. Jedno defence kuzlo, pokial treba este jedno tak nahradit familiar. U mna vyhravaju Mirror Image s duplicatmi. Dobre kombinacie su teleport + mirror image, diamond skin + mirror image alebo diamond skin + teleport. Podla bossov a podla actov.
Primarny spell je v tomto pripade Disintegrate a secobdary Arcane Orb, alebo pokial ides frosta tak ray of frost + blizzard. Ja by som isiel Disintegrate + Venom hydra.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Tu som spravil buildy pokial by niekto chcel ísť na AP:
Buildy pokial máte vysokú resist all a nepotrebujete Energy Armor s Prismatic Armor runou a passiv Blur.
Build 1: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... XYU!bcZYZb
Pokial je dostatok arcane power (podmienka je, že je 20-30 AP s itemov) tak secondary spell môže byť Aracne Orb. Do okienka volneho skillu ide nejaky defence skill, ci uz teleport alebo mirror image.
Build 2: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... XYU!ZcaZZb
Je to trošku upravený Orbár, zakladny spell je Missile - Split (runa moze byt podla vasho gusta), secondary Orb. Build je viacej stavany na defence, keďže používate signature spell, tak familiar môžte vymeniť za defence spell. Dobra kombinacia su Mirror Image + Diamond Skin (mirror na rozptylenie pozornosti a diamond skin na oh sh*t situacie).
Build 3: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... XYT!baZaZb
Dynamo wizard je tiež zaujimavý build. Sustredí sa na čo najväčšiu dmg pre orby (preto sa hodí pomalá 2H zbran s čo najväčšou DMG !pozor nie DPS, treba pozerať dmg xxx-xxx!. Priamry spell je Magic Missile s runou na penetraciu. Secondary Orba s väčšou dmg (može byť aj s penetraciou). Defence skill Mirror Image. Nakolko máme passiv Arcane Dynamo, tak budeme ho vyuzivat 5x missile + Orb by mala byť naša rotácia, samozrejme, ked treba tak pouzijeme viacej orbov. Z tohto dovodu nemusíme mať až taký defence a pokial nám AP stačí, tak možte vymeniť astral presence a aj runu na Energy Armore. Familiar je zámerne s runou na vacsiu dmg, kedže sa snažíme o maximálny možný dmg output s orbami.
Build 4: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... XYW!cbcZZb
Je to varianta frostára. Primary spell je Ray of Frost, secondary Blizzard. Vdaka lacnejsiemu blizzardu kvoli rune, mozeme vypustit familiara a nahradit diamond skin za frost novu, ktora nam da aj vacsiu dmg. Passiv coldblooded sa naramne hodi k tomuto buildu.
Build ktorý by som šiel ja: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... XYU!bb.YZb
Hydra sa mi zdá ako top spell.
Pokial máte málo resistov a potrebujete passiv Blur + napríklad Illusionist tak odporúčam neviazať sa na AP a ísť čisto signature spell. Momentálne je top Electrocute s Lightning Blastom, v pripade dostatocnej AS (dajme tomu 2+) Shock Pulse s Piercing Orb runou (na bossov ako Diablo, Azmodan, Butcher atd... je vyhodna Magic Missile s väčšou dmg alebo tracer runou. Doplniť Venom Hydrou ako secondary skill. Magic Weapon na dmg, Energy Armor na resisty alebo force armor, zalezi na vas ako to cítite. Pokial ste zo svojou dmg spokojny a robí vam stale problem prežiť tak použite 2 defence spelly. Ked je vsetko ok ale chyba dmg tak iba jeden defence spell + familiar.
Buildy pokial máte vysokú resist all a nepotrebujete Energy Armor s Prismatic Armor runou a passiv Blur.
Build 1: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... XYU!bcZYZb
Pokial je dostatok arcane power (podmienka je, že je 20-30 AP s itemov) tak secondary spell môže byť Aracne Orb. Do okienka volneho skillu ide nejaky defence skill, ci uz teleport alebo mirror image.
Build 2: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... XYU!ZcaZZb
Je to trošku upravený Orbár, zakladny spell je Missile - Split (runa moze byt podla vasho gusta), secondary Orb. Build je viacej stavany na defence, keďže používate signature spell, tak familiar môžte vymeniť za defence spell. Dobra kombinacia su Mirror Image + Diamond Skin (mirror na rozptylenie pozornosti a diamond skin na oh sh*t situacie).
Build 3: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... XYT!baZaZb
Dynamo wizard je tiež zaujimavý build. Sustredí sa na čo najväčšiu dmg pre orby (preto sa hodí pomalá 2H zbran s čo najväčšou DMG !pozor nie DPS, treba pozerať dmg xxx-xxx!. Priamry spell je Magic Missile s runou na penetraciu. Secondary Orba s väčšou dmg (može byť aj s penetraciou). Defence skill Mirror Image. Nakolko máme passiv Arcane Dynamo, tak budeme ho vyuzivat 5x missile + Orb by mala byť naša rotácia, samozrejme, ked treba tak pouzijeme viacej orbov. Z tohto dovodu nemusíme mať až taký defence a pokial nám AP stačí, tak možte vymeniť astral presence a aj runu na Energy Armore. Familiar je zámerne s runou na vacsiu dmg, kedže sa snažíme o maximálny možný dmg output s orbami.
Build 4: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... XYW!cbcZZb
Je to varianta frostára. Primary spell je Ray of Frost, secondary Blizzard. Vdaka lacnejsiemu blizzardu kvoli rune, mozeme vypustit familiara a nahradit diamond skin za frost novu, ktora nam da aj vacsiu dmg. Passiv coldblooded sa naramne hodi k tomuto buildu.
Build ktorý by som šiel ja: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... XYU!bb.YZb
Hydra sa mi zdá ako top spell.
Pokial máte málo resistov a potrebujete passiv Blur + napríklad Illusionist tak odporúčam neviazať sa na AP a ísť čisto signature spell. Momentálne je top Electrocute s Lightning Blastom, v pripade dostatocnej AS (dajme tomu 2+) Shock Pulse s Piercing Orb runou (na bossov ako Diablo, Azmodan, Butcher atd... je vyhodna Magic Missile s väčšou dmg alebo tracer runou. Doplniť Venom Hydrou ako secondary skill. Magic Weapon na dmg, Energy Armor na resisty alebo force armor, zalezi na vas ako to cítite. Pokial ste zo svojou dmg spokojny a robí vam stale problem prežiť tak použite 2 defence spelly. Ked je vsetko ok ale chyba dmg tak iba jeden defence spell + familiar.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)