nejde to nikomu dat ani prodatRelic píše:co je to soulbound?
Tajny level (SPOILER!)
- satik
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tajny level (SPOILER!)
no ja som zvedavy co na to moja 2r dcera ked sa mi tam podari... dospelacka verze DIII sa jej zatim nezdaAnarki píše:Mám problém s pony lvl protože se mě 4 letá dcera často ptá proč ty poníky mlátím. Já jí říkám že na ně pouštím bublinky s wizzem ... ale to že se poník rozprskne v krvavou louži po tý koupeli je jí asi divný ... Blizz by to měl opravit .. žádná krev v pony lvl !!!!
no super tak to sa do tajneho ani nedostanem....satik píše:nejde to nikomu dat ani prodatRelic píše:co je to soulbound?
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Něco jako spojení duší Představ si brnění které je Soulbound, dáš si ho na sebe a když ho dáš kaamrádovi, tak ho neobleče, protože je "vázané" na tvou duši
Ja mel asi brutalni kliku, ale nejdyl jsem hledal houbu asi 10x start hry, 5x kost, a zbytek napoprve. Jen tech goldu co stoji ten upgrade.Relic píše:no super tak to sa do tajneho ani nedostanem....satik píše:nejde to nikomu dat ani prodatRelic píše:co je to soulbound?
- satik
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
byli jste uz nekdo v lokaci Developers Hell?
kdej ta lokace?satik píše:byli jste uz nekdo v lokaci Developers Hell?
- satik
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
act1, potvory tam maji jmena vyvojaruranzer píše:kdej ta lokace?satik píše:byli jste uz nekdo v lokaci Developers Hell?
http://www.gamerjutsu.com/diablo-3-deve ... vel-guide/
aj sa tam da najst nieco zaujimave??? ide to iba na obtiaznosti hell?
da sa tam ziskat achievement za zabitie Jay Wilsona
- D1rtyB4stard
- Quill Rat
- BattleTag:D1rtyB4stard#2909
Musis porazit izuala na nightmare a pak jit do mesta.Pak u obchodnika ve meste musis koupit plan na predelani hole na nightmare,stoji 1 zlatku a u kovare predalas...A tak to funguje i na hell a infernoTrackThor píše:hm tak sme to udělali na normal a když sme se tam chtěli dostat na nightmare, tak to tam kráva nebyla, máme postavit další staffku? máte s tim někdo zkušenosti?
Nezmenili to ted nejak od 1.03 patche? protoze ten typek co to ma prodavat na to vylepsovani na nm, hell, inferno, ten recept neprodava.
No to mi neříkej, dneska jsem to zrovna chtěl začít všechno shánět!Hrk píše:Nezmenili to ted nejak od 1.03 patche? protoze ten typek co to ma prodavat na to vylepsovani na nm, hell, inferno, ten recept neprodava.
Ještě prosím jedno ujištění pro ignoranta jako jsem já. Jsem na konci hellu. Když si všechny ty věci na staffku seženu na normalu, tak s nima potom přijdu na hellu k tomu týpkovi a koupím recept? Díky
Tak sem dodelal stafku, prehodil si ji na jinyho hera a sel do tajnyho levelu. Ted sem ji chtel upgradnout, ale ono to po me chce zase vsechny ty komponenty, zkousel sem za oba hery. Nemate s tim nekdo podobnou zkusenost?
Twister: Musíš jít na NM poslední Q ve 4.actu, tam jedno NPC prodává recept, který zase dáš BS a už jen zaplatíš goldy, pak to stejné na hell a inferno Celkem tuším 1 700 000g
A funguje ti to i ted na patchi 1.03 ? me ten typek co to ma prodavat tak to neprodava
Mohl by nekdo poradit? nejak na to nemuzu prijit mam vsech 5 veci a na kterou uroven normal, nightmare.... mam jit a kam abych tu staffku mohl poskladat, popř. kde mi padne recept? Diky moc.
- Mikesak1983
- Quill Rat
- BattleTag:Mikesak1983
Ahoj lidi, prosím poradíte mi jak na Liquid Rainbow. Prošel jsem ty dvě dolní místa snad 50x a ani jednou se mě tam ten parchantík neobjevil, aby mě to otevřel. Zkoušel jsem hrát za různ postavy i na různé obtížnosti. Můžete někdo nějak poradit?