Otázky a Odpovědi
@kojot to jsem zvedavej jak dlouho bto bude hrace bavit
Achievements: 7400 (92%)
Re: Dotazy ohladom D3
Ahoj, chtěl bych se zeptat jakým způsobem se počítá damage, které dostávám. Jestli to jde nejdřív přes armor, nebo resisty a pak do životů... Dík
chci se zeptat ohledně placené aukce nemůžu se na ní dostat když kliknu na tlačítko currency napíše to Your account has been blocked from using the Real Money.Auction House by parental controls.Please contact Customer service if you believe this was done in error.Prosím poradtě jak problém vyřešit předem děkuji za odpověd
A máš authenticator? Bez toho RMAH nemůžeš používat...
nevím myslím že ne můžeš prosím lépe popsat kde ho získat a nastavit?Helljovany píše:A máš authenticator? Bez toho RMAH nemůžeš používat...
takže nemám je tu na výběr Authenticator No Authenticator [Add Security] tenhle stojí 9.99eur
Battle.net SMS Protect No Mobile Alerts [Add Battle.net SMS Protect]
Battle.net SMS Protect No Mobile Alerts [Add Battle.net SMS Protect]
Autentifikátor nemám, ale RMAH se dostanu. Samozřejmně, že nic nekoupím ani neprodám (nemám ani linklý účet). Ale dostanu do RMAH. To se spíš zeptej blizzu, proč máš blockej účet pro přístup na RMAH. Nebo se podívej, jestli nemáš na účtu nastavený rodičovský zámek (ostaťně je to v tom erroru napsané).
RMAH můžeš používat i bez Authenticatoru... Jenom je tam nižší limit na balance.
Mám stejný problém a jsem si na 100% jistý že Parental controls nemam aktivovanou, protože to jsem už s Blizzem řešil a prý mě ji zrušili... tak nevím... nemůže to mít něco společnýho s tím že mi nebylo ještě 18?Zaitr píše:chci se zeptat ohledně placené aukce nemůžu se na ní dostat když kliknu na tlačítko currency napíše to Your account has been blocked from using the Real Money.Auction House by parental controls.Please contact Customer service if you believe this was done in error.Prosím poradtě jak problém vyřešit předem děkuji za odpověd
Zdravím.
Když je hra patchována, vždy mi celý den nejede. Někde jsem četl, že je to tím, že jsem o patch nazpřed. Chci se tedy zeptat, co udělat, abych byl shodně s Evropou, popřípadě kde najít potřebné soubory. Díky.
Když je hra patchována, vždy mi celý den nejede. Někde jsem četl, že je to tím, že jsem o patch nazpřed. Chci se tedy zeptat, co udělat, abych byl shodně s Evropou, popřípadě kde najít potřebné soubory. Díky.
Věčný začátečník nejen ve světě Diabla.
Je k něčemu užitečný splintered oar...pádlo/veslo? Já se domníval, že tj. pouze joke item, ale kdosi na general chatu psal, že s ním jsou levnější opravy. (nezdá se mi to)
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lukas#2976
Taky bych měl jeden dotaz Diablo hraju roky, ale jen sigl a fora jsem nesledoval, kdy jsem ted začal a zajímě o čem je řeč, když jsem xkrat četl... "gear" .. ale nepochopil jsem co to znamená, může mi to někdo povědět, děkuji..
- satik
- Wraith
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
equip.. výbavalukas.janos píše:Taky bych měl jeden dotaz Diablo hraju roky, ale jen sigl a fora jsem nesledoval, kdy jsem ted začal a zajímě o čem je řeč, když jsem xkrat četl... "gear" .. ale nepochopil jsem co to znamená, může mi to někdo povědět, děkuji..
-
- Quill Rat
- BattleTag:Lukas#2976
Psal jsem gear , ne equip.. to je tedy to same a co je melle..? nebo jak jsem to četl..? Děkuji.
- satik
- Wraith
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
gear = equiplukas.janos píše:Psal jsem gear , ne equip.. to je tedy to same a co je melle..? nebo jak jsem to četl..? Děkuji.
melee - na blizko
ranged - na dalku
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
zatím ne, ale nejspíš to půjde, bude něco jako wow armory...
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Nastavení kouzel na klavesnici
Ahoj, mozna to nekde je,a le nemohl by nekdo poradit, jak prenastavit aktivni kouzla na klavesnici.
Kdyz chci treba vyuzivat na klavesnici Big Bad Vodoo an Fetish Army, tak mi to nejde, muzu vyuzit, respektive nastavit jen jedno z techto kouzel na youtube a ve Vasich setech to vidim, lama
Dik moc
Kdyz chci treba vyuzivat na klavesnici Big Bad Vodoo an Fetish Army, tak mi to nejde, muzu vyuzit, respektive nastavit jen jedno z techto kouzel na youtube a ve Vasich setech to vidim, lama
Dik moc
WD ONSIT
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Onsi ... ro/2985058
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Onsi ... ro/2985058
Re: Nastavení kouzel na klavesnici
Zapni si Elective mode v Options. Je to tady už asi třistakrát, příště zkus trochu pohledat