Monk by Menyk
Tak když máš hodně vysokej attack speed, tak to jde, hlavně těch 700 life per hit je hodně pěknejch. Jenže kdyby sis k tomuhle AS pořídil zbraň třeba o 100-200 víc, tak už jseš hned třeba na 20k DPS.
Re: Monk by Menyk
Ja teda nemam life per hit zadnej, sice jsem o tom premyslel chvili, a jako stejne potrebujes defenzivni kouzla, a spamovanim neceho za spirity se healnes vic. Samozrejme, kdyby to bylo na 1100 dps zbrani, nebudu se branit... :-) Ale neprijde mi to jako zajimava priorita, specialne ne pro muj styl hry v infernu. A jako 16k hp, to musis furt dostavat instanty? Ja mam docela resisty/armory (u Butchera stojim v tom ohni a uregeneruju ho), ale i tak obcas od elit dostanu za 20k jako prd.
Mě zabíjej na instant kill jen takový berserci, kteří mají ten super útok jinak celkem prežívám, ale ještě mam problém když potkám extra fast. Jinak mam armor asi 5k armor a resisty 180 hp se mi uz zvedlo na 19k a můj build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... XYU!ZZbYYa
Omlouvam se za tento dotaz, evidentně je to všem jasné, ale mě ne :-) Když tu prohlížim bildy některých hráčů, tak nechápu jak to dokázali takhle nastavit...jak je možné, že někdo má místo secondary skillu focus a v action baru např. dva defensive skilly? kde se to dá nastavit? já to nikde ve hře nevidím :-(
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:BurrZoust#2804
Musíš být ve hře, dát ESCape/Options/Gameplay a zaškrtnout si Elective mode
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
díky moc!
Tiez sa vam stava ze ked stretnete championov alebo elitku s urcitou kombinaciu vlastnosti je to pre vas skratka nezabitelne? Mam 55 lvl monka na hell, equip ziadna slava iba to co popadalo. 15 k hp a niekedy som za 3 sec dole. snazil som sa experimentovat s election modom ale moc to nepomohlo ta survibitalita je o nicom. Dik vopred za rady
ahoj
Skus ofenzivneho dual "tanka" s vita+dex gearom
http://us.battle.net/d3/en/calculator/m ... YXd!ZaYZab
uspesne som s nim presiel hell solo uplne bez problemov vo 4tom akte 61k HP a 1100 dex
akurat solo inf je pre mna nedatelne - nemam haste ani krit na veciach v parte s DH alebo wizzardom akt 1-2 v pohode (sem tam sa umrie samozrejme) akurat pouzivam mantru na healing s prot runou a crippling wave s concussion
Skus ofenzivneho dual "tanka" s vita+dex gearom
http://us.battle.net/d3/en/calculator/m ... YXd!ZaYZab
uspesne som s nim presiel hell solo uplne bez problemov vo 4tom akte 61k HP a 1100 dex
akurat solo inf je pre mna nedatelne - nemam haste ani krit na veciach v parte s DH alebo wizzardom akt 1-2 v pohode (sem tam sa umrie samozrejme) akurat pouzivam mantru na healing s prot runou a crippling wave s concussion
15k HP je na inferno malo kazdopadne, to bude kazdou chvili instant, zvlaste u elit, oni ty buildy vetsinou vyzadujou i konkretni skladbu equipu, a hodne defenzivnich skillu proste musi mit nejakej HP pool (efektivnich HP) se kterejma muzes pracovat
no a 61k je IMHO pro zmenu na solo moc :-)
ted se solo probojovavam A3, a z mejch puvodnich 45k hp zase jdu lehce dolu, protoze mam pocit, ze min HP a vic DPS bude lepsi
ale samozrejme zalezi na vkusu a stylu hry kazdeho soudruha
ted se solo probojovavam A3, a z mejch puvodnich 45k hp zase jdu lehce dolu, protoze mam pocit, ze min HP a vic DPS bude lepsi
Rád bych zde upozornil na bug pasivního skillu Seize the Initianive. Když jsem tu pročítal vaše staty, tak jste se bavili o tom, že máte 4k armor a já nemohl pochopit jak jste toho docílili, když já měl 2,1k.Tak jsem se v tom teď začal šťourat a zjistil jsem že mi tato pasivka nepřevádí DEX na Armor. Aby jste tento bug opravili stači si vzít jiný pasivní skill a pak zpět přehodit na StI. Rozdíl je opravdu znát:D
15k HP mám já na lvl 45monkovi u NM actu 2evilmind píše:15k HP je na inferno malo kazdopadne, to bude kazdou chvili instant, zvlaste u elit, oni ty buildy vetsinou vyzadujou i konkretni skladbu equipu, a hodne defenzivnich skillu proste musi mit nejakej HP pool (efektivnich HP) se kterejma muzes pracovat