zbraně

Vše o fungování herních mechanismů a vlastností předmětů
Odpovědět
sirsimpi
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:SIRSIMPI#2866
zbraně

Příspěvek od sirsimpi » 09.06.2012, 21:42 hod.

Zdarec zajímalo by mě jesly je možné používt zbramě jako takové,Třeba za kouzelníka jsem diablo 3 dojel už třikrát ale zbraně jsou jen viyzuelní.Kouzelník je nepoužívá třeba když si vezmu kuší tak stejně jen kouzlím ale nestřílím tedy dokud mi nedojde mana.Zajímalo by mě jestly je možné zbraně nějak používat nevíte někdo jak na to a jestly to vůbec jde.Třeba s mnichem jsem si nasadil meč ale stejně jen buší pětmi.Pak mi příjde že jsou zbraně které nejsou pro danou postavu zbytečné protože jsou vizuelně nepoužitelné.Jistě jejich statistiky se dají využít ale když není vidět že je postava používá tak je to více než trpné.Je to sice jen můj názor,ale mislým že když mám v rukou meč měl bych vidět že ho používám.
Sir Šimpi

Pana_Ruplahlava
Gorebelly
BattleTag:Ruplahlava #2727

Re: zbraně

Příspěvek od Pana_Ruplahlava » 10.06.2012, 09:31 hod.

Jde to, prostě ten skill vyhodíš z políčka, ale je to úplně na nic a vůbec se to nevyplatí...
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.

sirsimpi
Quill Rat
BattleTag:SIRSIMPI#2866

Příspěvek od sirsimpi » 11.06.2012, 08:55 hod.

Je mi celkem jedno koho máte rád a koho ne.Vyjádřil jsem svůj názor tak se s tím smiřte.Bez podnětů a připomínek není možné dojít ke zlepšení.Pokud vím u her probíhají beta testy kde je právě upozorňováni na chyby to nejdůležitější.Kdyby daly vývojáři na lidi jako vy tak i ještě kreslíme mapy na papír.Forko tu je od toho abych mohl vyjádřit svůj názor a mohl si žvanit jak chci.Na což mám právo.Bohužel jsou mezi námi i ubožáci co nedokáží strávit i jiný názor než svůj.
Sir Šimpi

Pana_Ruplahlava
Gorebelly
BattleTag:Ruplahlava #2727

Příspěvek od Pana_Ruplahlava » 11.06.2012, 08:59 hod.

Cože? Ten můj podis se asi k Tobě nevztahuje :D Pouze jsem se Ti pokusil poradit...
Mj. se na tohle ptá víde lidí :)
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.

Madus
Wraith

Příspěvek od Madus » 11.06.2012, 09:08 hod.

......................................__................................................
.............................,-~*`¯lllllll`*~,..........................................
.......................,-~*`lllllllllllllllllllllllllll¯`*-,....................................
..................,-~*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll*-,..................................
...............,-*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.\.......................... .......
.............;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll\................................
..............\lllllllllllllllllllllllllll/.........\;;;;llllllllllll,-`~-,......................... ..
...............\lllllllllllllllllllll,-*...........`~-~-,...(.(¯`*,`,..........................
................\llllllllllll,-~*.....................)_-\..*`*;..)..........................
.................\,-*`¯,*`)............,-~*`~................/.....................
..................|/.../.../~,......-~*,-~*`;................/.\..................
................./.../.../.../..,-,..*~,.`*~*................*...\.................
................|.../.../.../.*`...\...........................)....)¯`~,..................
................|./.../..../.......)......,.)`*~-,............/....|..)...`~-,.............
..............././.../...,*`-,.....`-,...*`....,---......\..../...../..|.........¯```*~-,,,,
...............(..........)`*~-,....`*`.,-~*.,-*......|.../..../.../............\........
................*-,.......`*-,...`~,..``.,,,-*..........|.,*...,*...|..............\........
...................*,.........`-,...)-,..............,-*`...,-*....(`-,............\.......
......................f`-,.........`-,/...*-,___,,-~*....,-*......|...`-,..........\........

SkalLDa
Fallen Shaman
BattleTag:SkalLDa#2864

Příspěvek od SkalLDa » 14.06.2012, 01:52 hod.

typek asi nevi co to je podpis :D
sirsimpi : nechapu o co ti jde, to jako ma wizzard pri sesilany meteoru kolem sebe sekat obourucakem ci co ?
Jinak tobe bych do rukou nesveril ani pribor, natoz mec :)

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 15.06.2012, 06:19 hod.

:D hh hoch si precital iba podpis a nie odpoved.

Mmariner
Fallen Shaman
BattleTag:Mmariner#1388

Příspěvek od Mmariner » 16.06.2012, 08:11 hod.

LooooL dneska už druhej nátěr co jsem našel ;D

darecekkk
Quill Rat

Příspěvek od darecekkk » 16.06.2012, 10:05 hod.

tak nepochopil jsem vůbec tu odpověď dokud jsem si nepřečetl ten "podpis"a totální *facepalm* :D :D :D

Odpovědět

Zpět na „Herní mechanismy“