Technické problémy
Chce vědět jestli už jede Starter Edition. Odpověď: Ne.
Re: Technické problémy
jo dik kojot:))
omg radsi se stim snad ani nechlubit samozrejmne jsem uz ve hre))) ja vul psal do loginu nick ale je to mail lol))
omg radsi se stim snad ani nechlubit samozrejmne jsem uz ve hre))) ja vul psal do loginu nick ale je to mail lol))
Ach jo.
Uz me to zacina neuveritelne stvat, kdyz skoro cely act 3 na nightmare mam bitky stylem, ze macham, macham vsechno stoji, chodim kolem dokola, nic se par sekund nedeje, pak najednou bum, vsichni mrtvi... lagy jako prase
Cim to muze byt? Jen to kazi celou atmosferu a neda se to hrat
(pritom cely pribeh na normal se mi to nestalo ani jednu)
Uz me to zacina neuveritelne stvat, kdyz skoro cely act 3 na nightmare mam bitky stylem, ze macham, macham vsechno stoji, chodim kolem dokola, nic se par sekund nedeje, pak najednou bum, vsichni mrtvi... lagy jako prase
Cim to muze byt? Jen to kazi celou atmosferu a neda se to hrat
(pritom cely pribeh na normal se mi to nestalo ani jednu)
Tak jsem retartnul adsl modem a vypada to, ze asi byl nejaky zacykleny nebo co. Snad uz to bude ok...
Po novým patchi totální LOW FPS rate nedostanu se nad 12.. a kompa na to mam .. už mě to vážně štve,..
A chceš poradit, nebo jen nadávat?
Jestli nadávat tak jdi na lampárnu, jestli chceš poradit tak bys mohl říct třeba:
1) Co znamená "kompa na to mám?"
2) Co už si s tím zkoušel udělat ?
Tip z první:
Při patchování se mění i samotný soubor diabla což může rozházet nastavení profilů grafiky (pokud máš 2 grafiky - integrovanou v CPU a externí) tak se zkus podívat jestli ti náááhodou po updatu nejede místo externí grafiky interní.
Jestli nadávat tak jdi na lampárnu, jestli chceš poradit tak bys mohl říct třeba:
1) Co znamená "kompa na to mám?"
2) Co už si s tím zkoušel udělat ?
Tip z první:
Při patchování se mění i samotný soubor diabla což může rozházet nastavení profilů grafiky (pokud máš 2 grafiky - integrovanou v CPU a externí) tak se zkus podívat jestli ti náááhodou po updatu nejede místo externí grafiky interní.
Ahoj. Se hrou nemám problém ale děje se mi divná věc :-). Mám všechno na full ve full HD ( Sestava : i5 3570k, Radeon 7870, 8 GB ram ) se zapnutým vSync mám stabilně 60 fps. Zdá se mi ovšem, že se mi hra trošku trhá. Není to pořád a není to tak hrozné ale nevím kde je problém. Napadlo mě, že je to optimalizací hry a nebo internetem a nebo mám někde problém já. Nemá někdo stejnou zkušenost?
PS: Omluvte mě jestli se ptám na nějakou blbost ale ještě sem neviděl D3 u nikoho jiného tak nevím jak se hra chová :-).
PS: Omluvte mě jestli se ptám na nějakou blbost ale ještě sem neviděl D3 u nikoho jiného tak nevím jak se hra chová :-).
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Ping máš kolik? (Zelený/Žlutý/Červený sloupeček vedle Resource)
Nejčastěji zelený .. od 50 do 100 ms.
- Still-Alive
- Doom Knight
Kamarád má zřejmě stejný problem, sestavu má nadpruměr (na D3) a stejně říká, jak se oběví monstra, tak se to škubne a většinou během toho umře
No tak sem zkoušel hrát teď ( v tento čas už většinou nehraju když chodím do práce ) a najednou sou tam propady na 30 fps. Dělá to kdy se tomu zachce ( samozřejmě se to tím začne škubat ). Schválně sem jen pro jistotu snížil hlavní detaily z hard na low a dělá to to samé. Je pravda, že ping byl chvilku 90 a chvilku zase 210 ms takže je možné, že je to vytížením serveru ( to by vysvětlovalo proč mi to nedělá tak moc přes den ).
- Still-Alive
- Doom Knight
Začalo mi to dělat taky
Pomoc pri zmene jazyku D3
Ahojte. Zas som nieco pos*al Chcel som si zmenit jazyk na nemcinu aby som hre rozumel a ked som klikol nemcinu restartovalo mi hru a teraz to chce stahovat 2.7GB. Je este mozne zapnut hru v povodnom jazyku bez toho stahovania?Ide o to ze som na mobilnom nete a nemozem si dovolit stiahnut skoro 3 gb. Vdaka.
Re: Pomoc pri zmene jazyku D3
v launcheru je options,zkus to tam...
to som samozrejme skusal ale tam nic tak nieje :/
Tak to bohužel už nejde .Jak si jednou dal změnu a začala se ti stahovat ,tak budeš muset chvíli vydržet.
Já sem taky měnil jazyk a čekal sem něco kolem 30 min.
A ked teraz stiahnem nemcinu,bude mozne uz prepinat medzi anglictinou a nemcinou bez nasledneho stahovania?buton píše:Tak to bohužel už nejde .Jak si jednou dal změnu a začala se ti stahovat ,tak budeš muset chvíli vydržet.
Takze po stiahnuti nemciny som skusil tu anglictinu a slo to prepinat bez stahovania, takze aspon mam uz oba jazyky.
Diablo III na 2 PC
Zdravím hraji na 2 počítačích, přihlašuji se přes jeden účet do nedávna fungovalo bez problému. Na prvním počítači se mě hra normálně aktualizovala a jede, ale na druhém mě to píše - you may need to download this file again . Kde je problém, to licence platí pouze na jeden PC, zrovna bych potřeboval aby to jelo na tom druhém PC. Nebo je problém někde jinde ? Díky za odpověď
Re: Diablo III na 2 PC
Problem bude v tom druhom PC, ja to hram z 3 roznych PC a nie je problem.