EU [SC] Lukův trade list (update 14.7. viz novinky)
Novinky
momentálně níc nekupuji
Info o obchodu
Můj battle tag je Luke#1335, ale napřed napište prosím sem, ať vím kdo se ozval první (kdo dřív příjde ten dřív mele systém, pokud budou chtít 2 zájemci stejný item, má přednost ten kdo sem na fórum napsal první). Ceny zde jsou fixní a jsou uvedeny v goldech, pokud není uvedeno jinak. Můžete si mě přidat ve hře a pište prosím rovnou, že jde o trade, ať mám jasno - urychlí se komunikace
Sháním
momentálně nic
Nabízím
Nabízím služby craftu šípů Black Bone Arrows (viz. http://us.battle.net/d3/en/artisan/blac ... one-arrows)
podmínka: budete chtít vykraftit alespoň 20 kusu a víc
cena: dáte surky se zlatem na kraft + 50k za kus
kraft bych nejspíš streamoval, komp to sice moc neutáhne, ale jde o to, aby jste viděli, že mám v inventáři pouze suroviny, že nenavštívím truhlu a že Vám dám vše co vyrobím a nebudu Vás chtít okrást přes nějaký screen upravený photoshopem
450k - edit momentálně na AH
MF amul - 70k
GF amul - 150k
MF šípy - 300k (za 350k jsem na AH našel podobné bez vita) - edit momentálně na AH
Brnko dex vita all res - 380k (podobné ilvl 61-62 bez regenerace na AH od 430k)
momentálně níc nekupuji
Info o obchodu
Můj battle tag je Luke#1335, ale napřed napište prosím sem, ať vím kdo se ozval první (kdo dřív příjde ten dřív mele systém, pokud budou chtít 2 zájemci stejný item, má přednost ten kdo sem na fórum napsal první). Ceny zde jsou fixní a jsou uvedeny v goldech, pokud není uvedeno jinak. Můžete si mě přidat ve hře a pište prosím rovnou, že jde o trade, ať mám jasno - urychlí se komunikace
Sháním
momentálně nic
Nabízím
Nabízím služby craftu šípů Black Bone Arrows (viz. http://us.battle.net/d3/en/artisan/blac ... one-arrows)
podmínka: budete chtít vykraftit alespoň 20 kusu a víc
cena: dáte surky se zlatem na kraft + 50k za kus
kraft bych nejspíš streamoval, komp to sice moc neutáhne, ale jde o to, aby jste viděli, že mám v inventáři pouze suroviny, že nenavštívím truhlu a že Vám dám vše co vyrobím a nebudu Vás chtít okrást přes nějaký screen upravený photoshopem
450k - edit momentálně na AH
MF amul - 70k
GF amul - 150k
MF šípy - 300k (za 350k jsem na AH našel podobné bez vita) - edit momentálně na AH
Brnko dex vita all res - 380k (podobné ilvl 61-62 bez regenerace na AH od 430k)
Naposledy upravil(a) Luke1335 dne 24.08.2012, 09:57 hod., celkem upraveno 67 x.
Prodávající by měl určit aspoň přibližnou cenu - už vidim jak Tescu u pokladny prodavačce řeknete, že za jogurty dáte max 3 koruny za kus, ale u chleba jste ochotný smlouvat (autor myšlenky MetalAge)
Re: EU [SC] prodám pár věcí do 150k goldů za kus
beru posledni sipy
/e > ale chci si je ozkouset kolik me pridaj/uberou dmg,neni to jisty ze je koupim
/e > ale chci si je ozkouset kolik me pridaj/uberou dmg,neni to jisty ze je koupim
prsten zoberiem
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
ok, přidejte si mě ve hře, teďko tu budu asi do 2 do rána, jinak v sobotu po 12 odpoledne bych měl být určitě k zastižení
@ Alfajk samozřejmě ti je klidně půjčim na ozkoušení když mi dáš zálohou, pokud se ti nebudou líbit tak je vrátíš
edit: ringoš prodaný
@ Alfajk samozřejmě ti je klidně půjčim na ozkoušení když mi dáš zálohou, pokud se ti nebudou líbit tak je vrátíš
edit: ringoš prodaný
Prodávající by měl určit aspoň přibližnou cenu - už vidim jak Tescu u pokladny prodavačce řeknete, že za jogurty dáte max 3 koruny za kus, ale u chleba jste ochotný smlouvat (autor myšlenky MetalAge)
tak ty sipy poustim,vyjde to stejne jako mam ted
Re: EU [SC] prodám pár věcí do 130k goldů za kus
Zlevněny všechny věci o 5-30k goldů. Nechám je tu od dneška (25.6.) do čtvrtka odpoledne (28.6.) pak je prodám vendorovy jako krámy, protože dochází místo
Re: EU [SC] prodám pár věcí do 120k goldů za kus
Kalhotky pro wizku ?? Nejsem na tom moc dobře... Co 50 tis ??
@ falen: Kouknul jsem na AH a musím uznat, že podobný kalhoty tam jsou kolem 70-300k (podle dalších vlastností a nepočítám ty, co mají délku trvání přes 1 den a jsou za 1k). Každopádně ti je prodám klidně za těch 50k, pokud tedy chceš, přidej si mě ve hře zítra tu odpoledne nebo večer určitě budu.
zobral by som boty pro monka 35k
Wortheon#2197
Wortheon#2197
@Luke1335 ahoj vzal bych si boty numb runners dneska mam cas az po sedmy vecer snad se dohodnem.
@wortheon ok byl jsi prvni
@wortheon ok byl jsi prvni
Achievements: 7400 (92%)
@Luke1335 ok, tak nic... .
- satik
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
mozna vezmu ty boty, vecer dam vedet
Vzal bych si ty prvni rukavice pro DH
Jelikož tu mám fixní ceny nepředpokládám žádnou aukci (a tyhle itemy ani nejsou zdaleka top aby to mělo smysl) tak botky prodám Wortheonnovi, protože byl první. Pokud si to rozmyslí bude na řadě další podle přízpěvků
Prodány rukavice.
Prodány kalhoty pro Wizinu.
Prodány rukavice.
Prodány kalhoty pro Wizinu.
obchod bez problemu - odporucam
Re: EU [SC] Lukův offer list (update 7.7. viz novinky)
Up!
upraveny ceny, přidány věci
upraveny ceny, přidány věci
Ahoj, vzala bych si ten první náhrdelník, pokud by bylo možno vyzkoušet.... Děkuji
určitě je možnost vyzkoušet
když tak mi pošli request ve hře
+ edit prodali se setové kalhoty
+ 1. MF amulet prodaný
+přidané brko dex vita all res
když tak mi pošli request ve hře
+ edit prodali se setové kalhoty
+ 1. MF amulet prodaný
+přidané brko dex vita all res
Re: EU [SC] Lukův offer list (update 8.7. viz novinky)
Obchod úspěšně uzavřen a plná spokojenost :-) Ještě jednou děkuji prodávajícímu.
Re: EU [SC] Lukův trade list (update 12.7. viz novinky)
zlevněna cena kraftu při větším odběru