rady pro úplné nováčky
Jako úplný novic bych chtěl požádat někoho zkušenějšího jak postavu barbara postupně vytvářet. Projel jsem forum , ale většina hráčů tu píše o Hellu a podobně. Já bych spíše ocenil i ten začátek
Re: rady pro úplné nováčky
Asi proto, že až na Hell dojde snad každej nováček neboj se toho a prostě hraj
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
ze začátku to fakt není žádná věda - můj 7mi letý syn hraje jen s tím co najde a už je na konci 1.aktu, anglicky neumí, občas mu pomůžu vybrat správné vybavení a skill, ale hraje to úplně sám.
Až někde na hellu začne opravdu přituhovat, zatím prostě hraj a časem na to přijdeš sám. Díky tomu, že je možné si skilly nastavit pokaždé jinak, tak si můžeš zkoušet různé varianty a styly hraní během normalu a nightmare
Až někde na hellu začne opravdu přituhovat, zatím prostě hraj a časem na to přijdeš sám. Díky tomu, že je možné si skilly nastavit pokaždé jinak, tak si můžeš zkoušet různé varianty a styly hraní během normalu a nightmare
Barbar je fakt ty prvni obtiznosti hodne jednoduchy, proste co nejde silou jde jeste vetsi silou. Takze investovat hlavne do sily, do life on hit, osvedcil se mi "elective" mod a na jedne kryse "cleave" (na rubani skupinek) a na druhe "frenzy" (na odolnejsi jednotlivce). Ignore pain, revenge, war cry, earthquake - ale to je jen muj nazor a muj styl hrani - nemusi byt ten nejlepsi nebo ten co by zrovna tobe vyhovoval.
Já jsem sice s barbarem už v infernu 3 actu, ale rozjel jsem si znovu HC barbara, tak bych měl být v obraze. Napíšu ti alespoň pár postřehů na normal a nightmare:)
Nejlepší fury generátor je cleave s první runou, bílé moby nemají moc životů a pocleavuješ je hned. Na bossy jsem přehodil na frenzy+sidearm runu. Z fury spenderů jsem měl snad jen wrath of the berserker na bossy. Dál se ti bude hodit leap na nějakou mobilitu a stomp na plošný stun. Zatímco na vyšších obtížnostech se bez revenge skoro neobejdeš, na normal+NM je to jen takový doplněk.
Oblíkej si všechno co má vit, str nebo obojí:) Pokud chceš něco kupovat z AH, tak se dívej po levných zbraních. Nic drahého, stejně to za 5 lvlů vyměníš. Od cca 15 lvlu se dívej po zbraních se socketem(nejlíp už rovnou s červeným šutrem), od cca 30 lvlu se můžeš dívat i po zbraních se sníženým lvl requiement. Mají vyšší ilvl a tedy většinou i větší dmg nebo staty.
Nejlepší fury generátor je cleave s první runou, bílé moby nemají moc životů a pocleavuješ je hned. Na bossy jsem přehodil na frenzy+sidearm runu. Z fury spenderů jsem měl snad jen wrath of the berserker na bossy. Dál se ti bude hodit leap na nějakou mobilitu a stomp na plošný stun. Zatímco na vyšších obtížnostech se bez revenge skoro neobejdeš, na normal+NM je to jen takový doplněk.
Oblíkej si všechno co má vit, str nebo obojí:) Pokud chceš něco kupovat z AH, tak se dívej po levných zbraních. Nic drahého, stejně to za 5 lvlů vyměníš. Od cca 15 lvlu se dívej po zbraních se socketem(nejlíp už rovnou s červeným šutrem), od cca 30 lvlu se můžeš dívat i po zbraních se sníženým lvl requiement. Mají vyšší ilvl a tedy většinou i větší dmg nebo staty.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZbY!bZbaaZ
tohle je můj momentální build, se kterým jsem projel normal obtížnost.
nějak nemůžu najít, jak přehodit skilly z jiných stromů, radši bych měl wrath of berserker místo furious charge.
má někdo nějaké poznatky k tomuhle buildu?
tohle je můj momentální build, se kterým jsem projel normal obtížnost.
nějak nemůžu najít, jak přehodit skilly z jiných stromů, radši bych měl wrath of berserker místo furious charge.
má někdo nějaké poznatky k tomuhle buildu?
Options / Gameplay / Elective Mode
díkyPetros píše:Options / Gameplay / Elective Mode