Číslíčkáři všech zemí
to mas pravdu no...
wizard - 60 lvl - 33 000 hp - 35 000 dps - act 2 inferno - vic mrtvej nez zivej
wizard - 60 lvl - 33 000 hp - 35 000 dps - act 2 inferno - vic mrtvej nez zivej
- Talis
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Re: Číslíčkáři všech zemí
Wizard 60lvl 20k Hp, 18K DPS, Akt I Inferno, Build v podpisu.
- rainbowdash
- Quill Rat
- BattleTag:Nxinyourface#2901
Barbarian 60lvl, 16k DPS / Wizard 60lvl, 25k DPS
Streamuji denně na http://www.justin.tv/noxicek
Wizard
28 000HP 20 000 DPS
18 000HP 26 000 DPS
Přehazuji zbraň podle potřeby ale většinu jedu 26 000 DPS a 18 000HP potřebuji co největší DPS 10 tis životu nic není maximum 1-2sec života navíc což nic není. Elitkám a podobně se nedá utéci a když na mě udělí kombo tak jsem tuhej tak i tak. Takže valím co nejvíce DPS to jde.
28 000HP 20 000 DPS
18 000HP 26 000 DPS
Přehazuji zbraň podle potřeby ale většinu jedu 26 000 DPS a 18 000HP potřebuji co největší DPS 10 tis životu nic není maximum 1-2sec života navíc což nic není. Elitkám a podobně se nedá utéci a když na mě udělí kombo tak jsem tuhej tak i tak. Takže valím co nejvíce DPS to jde.
Barbar-60lvl 20kdmg bez skillu 30000 hp
Wizzard - lvl 60, 30k HP (29,9neco zaokrouhleno), DPS 20k. I.akt inferno. A utíkám jako o život občas:D
Wizzard - lvl 60 , 17k HP , DPS 53,3k DPS , II. akt Inferno , momentálně Farmím Pygmyho
Wizard 60lvl Akt4, 36k HP, 7,5k armor, 900all resist, 21k dps..."farmím" co se mi farmit chce
Barbar - 60lvl , 41k HP, 30k dps, inferno act 1
Wizard 60 lvl, 38k HP, 95K dps, inferno dohrano. Farmim medvidky , kytky a podobnou havet.
Pěkné ... sakra to už se musí pěkně farmitKuzma píše:Wizard 60 lvl, 38k HP, 95K dps, inferno dohrano. Farmim medvidky , kytky a podobnou havet.
Tak pada to dobre , ale kdyz se dobre vygeneruje pack , tak si porad slusne zabeham. :-)
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
95k dps...nechapu... nechces poslat screeny ?
Kolik máš nahráno hodin kuzma ? Equip si asi nafarmil ještě dřív, než nerfnuli drop a chest runy co ? Ted mi připadá, že dostat se k dobrému gearu je celkem nemožné. Ti co stihli ještě nabrat equip se starým force armorem měli hold štěstí...ostatní lidi už musí spoléhat na pevné nervy, protože s DPSkem kolem 50k to de fakt hůř než s dpskem 95k
Jinak good job
Jinak good job
Ehm wizzard je alt , takze sem ho hral az po nerfu armoru.Dal musim s hrdosti prohlasit, ze jsem se nesnizil k necemu tak nekonecne nudnemu jako je farmeni chesty nebo goblina. Takze takhle.JohnyX píše:Kolik máš nahráno hodin kuzma ? Equip si asi nafarmil ještě dřív, než nerfnuli drop a chest runy co ? Ted mi připadá, že dostat se k dobrému gearu je celkem nemožné. Ti co stihli ještě nabrat equip se starým force armorem měli hold štěstí...ostatní lidi už musí spoléhat na pevné nervy, protože s DPSkem kolem 50k to de fakt hůř než s dpskem 95k
Jinak good job
Naposledy upravil(a) Kuzma dne 05.06.2012, 15:38 hod., celkem upraveno 1 x.
Jsem řád, že jsem nestihl inferno tak rychle jako pár lidí.. asi už by se mi pomalu jistě na diablo 3 prášilo..
Trochu přehnaný, ale určitě by mi to dost zkrátilo životnost hry mít takovej eq tak rychle.
Trochu přehnaný, ale určitě by mi to dost zkrátilo životnost hry mít takovej eq tak rychle.
Tak to si musel hodně nerdit co ? Asi nemáš práci co ?Kuzma píše:Ehm wizzard je alt , takze sem ho hral az po nerfu armoru.Dal musim s hrdosti prohlasit, ze jsem se nesnizil k necemu tak nekonecne nudnemu jako je farmeni chesty nebo goblina. Takze takhle.JohnyX píše:Kolik máš nahráno hodin kuzma ? Equip si asi nafarmil ještě dřív, než nerfnuli drop a chest runy co ? Ted mi připadá, že dostat se k dobrému gearu je celkem nemožné. Ti co stihli ještě nabrat equip se starým force armorem měli hold štěstí...ostatní lidi už musí spoléhat na pevné nervy, protože s DPSkem kolem 50k to de fakt hůř než s dpskem 95k
Jinak good job
Nedokážu si představit mít takový equip na alternativní postavě. No lol
S tím tvým damage musíš mít zbran aspon 1300 dps.
Praci nemam , sedim u toho 14-16 hodin denne a nemam zivot. Jinak WD je taky intak , takze jen co sem dolevlil sosu, tak sem si samozrejme prehodil veci.