Technické problémy
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
satik: tohle jim ale nevysvětlíš... Ale když chtěj offline s dupama a bugerama..
Re: Technické problémy
Jediné co chci si zahrát. Já nepotřebuju multiplayer. Moc mě to nebaví. Rád si jdu po vlastních ... no jo no.
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Současná podoba je hlavně proti imbecilním editorům a podvodníkům, s tím souhlasím, ale Blizzard by alespoň mohl zainvestovat z peněz vybraných za WoW. Copak zaměstnávájí takové gumy, že nejsou ani testeři schopni dokončit Inferno?
Taky jsem se ted lognul.
-
- Fallen Shaman
Ano, když hraju singl, tam mi jsou nějaký dupy úplně u zadku.Still-Alive píše:satik: tohle jim ale nevysvětlíš... Ale když chtěj offline s dupama a bugerama..
Tak error 37 střídavě 73 bez šance, za hodinu tak 200 pokusů, jestli to podle B má takhle vypadat tak ... Zatím to aspiruje na největší propadák roku.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
pěkný fail dneska, navíc servery mají dle BN být online: http://eu.battle.net/d3/en/status
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
Herni servery jsou online, ja normalne hraju. Spis nestihaji login servery.
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.
zlatý Hellgate..tam to sice pořád lagovalo, moc se hrát nedalo ale aspoň se tam dalo pokecat s fajn lidma )
souhlas. clovek da 1300 za hru, kterou si pomerne casto nemuze vubec zahrat. paradicka.Aladean píše:Tak error 37 střídavě 73 bez šance, za hodinu tak 200 pokusů, jestli to podle B má takhle vypadat tak ... Zatím to aspiruje na největší propadák roku.
- pan_Smrtka
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Dneska to opravdu stojí za to, už mě bolí prsty, jak dvě hodiny mačkám pořád dokola Ctrl+V, Enter, Enter a pořád se mi nedaří přihlásit. Sakra práce, snad to bude zítra lepší.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
TristanTzara: To je jak v Jedličkárně... Konečně si uvědomte (všichni notoričtí stěžovači na offline hraní a perma připojení), že tady Singl neexistuje.
Víš i kdyby byl Singl, tak by jsi pak musel zakázat vstup do AH/RMAH.
Hlavně savy nemáš u sebe, takže je to prostě te´d už technicky složité..
To je jako mluvit do dubu )
Stává se už z tohoto sport :p
Pokial si si vsimol tak mi vsetci vidime, ze single player nie je pretoze keby je tak by sme vsetci teraz hrali a nemuseli tu flamovat. Druha vec je, ale ze aj napriek tomu, ze toto nie je single player hra clovek logicky nemoze byt spokojny ze ju nemoze hrat aj ked ten internet skutocne non stop pripojeny ma. Chapem, ze tebe je dobre lebo si doma citas art booku, ale my bohuzial nemame collector's editionStill-Alive píše:TristanTzara: To je jak v Jedličkárně... Konečně si uvědomte (všichni notoričtí stěžovači na offline hraní a perma připojení), že tady Singl neexistuje.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Prosím, prosím, poraďte mi, spustila jsem hru... stejně jako vždycky a nemůžu se dostat ani do hlavního menu. Píše mi to.... Initializing... a pak Error: The File "/Applications/DiabloIII/Updates/D3-0-9749-OSX-final.MPQ" appears to be corrupt. You may download this file again.
Vždycky mi to zavře celou hru... proč? Mám to zaplacené, nainstalované, včera jsem v klidu hrála. Už mě to fakt nebaví. Třeba Error 37 je dementní, ale aspoň vím, že ta hra jede, jenom je problém na serveru. Nechápu, co mám znova instalovat!!!! ((( Prosím o radu. Díky. E
Vždycky mi to zavře celou hru... proč? Mám to zaplacené, nainstalované, včera jsem v klidu hrála. Už mě to fakt nebaví. Třeba Error 37 je dementní, ale aspoň vím, že ta hra jede, jenom je problém na serveru. Nechápu, co mám znova instalovat!!!! ((( Prosím o radu. Díky. E
Tyto stavy kolem technického zajištění hry...už mi to docela leze krkem. Ta closed/open beta byla očividně na 2 věci. O erroru 37 se mi dnes bude i zdát.
Takže až to spraví v Blizzardu, tak to půjde i mě? Taky vám to nejde? To fakt není možné... potřebuju nahrabat levely... ták jsem se dneska těšila, to fakt není možné (((
Tak mě to násilně vyhodilo ze hry... pěkné no. A už to nejde se tam dostat.