Witch Doctor VS. INFERNO

osf
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Witch Doctor VS. INFERNO

Příspěvek od osf » 08.06.2012, 01:34 hod.

kua kde ty dmg berete :D hodte sme spis creen toho, co mate na sobe ;) Diky

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 08.06.2012, 08:13 hod.

Pantadeas píše:Jinak ten Crit chance mam 20% - tady to ještě musím minimálně o 10% zvednout. Crit damage mam 226% to už je docela fajn :)
Tohle jsou moc pěkný čísla. Na čem tlačíš crit a crit dmg prosimtě? Jedeš to na úkor IAS? Jinak ty talenty - nedokážu si to představit, ale aspon je vidět, že se to dá hrát fakt se všim :D

Pantadeas
Fallen Shaman

Příspěvek od Pantadeas » 09.06.2012, 16:41 hod.

Yaka píše:Tohle jsou moc pěkný čísla. Na čem tlačíš crit a crit dmg prosimtě? Jedeš to na úkor IAS? Jinak ty talenty - nedokážu si to představit, ale aspon je vidět, že se to dá hrát fakt se všim :D
Přesně tak jedu to na úkor IAS ono samozřejmě když budeš mít hezky nakombinované prstýnky nebo zbran crit+as tak se to vyplatí. Každopádně teď s nižším as mám menší problémy s manou. Uvidíme, jak to půjde dál, zatím si nemůžu mo stěžovat. Snažím se i nějakou tu dmg redukci nahrabat a nebyt "glass canon" protože wipowa mě moc nebaví, ale to samozřejm neznamená, že neumírám :D
Obrázek

Navrc3K
Fallen Shaman
BattleTag:NavRc3K#2994
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Navrc3K » 09.06.2012, 22:21 hod.

Az ten AS nerfnou tak sem zvedavej jak to bude :D
Obrázek

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 10.06.2012, 17:23 hod.

zvládl ste někdo solo azmodana? pěkně blbě se utíká, když hodí bublinu pod tebe nebo mrtvolky pěkně na střed, když je spirit walk pak na jednu ránu
Obrázek

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 17.06.2012, 17:25 hod.

Taaakže WD s petama na infernu - maxovat armor, maxovat inteligenci a pro sebe vitalitu, sem tam rezisty taky a dexterity se taky hodí - využijí ji peti - vyhýbají se útoku, ale ne za kazdoou cenu. Peti si berou benefity z armoru a inteligence - zvysují se jim rezistence, takze pak s nimi ubagrujete i sampiony býky v 1. actu se zhavým retezem mezi sebou. Snazil jsem se max driv rezistence, ale chcipali mi u champiónů, pak jsem postudoval na netu a opravdu to takto funguje. Akorát jsem asi unikát kdo stále i na infernu používá locus swarmm pestilence - mám bad medicine, tedy takto postižení dávají o 20% menší dmg. Tento pokus mě stál 500 000 goldů - narychlo levná výbava, takže jsem neměl vitalitu a ti champion bejci mi občas dali IK, když jsem neměl full live - pouze 17500 lifu místo 32 000 jak mám normálně, ale peti dželi více a i dávali.

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 18.06.2012, 07:45 hod.

Co tak čtu, začínáte tu popisovat WD tanka.. Na ofiko forkách už jsou nějaké buildy, ale není pravda, že to má levnej gear.. Pro to, aby ste byli použitelní pro třetí akt musíte mít 800+ resistů, 60+k HP, hodně slušnej blok i armor. A i tak je ta použitelnost taková dost na diskusi - možná po nerfu petů někdy v budoucnu.

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 18.06.2012, 08:12 hod.

Hraju s timto http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... UbV!accYaa I kdyz nemam uplne idealni equip, protoze mam rozehrane vsechny chary a je oser to oblikat vsechno naraz, tak jsem nekde v pulce A2 a zatim v pohode.
Az budu mit vic life, tak si pasivku na max manu prehodim na Blood ritual

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 18.06.2012, 08:48 hod.

CC build s medvědama. Problém je, že od poloviny druhýho aktu už se s těma medvědama fakt špatně dává dmg - člověk musí být relativně blízko a je to onehit od defakto všech mobek.

My jsme se ted dopracovali do coopu, přijde mi to znatelně větší zábava. Chodím s tímto: http://us.battle.net/d3/en/calculator/w ... WbV!aaYabZ

Chodime pony a azmodana, monk WD Wizz + cokoliv

Jinak jsme za druhým bosem 4 akt. Malej dmg:(

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 18.06.2012, 08:56 hod.

Zatim me tam jeste zadny mob neoneshotnul. Az jo, tak to treba nejak predelam, ale vetsinou na velke hloucky mobu jedu taktiku, ze nabehnu v duchovi mezi moby. Poslu prvni vlnu medvedu a pak vymackam ty cca ability, abych mel 4 cd na ten regen za tu pasivku a nejak to jde. Packy elitaku pak resim pres ruzne pobihani a medvedy vypoustim na toho, ktereho saman zahexuje na slepku.

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 18.06.2012, 09:17 hod.

No plánuju to vyzkoušet v coopu právě podobnej build jako ty, tank - 2x dmg 70kDPS+- - CC WD. To by mohlo celkem pěkně fungovat.

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 18.06.2012, 14:11 hod.

Potěším ty z Vás, kteří hraní za WD ještě nevzdali - i když je to trochu jen pro útěchu.. Jde o úryvek příspěvku z ofik forka, celkem zábavná a smutná pravda.

I was toiling away with my 4cc + darts build in Act 2-3 inferno. Decided I wanted to try something else, so I leveled up a wizard in a few days and gave him my WD's gear. Nothing fancy, mind you, ended up around 30k health, 40k dps, 400 resists.

The difference is night and day.

My aoe snare? Spammable, and for much, much more damage.

My primary spell? Similar single target damage, but it's aoe. Plus it pierces through groups.

My escape? Constantly refreshes when I get hit. Plus it creates mirrors to tank for me.

Screw up? I lose a third of my health, no cool down. Versus one auto rez every 90 seconds.

Damage buff? Just a self-buff I recast every 5 min. Not an aoe requiring melee range with 5 mobs every 30-60 seconds.

Primary spells? Cost no resources. Resource regen? Extremely rapid.

Oh, and there's a venom hydra kicking out tons of passive dps and triggering mobs off screen, which is infinitely more useful than any of my wd's actual pets.

No idea how the game shipped with such a broken class, but I'm glad I'm not playing it anymore.

Edit jako reakce na příspěvek výše: You should try demon hunter, its as much of a step up from wizard as wizard is from witch doctor :)

:roll:

Bubaak
Quill Rat
BattleTag:Bubaak#2950

Příspěvek od Bubaak » 18.06.2012, 20:08 hod.

Tak to je hodne smutne ovsem. Trochu mi to zkazilo naladu, ale zas je to vyzva :o)
S timhle jsem vcera zabil Maghdu na Inferno http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... fUW!acZZYc
Prvni akt jsem prosel s 20k dps, 38k healt. Druhy uz jsem musel zvednout dmg na 26k5 a health mam 28k. Res kolem 200, fire 270, armor 3k3. Asi s tim ale budu muset neco udelat, hadi mi davaj IK tou vidlickou :o) Garg uz nevydrzi skoro nic. Stihne vetsinou dat jeden stun a lehne. Zatim ty 3 sekundy navic ale stacily. Ma to smysl nabirat ty resy nebo mam radeji zvednout crit chance (8,5%) a crit damage (79%)? Zmena equipu neni zrovna levna zalezitost..

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 19.06.2012, 07:35 hod.

Záleží co chceš hrát:
- pokud chceš tanka potřebuješ 900 resist +, 50+k HP, dmg by se Ti měl pohybovat okolo 15-25k, LOH budeš potřebovat 800+
- pokud chceš hrát glass canon tak zapomeň na resisty i na vitalitu, na vše co jde nahod crit a crit dmg, měl by si skončit někde na 30-40% critu, 50-100k DPS, atack speed bych doporučil max 30%, jinak Ti to zbytečně bude prodražovat itemy, nelekej se toho, že budeš mít 10k hp - budou Tě onehitovat i kdyby si měl 40k, někam do inventáře si dej slabší zbraň s LOH 500

Já mám aktuálně 20k hp, resisty jen z intelu okolo 250, 54k DPS

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“