Propojení RMAH s Paypalem

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
kulisekcz
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:DreadLady#2751
Kontaktovat uživatele:
Propojení RMAH s Paypalem

Příspěvek od kulisekcz » 15.06.2012, 12:36 hod.

Ahoj, muzete mi nekdo poradit, jak propojim RMAH s paypalem?
Diky moc.

JonasWood
Quill Rat
BattleTag:JonasWood#2675

Re: Propojení RMAH s Paypalem

Příspěvek od JonasWood » 15.06.2012, 13:08 hod.

No když sem to teď ráno dělal já tak sem tam jen klepnul propojit battlenet s paypal učtem tam mě to odkázalo na stránku Paypalu potvrdil přihlášenim a bylo to. Zaručeně k tomu budeš muset ale udělat ten jejich Battlenet SMS Protect.
Obrázek

plechi
Wraith
BattleTag:Plechi#2633

Příspěvek od plechi » 15.06.2012, 14:07 hod.

JonasWood píše:No když sem to teď ráno dělal já tak sem tam jen klepnul propojit battlenet s paypal učtem tam mě to odkázalo na stránku Paypalu potvrdil přihlášenim a bylo to. Zaručeně k tomu budeš muset ale udělat ten jejich Battlenet SMS Protect.
Mně třeba dělalo problémy zakoupit D3 na bnetu přes PayPal a musel jsem nakupovat přímo kreditkou. Už si nevzpomínám, v čem byl problém, ale propojení s PayPal má nějaký omezení. Jestli víte jaký, sem s tím.
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile

kulisekcz
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulisekcz » 15.06.2012, 15:40 hod.

Diky za odpovedi. Ja mam prave problem s tim, ze mam na battlenetu jinou emailovou adresu nez na paypalu. Pomuze kdyz nastavim primarni mail na ten co mam na battlenetu?
A s tim sms protectem, kdyz napisu cislo, sms ne a ne dojit...

Programos
Minion of Destruction
BattleTag:Programos#2804
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 15.06.2012, 16:41 hod.

Mě hlavně dělá problém, že i když mám paypal, authenticator, bnet účet, tak když chci propojit Bnet a PP, tak to po mě chce stejně číslo kreditky...
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804

Relic
Burning Soul
BattleTag:Relic#2877

Příspěvek od Relic » 16.06.2012, 20:53 hod.

ja mam na paypal ucte 0 credit moze robit aj to problem?
toto mi pise:
You may not use your existing credit cards to fund this payment. Please use a different type of card.

Ademar
Quill Rat

Příspěvek od Ademar » 16.06.2012, 20:55 hod.

Relic píše:ja mam na paypal ucte 0 credit moze robit aj to problem?
Řekl bych, že ne. Při platbě se peníze strhnou přímo z bankovního účtu. Při přijetí peněz se to tam uloží a ty si to můžeš přeposlat na bankovní dle libosti.

Relic
Burning Soul

Příspěvek od Relic » 17.06.2012, 20:12 hod.

je tu nejaky navod alebo podrobny popis v jednom ako co nastavit a spojazdnit rmah? a ako je to s smskami plati sa za ne? orange sk?

st.ranger
Gorebelly
BattleTag:stranger#2818

Příspěvek od st.ranger » 18.06.2012, 11:50 hod.

Taková zajímavá věc, zdá se že bug, ale nějak jsem nedokázal vyprodukovat slušný řetězec, zda to není jen u mě. Pokud při aukci na RMAH přehodím na PayPal, objeví se varovné okno o nepropojení s účtem a jsem vyzván stisknout "Okay", přestože na výběr mám jen z "Ok" a "Cancel". Tlačítko "Ok" musím stisknout 2x, aby jsem se okna zbavil. Potýká se s tím někdo nebo je to typická chyba Blizzardu?

Přitom battlenet propojen s PayPalem mám. Nemohu si stále pomoct, ale hůře vytvořenou hru jsem už dlouho neviděl.

PayPal mám propojený s kartou a vždy jsem z něj normálně platil, to jen battlenet má nějaký problém.
Decepticon Justice Division
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Achievements: 7780

kulisekcz
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulisekcz » 18.06.2012, 12:25 hod.

Tak jsem vyresil problem tim, ze jsem si aktivoval ten sms cosi a uz to valí ;).

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 18.06.2012, 12:27 hod.

Mám problém. Moc se mi nechce propojovat PP s mojí kartou. Naštěstí to jde. Sice tam jsou limity na transakce, ale jde to. Nějaké informace jsem si už našel, ale není mi moc jasná následující věc.
Při verifikaci karty (což já nechci) si PP strhne 50kč z mého účtu. Tyhle peníze jsou jako poplatek nebo se připíšou na můj PP účet a tato první transakce slouží zároveň jako ověření, že jsem zadal správnou kartu? Pokud by to totiž byl poplatek, musel bych ručně zadat příkaz v bance a 50kč poslat na PP?

A další problém co s tím souvisí a může ho i částečně vyřešit. Když chci propojit BN účet s PP, tak po mě Blizz chce abych měl PP propojen s kartou. Je to podmínka fungování nebo lze spojení PP a BN provozovat i s PP účtem, ke kterýmu nemám přiřazenou kartu??

st.ranger
Gorebelly

Příspěvek od st.ranger » 18.06.2012, 12:41 hod.

kulisekcz píše:Tak jsem vyresil problem tim, ze jsem si aktivoval ten sms cosi a uz to valí ;).
Takže to bude v tomhle. Jen by mě zajímalo, jak jsou SMS zpoplatněné, aby to nebyla zpráva za několik $.

Helljovany píše:Mám problém. Moc se mi nechce propojovat PP s mojí kartou. Naštěstí to jde. Sice tam jsou limity na transakce, ale jde to. Nějaké informace jsem si už našel, ale není mi moc jasná následující věc.
Při verifikaci karty (což já nechci) si PP strhne 50kč z mého účtu. Tyhle peníze jsou jako poplatek nebo se připíšou na můj PP účet a tato první transakce slouží zároveň jako ověření, že jsem zadal správnou kartu? Pokud by to totiž byl poplatek, musel bych ručně zadat příkaz v bance a 50kč poslat na PP?

A další problém co s tím souvisí a může ho i částečně vyřešit. Když chci propojit BN účet s PP, tak po mě Blizz chce abych měl PP propojen s kartou. Je to podmínka fungování nebo lze spojení PP a BN provozovat i s PP účtem, ke kterýmu nemám přiřazenou kartu??
Převedou se a na účtě k tvé kartě se obejví ve výpisu strhnutí s kódem pro verifikaci. Teda alespoń takhle to fungovalo mě před několika lety.

Ohledně propojení bez karty ti moc neporadím, protože propojené to mám a nemám s tím za celou dobu jediný problém.
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 18.06.2012, 12:47 hod.

Takže když nechci verifikovat kartu a stačí mi PP s těma limitama na transakci, tak nemusim nikam nic posílat. Těch 50Kč teda slouží jenom jako první transakce kde se ověří správnost zadané karty? Chápu to dobře?

No ale asi to bude stejně jedno, protože to vypadá, že Blizz vyžaduje přiřazenou kartu k PP účtu :(

edit: Tak tady jsem něco našel. Mohl by to přeložit nějakej zdatnější angličtinář?? Ale pochopil jsem z toho, že při propojení BN s PP dojde k nějaké transakci 25dolarů (fiktivní?) a proto když nemáte propojenej PP účet s kartou, musíte mít na PP účtě aspoň těch 25 dolarů...???

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... ?page=1#12

st.ranger
Gorebelly

Příspěvek od st.ranger » 18.06.2012, 13:07 hod.

Helljovany píše:Takže když nechci verifikovat kartu a stačí mi PP s těma limitama na transakci, tak nemusim nikam nic posílat. Těch 50Kč teda slouží jenom jako první transakce kde se ověří správnost zadané karty? Chápu to dobře?

No ale asi to bude stejně jedno, protože to vypadá, že Blizz vyžaduje přiřazenou kartu k PP účtu :(
Chápeš to dobře.

Je trochu podivné, že máš možnost přiřadit PP nebo kartu, když hra samotná nabízí jen PP a battlenet. Říkám si, zda by tedy bylo možné si to přeposlat na battlenet a pak asi i bez poplatků na kartů, protože přímo na PP to máš s 15% poplatkem, ale je to jen spekulace.

Mám zkušenosti s PP několik let, propojení přes kartu bylo bez problémů a není v tom nic složitého a ani obavy není třeba mít. Politika PP je jasně daná, navíc když je to vynález prvpočátečně sloužící na bezpečné placení přes eBay. Ale jak jsem psal, zkušenosti s PP bez karty nemám, účet jsem si založil a hned propojoval, takže netuším, jak to dnes funguje, ale principy zůstávají jistě stejné.

EDIT: Jelikož jsem ještě PP úplně s battlent nepropojil, tak ti nepotvrdím o co jde. Sám mám problém s navázáním, snad to dneska dořeším. Podle jednoho příspěvku je třeba mít zapnutou SMS a půjde to. Mohl by mi někdo uvézt, jak je posílání SMS z Blizzardu placené? Jsou příchozí zprávy pod nějakým tarifem nebo zdarma?
Naposledy upravil(a) st.ranger dne 18.06.2012, 13:10 hod., celkem upraveno 1 x.
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891

Příspěvek od marian_r » 18.06.2012, 13:10 hod.

Ademar píše:
Relic píše:ja mam na paypal ucte 0 credit moze robit aj to problem?
Řekl bych, že ne. Při platbě se peníze strhnou přímo z bankovního účtu. Při přijetí peněz se to tam uloží a ty si to můžeš přeposlat na bankovní dle libosti.
Ja používam taký PayPal, ktorý negeneruje debetné príkazy sám od seba. Ale Ty máš možno iný. :wave:

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 18.06.2012, 13:15 hod.

To si asi špatně pochopil. Na kartu to samozřejmě rovnou poslat nejde.

Ale nevíš jestli jde účet na PP verifikovat jinym způsobem než zadáním kreditky? Teď sem zase našel, že když je účet na PP verifikovaný, tak už s propojením s BN není problém...

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 18.06.2012, 14:18 hod.

Tak po celodenním pátrání jsem zjistil toto. Pokud chcete propojit Bn účet s PP účtem musíte splňovat tyto podmínky:

-Na Bn účtě mít aktivní službu SMS Protect, která je zdarma (nebo koupit authenticator).
-Založit PP účet.
-Připojit kreditku k PP účtu (Blizz vyžaduje ověřený účet a na PP bohužel neni jiná možnost ověření než přez kreditní kartu).
-Na kreditce musíte mít aktivovaný platby přez internet.
-Nyní by měl jít propojit BN s PP.

st.ranger
Gorebelly

Příspěvek od st.ranger » 18.06.2012, 15:27 hod.

Helljovany píše:Tak po celodenním pátrání jsem zjistil toto. Pokud chcete propojit Bn účet s PP účtem musíte splňovat tyto podmínky:

-Na Bn účtě mít aktivní službu SMS Protect, která je zdarma (nebo koupit authenticator).
-Založit PP účet.
-Připojit kreditku k PP účtu (Blizz vyžaduje ověřený účet a na PP bohužel neni jiná možnost ověření než přez kreditní kartu).
-Na kreditce musíte mít aktivovaný platby přez internet.
-Nyní by měl jít propojit BN s PP.
Zajímavé, kromě SMS Protect jsem měl vše, BN s PP propojeno mám a stejně mi to doposavaď psalo to, co popisuji výše. Teď už mám i tu SMS, takže to večer vyzkouším, případně prudím Blizzard, že tam mají další incident.
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 18.06.2012, 15:48 hod.

Ja by som sa chcel spitat zenako sa daju poslat peniaze na ten paypal ucet?uz som to skusal vselia a neviem na to prijst mohly by ste i poradit?
Obrázek

Relic
Burning Soul

Příspěvek od Relic » 18.06.2012, 18:30 hod.

ako vlastne funguje ten sms protect... takze ked si prepojim BN s PP a overim s kreditkou tak mi stahne cca 50kc? ci cca 2€?tie mi ostanu na PP ucte a mozem fungovat na RMAH?

Odpovědět

Zpět na „Obecně“