Diablo
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo
Na Red Lightning Hose imunita neexistuje. Absorby a redukce fungují pouze na první frame za sekundu, zbylých 24 framů schytáš plnou dávku.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
A je někde rozepsáno, kolik DMG tedy dostanu v případě, že budu stát a chytím celej RLH od začátku do konce? Normal, NM a Hell. Díky 

-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Za melee jde snad stoupnout těsně pod Diabla, takže tě ten útok úplně mine, nemám to 100% ověřené, ale těsně pod ním jsem damage za palacha skoro nedostával.
- p3p4n
- Quill Rat
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam merce z 2. aktu
a keď prejdem obtiažnosť normal tak sa mi odomkne nightmare, že ? a potom si môžem prehadzovať ci chcem normal alebo nightmare

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Anubix: Nikde jsem takovou informaci neviděl.
p3p4n: Samozřejmě.
p3p4n: Samozřejmě.
...Ancients, go, go go!
Asman:spíš jde o block, když tam budeš stát s frenzy babou tak to schytáš
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
To je taky možný, dneska jsem to byl s palachem na hell, stihnul na mě zafoukat asi 6x a ani HP dolu (10k defense, 75% block)
on je to napůl fyzickej a napůl bleskovej
vim že se dá blokovat, ale teď nevim co s tim udělá defense
vim že se dá blokovat, ale teď nevim co s tim udělá defense
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
No defense obecně dělá to, že zmenšuje šanci na hit nepřátelům. Když je to ale půlený s lightning damagem tak nevím. Lightning resist jsem měl 14.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Defense tě před Red lightning Hose ochrání zhruba stejně jako před lightningy bludiček, to znamená vůbec.
...Ancients, go, go go!