Diablo 3 - speedrunning
A lze tenhle achievment získat tak, že třeba s postavou level 60 si zvolím první queast na normal a dojedu to?
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
Re: Diablo 3 - speedrunning
přesně tak jsem to dnes udělal. Pokud není v achievementu napsána konkrétní obtížnost (např. hell a vyšší), tak je jedno na jaké obtížnosti ho budete plnit
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
Přesně tak jsem to dnes udělal jáHoup píše:A lze tenhle achievment získat tak, že třeba s postavou level 60 si zvolím první queast na normal a dojedu to?
Tak sem act 1 dal na druhy pokus za 46 minut. Sem si na AH koupil boty za 2000 goldu +12% speed a vylozene jsem to probehl.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
myslim, ze tento achievment je uplna volovina. pokial to niekto neda na inferne do hodiny tak je to blbost. naco mi je achiev zato, ze prebehnem act? mali by ho zrusit.
- JamieChris
- Gorebelly
Baví mě achievy, který nezvládne každej vocásek, co to má poprvé v ruce
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
pokial das inferno do hodiny ozvi saJamieChris píše:Baví mě achievy, který nezvládne každej vocásek, co to má poprvé v ruce
- JamieChris
- Gorebelly
inferno nedá do hodiny nikdo, přestaň argumentovat naprostýma pí*ovinama takový omezenci mě nejvíc vytáčí, když se ti to nelíbí, jdi pryč a už nereaguj, ale nezesměšňuj se tu takovýma výplodama achieve act do hodiny neni dělanej na inferno, stejně tak inferno neni dělaný na to, abys to dal do hodiny ... jestli se ti příčí speedrun achieve, jdi si plnit achieve s duhou, že jsi socketnul zbraň všema čtyřma barvičkama kamínků, já už tě dál číst nebudu sbohem, fuu
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
Tak jsem dokončil achievement na splnění všech actů do 1 hodiny.
Sumář časů:
A1 - 41 min
A2 - 48 min
A3 - 34 min
A4 - 15 min
Celá hra tedy padla za 2h 18 min
Pochopitelně s postavou lvl 60 na obtížnosti normal to je celkem o pohodě. Možná časem zkusím těžší obtížnost, ale teď si dám pauzu
Sumář časů:
A1 - 41 min
A2 - 48 min
A3 - 34 min
A4 - 15 min
Celá hra tedy padla za 2h 18 min
Pochopitelně s postavou lvl 60 na obtížnosti normal to je celkem o pohodě. Možná časem zkusím těžší obtížnost, ale teď si dám pauzu
Prave s lv60 na norm, to musi dat kazdej. Ja jsem dal 1act s monkem cca za 40min a to jsem nemel zadnej speed bonus. Nechapu proc treba v Challenges nejsou vsechny az od inferna pak by to opravdu byla trosku vyzva.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
huh, co slovák, to exot tady... Teda skoro
ja som si skusil na HELLku to spraviť... 4. akt v pohode... 1. akt mi ušiel tak o 3min a to len kvôli tomu, že som sa zdržoval blbosťami...
myslím, že je to fajn achiev a nech si to robí každý kde chce a ako chce... na infe to zrejme nemá moc význam, na hellku je to aspoň trochu výzva, ak teda nemáte uber nabuchane predmety, ale len to čo ste podropovali na hell...
myslím, že je to fajn achiev a nech si to robí každý kde chce a ako chce... na infe to zrejme nemá moc význam, na hellku je to aspoň trochu výzva, ak teda nemáte uber nabuchane predmety, ale len to čo ste podropovali na hell...
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
- JonasWood
- Quill Rat
- BattleTag:JonasWood#2675
Já zatim udělal jen první akt s barbarem a nejak se nehrnu na další dost u toho tečou nervi, když člověk běhá a nemůže najít ten zatracenej vchod do dalšího patra .