OBTIZNOST INFERNA
TO SE NEDA HRAT NONSTOP INSTANT KILL A NAZBIRAT TY GOLDY NA GEER TO JE TAKY IMPOSIBLE SNAD JEN NARVAT TAK 5LITRU DO REAL MONEY AH A PAK TO PUDE
Re: OBTIZNOST INFERNA
No v Partě je to ještě horši act 1 mam za sebou s kamošem ale act 2 během minuty IK ceny na AH jsou šileny takže fakt nevim co s tim
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Brečící topic, teď za DH progressuju třetí akt. Začátek je v cajku ale neumím si představit lashery cestou k poslednímu Q. Přesně tohle jsem očekával, že děti co neumí hrát začnou brečet na fórech, přesně to blizz zamýšlel a povedlo se. Blizzarde, děkuji, you made my day.
EDIT:
Btw zkus si vypnout capslock.
EDIT:
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Najvacsia obtiaznost je bez tak ukryta v login obrazovke. Vsetko ostatne je uz len o equipe :pProgramos píše:Brečící topic, teď za DH progressuju třetí akt. Začátek je v cajku ale neumím si představit lashery cestou k poslednímu Q. Přesně tohle jsem očekával, že děti co neumí hrát začnou brečet na fórech, přesně to blizz zamýšlel a povedlo se. Blizzarde, děkuji, you made my day.
EDIT:
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Moj pripad : Naexpil 60, inferno kapal u zombikoch, farmil hell , daval zombikov zomieral pri elitach , farmil hell , pomaly som zacal davat elity, farmil hell , daval som po leorica etc. Proste bud auction house alebo farmit nic ine ti neostava Ja som sa po tyzdni farmenia act 1 inferno dostal do act 2 kde to zase nedavam takze este si ten act 1 aspon tyzden pofarmim
Hrači s mublu SIlverhound a CallmeLG nedavno zabili Diabla na infermu :-) takže to jde i bez real money ;-)
Bratři naše činy v životě se odrazí ve věčnosti!
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
Postavy
Softcore:
Raven - barbar lvl 70(67+)
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Samozřejměže to jde bez RM, když ještě RMAH není spuštěný
My povezte jak zabijite ty malí žabky v 1aktu. Oni jsou asi tak 20x rychlejší než já mají každou chvíli imunitu. Nelze jim utéci ikdyž použijete všechny ability. Já je pomalu zabil asi 30x umřel u toho to je proste nemožný kiting tady už není zábavnost ale nasrání jenom.
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
Inferno je výzva. NEMÁ to být snadné. Dneska většina lidí chce mít všechno pohodlné a jednoduché (škola, práce). Bez tlaku není evoluce
Ale tady nejde o obtížnost jak o nesmyslnost. Kdyby nebyli třeba CD a člověk mohl dělat komba a brutalní skill. A ne že je to 10x rychlejší zabije to na jednu ránu jsou imuní proti všemu mají na sobě štíty jak Protossové nebo goaldská mateřská lod a hurá na ně. Obrané abality jsou kničemu po nerfnutí GL a HF DH a Wiz.
Hlavně me to nepřijde ani zábavný takovi styl hraní 30x umřu a pokaždé mu uberu trochu života nakonec ho takhle zabiju.
Hlavně me to nepřijde ani zábavný takovi styl hraní 30x umřu a pokaždé mu uberu trochu života nakonec ho takhle zabiju.
Nikdo vás nenutí inferno hrát ... mělo to být endgame. Nicméně obtížnost je dost nevyvážená. Většina champ/rare je tužších než koncoví bosové ap.
Já jsem naopak z obtížnosti inferna hodně sklamaný. Tajně jsem doufal, že budu muset farmit týdny nebo měsíce hell, aby bylo možné jít na inferno. A nic. Ale jsem jenom v 2. aktu, třeba 3. a 4. bude obtížnější.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BurrZoust#2804
Inferno je zatím pro mě "správně tuhé" Včera jsme ve dvou dokončili I act Wizz a Monk. Neskipovali jsme žádnou grupu elitek a to mě těší nejvíc. Uvidíme, co přinese act II
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
HC - all classes +60lvl
Ty jo na ty keci typu nemusíte to hrát nebo používat nikdo vás nenutí jsem už dost alergický. Jde o to že je to nevyvážený a zábavnost nikde. Kdyby to byli epické boje a ne když nejde kiting jsou imuní proti všemu jsou rychlejší jsou odolní CC. Hráč ma retardovaný skilli na CD takže nemožnost nějakých luxusních komb při dlouhém boji.
Myslím typu zrmrazis bojujes teleportujes bojujes zmrazis bojuejs teleportujes bojujes a taková epická bitva kde rozhoduje Skill. A ne že já se teleportuji od do mě půl kilometru řachne a ja jsem tuhej oni seknou ja z toho uteču a stejně to chytnu teleportuju se jednou on je tam dříve než já a já mam 15s CD.
Dodělat se to nějak dá ale kde je zabavnost spíše je to umorné.
Myslím typu zrmrazis bojujes teleportujes bojujes zmrazis bojuejs teleportujes bojujes a taková epická bitva kde rozhoduje Skill. A ne že já se teleportuji od do mě půl kilometru řachne a ja jsem tuhej oni seknou ja z toho uteču a stejně to chytnu teleportuju se jednou on je tam dříve než já a já mam 15s CD.
Dodělat se to nějak dá ale kde je zabavnost spíše je to umorné.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BurrZoust#2804
řekl bych, že jsem si užil epických bitev včera v act I Přesně jak píšeš, mělo to šťávu, já monkem tankoval, healoval, oslepoval, utíkal, doháněl ... a samosebou bušil Wizz je rozdrbával z bezpečné vzdálenosti, což ale přestalo platit, když měly elitky schopnost přitahovat ... tam jsme se potrápili, pač wizz byl skoro pokaždé přitažen a IK
Jinak Butcher letěl z okna na 4tý pokus
Pokud to máš jak píšeš, tak někde je chyba ... ?
Jinak Butcher letěl z okna na 4tý pokus
Pokud to máš jak píšeš, tak někde je chyba ... ?
My BNet profile
HC - all classes +60lvl
HC - all classes +60lvl
DURiN: Jestli nedáváš A1 tak na infernu zatím nemáš co dělat, až budeš mit gear tak se A1 akorát tak zasměješ jaký jsou ty elity easy ať maj jakýkoli vlastnosti. Inferno je o gearu a to blizz sliboval, jsem sakra rád, že je to tak jak je, že každej act je těžší a těžší, obtížnost inferna je přesně taková jakou sem si představoval....blizz říkal...budete umírat, umírat a umírat...a je to tak, tak na co si stěžujete? Na to že blizz splnil co slíbil? Nechápu tohle, jestli si chcete zahrát easy mode běžte hrát hell a plácat se po ramenou jak jste OP že vše drtíte na ránu.
a nemyslis, ze by bylo lepsi kdyz by d3 byla spise o skillu, nez o gearu, nebo alespon 50-50? nafarmit gear umi kazdej debil a pak to projit s jednou rukou v prdeli..Quetak píše:DURiN: Jestli nedáváš A1 tak na infernu zatím nemáš co dělat, až budeš mit gear tak se A1 akorát tak zasměješ jaký jsou ty elity easy ať maj jakýkoli vlastnosti. Inferno je o gearu a to blizz sliboval, jsem sakra rád, že je to tak jak je, že každej act je těžší a těžší, obtížnost inferna je přesně taková jakou sem si představoval....blizz říkal...budete umírat, umírat a umírat...a je to tak, tak na co si stěžujete? Na to že blizz splnil co slíbil? Nechápu tohle, jestli si chcete zahrát easy mode běžte hrát hell a plácat se po ramenou jak jste OP že vše drtíte na ránu.