head píše:Taky nevim jak to lidi delaj.
Bud si farmej s DH ve 3 a 4 actu a tam padaj veci co se daj prodat v aukci za miliony.Nebo celej den cumej do aukce a kupujou levny veci a pak se je snazej prodat draho.
Normalnim farmenim s barbarem v 1 actu se neda vydelat tolik milionu.
Pokud využíváte i AH tak se podělím o osobní zkušenost:
Včera jsem se konečně se změnou buildu vydal do Actu2 a strašně jsem trpěl, dnes konečně doladěno. Před odstávkou pokořena Magda (sám, beliala v partě už mám za sebou).
Trocha inspirace: Celkově mám na accountu příjem z lootu asi 6M, z aukce bych si tipnul ne víc než 5-7M (mám i tankovacího monka, který Act2 jakžtakž ustojí, takže nedokážu rozlišit kolik přesně šlo do barbara). Když dropne něco zajímavějšího co nikdo nechce a já nepotřebuju, juknu na AH a prodám to. Rozhodně tam netrávím hodiny jako jeden můj známý, co furt na něco biduje. Hraju Diablo ne simulátor businessu
.
Barb staty: 39K HP, resist +-100, 30k Dmg, 7,7k armor; 30% šance na crit, crit dmg +110%
(Původně jsem měl 40k dmg, 37,5% na crit a +160% crit dmg, 25k HP, 4,4k armor - bohužel než jsem se stačil rozjet, tak jsem byl mrtev; musel jsem dočasně s dmg trochu polevit.)
Jedu s obouruční sekerou (1040 dmg) z diskrétní vzdálenosti od normálních mobek (seismic slam) - musel jsem koupit boty s 12% movement speed, bez nich jsem nebyl schopen to v boji uběhat.
Elitky - berseker + earthquake + ignore pain + frenzy do nich bušim ostošest; buď jednoduše lehnou, nebo házej lávu (poisen kaluže, lasery,atd) tak po vypršení ignore painu maličko poodběhnu a seismicem je dodělám. Samozřejmě pokud udělám chybu jsem tuhej, pokud ne za 15 sekund vyřešeno
(nepočítaje mušky, který holt člověk musí nahánět).
Výbavu nemám žádný zázrak, tipoval bych tak 2,5-3M max (monka mám ve výbavě lepšího), teď se jen těším až něco napadá. Neskutečně zábavnej build, nepozornost = smrt, kouřím cigaretu a potkám elitky = smrt
.
ALE JE TO BARBAR.... jako jsem si tuhle postavu užíval už od normálu, že jsem vlétnul na skupinu mobů a rozpáral je na hadry během okamžiku, tak si ji užívám o to více teď
. 1H+štít je proti tomuhle nuda
.