Technické problémy
To sa mne stalo taky. To se spatne stahla aktualizace. Musis ten soubor zmazat a ono si ho to stahne znova a provede update.
Re: Diablo III na 2 PC
a zapinej to jako spravce
Re: Technické problémy
Ty občasné sekání ("jak se objeví monstra tak se to škubne) - častá příčina toho "microstutteringu" je dotahování dat z disku. Bohužel jediné skutečné řešení je aby blizzard optimalizoval hru. Jinak vyřešit se to dá - nejúčinnější je mít diablo na SSD disku (pak to zmizí prakticky úplně), jinak pokud možno přesunout diablo na jiný (rychlý) fyzický disk než je systém (logické disky nemají smysl). A v každém případě zkusit defragmentaci disku (ale nemá to velký účinek - protože vnitřek toho .mpq souboru je stejně na blizzardu).
Dneska jsem zkoušel hrát DIII přes flashku. DIII by mělo být portable, takže nevim v čem dělám chybu, že mi to nejde. Normálně jsem si zkopíroval instalační adresář. Má s tim někdo zkušenosti??
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ruplahlava #2727
přímo na flashce to být nemůže musíš to zkopírovat na disk - windows myslím nepovolí programům na flashce zapisovat do registrů atp...
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Tak v tom problém nebude. Pořád to nejede. Zkoušel jsem vypnou firewall a to taky nepomáhá. Nějakej jinej nápad??
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ruplahlava #2727
a seš tam admin?
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Nejsem.. Takže si nezahraju??
Ahoj,
mám dotaz zkoušel jsem sprovoznit SMS Protect vše proběhlo myslím si v pořádku,ale zaboha se nemůžu dostat do hry .
Myslím přihlásit se.Takže sem SMS Protect zase zrušil,jenže pořád se nemůžu přihlásit do hry (čert mi to nakukal abych zkoušel věci kterým nerozumím).
Přihlašovací heslo do hry je stejné jako na účet battl.netu? Díky za radu(y).
mám dotaz zkoušel jsem sprovoznit SMS Protect vše proběhlo myslím si v pořádku,ale zaboha se nemůžu dostat do hry .
Myslím přihlásit se.Takže sem SMS Protect zase zrušil,jenže pořád se nemůžu přihlásit do hry (čert mi to nakukal abych zkoušel věci kterým nerozumím).
Přihlašovací heslo do hry je stejné jako na účet battl.netu? Díky za radu(y).
Do hry zadáváš úplně stejné přihlašovací údaje jako na BN účet...
jenže to nějak nejde.
A háže to nějakou chybu nebo něco??
přihlášení se nepovedlo a zkuste znovu a číslo 315300.
Problém: Unable to install
Zdravím, dnes jsem si zakoupil D3 a hned před instalací mě vyskočí tato hláška: "Diablo III requires a newer operating system to run".
Přitom mám Windows Wisty, které jsou v požadavcích hry...
Poraďte prosím....
Díky
Přitom mám Windows Wisty, které jsou v požadavcích hry...
Poraďte prosím....
Díky
Našel sem tohle řešení: můžeš vyzkoušet
just create a new Windows user account with administrator privileges, restart your computer, and load the game in that new account.
Re: Problém: Unable to install
Zkus kliknou na ten instaler, properties, mód kompatibility s Win XP sp3, mělo by to jít.
jak vytvořím nový uživatelský účet.
ještě mně napadlo znovu nainstalovat hru.
ještě mně napadlo znovu nainstalovat hru.
Re: Problém: Unable to install
Když já mám na výběr jen mód kompatibility s Win XP sp2 a to nejde.....