Moc těžký..
Já třeba používám Shock Pulse s runou Piercing Orb. Ale myslím, že Electrocute je taky dobrá volba. Taky hodně záleží na ostatních skillech. Musíš si vybrat to, co ti k nim bude víc pasovat.
Re: Moc těžký..
je používám elektrocute a disintegrate s chaos nexus. Lidi co říkaj že je disintegrate nepoužitelnej skill kecaj procházim s tim od začátku až do A2 inf.
Muzes prosim trosku vic popsat tvuj styl hrani s disintegrate na infernu. Diky.Quetak píše:je používám elektrocute a disintegrate s chaos nexus. Lidi co říkaj že je disintegrate nepoužitelnej skill kecaj procházim s tim od začátku až do A2 inf.
taky se rad priucim
ja teda preferuju arcane orb...je u nej vetsi moznost pohybu...
Jo taky by mě to zajímalo. Mě přijde, že od začátku Hell je Disintegrate nepoužitelnej .
vyrostek:
build mám: mám omezenej přístup k netu v práci tak to popíšu tochu neohrabaně páč neznám pořádně ještě názvy run.
primary: elektrocute s první runou (víc targetů)
secondary: disintegrate s chaos nexus
1: frost nova s cd 9s
2. diamond skin 20k absorb
3. venom hydra
4. energy armor s +40% all resis
pasivky: Blur (20% melee dmg redukce), Glass canon a Astral presence (myslim že se to tak jmenuje +20AP a regen Ap) - dřív jsem místo toho používal spomalení 30% při hitu arcane dmgem - disintegrate je arcane a spomalení se hodí když jdou proti vám.
Mam ho postavenýho trochu jako tanka. tzn 70%+ all resist, 62% armor reduction bez stítu (se štítem cca 71%), 40k hp. Dps cca 20k (se štítem 17k)
Když potkám něco silnějšího nahodim pásek String of Ears (20% melee dmg redukce) a štít s all resist - trochu klesne dps ale surv se hodně zvýší.
hraju to tak: vidim, hodim jim tam hydru, rozeběhnou se a smažim je disintegrate dokud nepřijdou ke me, když dojdou tak frost nova, poodběhnu a dosmažim. Když nechci odbíhat tak hodim diamond skin a než mi probijou absorb tak sou dole.
Těžší elity kituju přes hydry, občas trochu posmažim, ale hydry zabijou vše, stačí dobře běhat. Když mě dobíhaj zamrazim, popřípadě Diam.skin. Lehčí elity prostě tankuju a smažim, do toho frost novy a diam.skin a samožřejmě pořád venom hydry který dělaj neskutečnej dmg když v ty kaluži ty moby stojí. Když dojde Ap tak elektrocute. Nemám žádnej movement speed takže věchno běhám pěkne po svých standartní rychlostí. Víc už mě nenapadá co dodat.
build mám: mám omezenej přístup k netu v práci tak to popíšu tochu neohrabaně páč neznám pořádně ještě názvy run.
primary: elektrocute s první runou (víc targetů)
secondary: disintegrate s chaos nexus
1: frost nova s cd 9s
2. diamond skin 20k absorb
3. venom hydra
4. energy armor s +40% all resis
pasivky: Blur (20% melee dmg redukce), Glass canon a Astral presence (myslim že se to tak jmenuje +20AP a regen Ap) - dřív jsem místo toho používal spomalení 30% při hitu arcane dmgem - disintegrate je arcane a spomalení se hodí když jdou proti vám.
Mam ho postavenýho trochu jako tanka. tzn 70%+ all resist, 62% armor reduction bez stítu (se štítem cca 71%), 40k hp. Dps cca 20k (se štítem 17k)
Když potkám něco silnějšího nahodim pásek String of Ears (20% melee dmg redukce) a štít s all resist - trochu klesne dps ale surv se hodně zvýší.
hraju to tak: vidim, hodim jim tam hydru, rozeběhnou se a smažim je disintegrate dokud nepřijdou ke me, když dojdou tak frost nova, poodběhnu a dosmažim. Když nechci odbíhat tak hodim diamond skin a než mi probijou absorb tak sou dole.
Těžší elity kituju přes hydry, občas trochu posmažim, ale hydry zabijou vše, stačí dobře běhat. Když mě dobíhaj zamrazim, popřípadě Diam.skin. Lehčí elity prostě tankuju a smažim, do toho frost novy a diam.skin a samožřejmě pořád venom hydry který dělaj neskutečnej dmg když v ty kaluži ty moby stojí. Když dojde Ap tak elektrocute. Nemám žádnej movement speed takže věchno běhám pěkne po svých standartní rychlostí. Víc už mě nenapadá co dodat.
to se ale porad bavis o hell ne ?
Ne inferno A2 solo sem s tímhle prošel - belial coop s jinym buildem samozřejmě.
cos na nej mel? jsem u nej a moc si s nim nerozumim,obcas nepreziju ani nagy...
Na beliala sme šli barb + 2xwiz. V tomhle kombu sem měl:
Shock pulze - oscilující koule
arcane orb - 20AP cost
frost nova 9s
diam.skin
blizzard - 20AP cost
erengy armor +40% all resist
při přechodu do třetí fáze sem vyměnil frost novu za magic weapon +15% weap.dmg.
Ale solo sem Beliala ještě nedal. Včera sem si dal rekill v coop jen s barbarem s timhle stejnym buildem na první pokus. Nagy jsou tam problém, buď je musíš rychle sundat, nebo jako já je utankovat(zamrazit) když se k tobě dostanou a pak zabít. Na solo sem to zkoušel asi 150x a dostal sem se do P3 jednou, ale už je to dýl, třeba by to teď šlo líp.
Shock pulze - oscilující koule
arcane orb - 20AP cost
frost nova 9s
diam.skin
blizzard - 20AP cost
erengy armor +40% all resist
při přechodu do třetí fáze sem vyměnil frost novu za magic weapon +15% weap.dmg.
Ale solo sem Beliala ještě nedal. Včera sem si dal rekill v coop jen s barbarem s timhle stejnym buildem na první pokus. Nagy jsou tam problém, buď je musíš rychle sundat, nebo jako já je utankovat(zamrazit) když se k tobě dostanou a pak zabít. Na solo sem to zkoušel asi 150x a dostal sem se do P3 jednou, ale už je to dýl, třeba by to teď šlo líp.
Já sice na infernu ještě nejsem, ale mám některý části z levlu 23, takže je pro mě místy hell jak inferno a myslím, že i s disintegratem jak mi každej furt povídá, že to nejde, tak to jde jak píše quetak, ale chce to vždy mít vhodnej eq k tomu stylu jakým hrajete. Trochu kreativity, zamyslet se nad tím co vás vlastně zabíjí - proč umíráte a podle toho přízpůsobit eq.
noa ze mas pro 23? ja mam taky ringy a neck pro 30 lvl,protoze ma na sobe aspd a + dmg,coz prida zarucene nejvic dmg ze vseho
belial je solo imposibru,zkusime pak v parte...
belial je solo imposibru,zkusime pak v parte...
Co pá ring, ale já mam na sobě s*it shouldery bracers a ještě něco na low lvl smalým armorem, žádný resisty, nechce se mi utrácet za eq z aukce, snažím se to projít zatím takhle. Jen jsem chtěl poukázat na to, že si dokážu představit jaký bude inferno, protože mě championi nakládaj jak prase už ted, jelikož nemam moc eq. Myslím, že disintegrate s vhodným eq je na infernu určitě hratelnej.
kdo inferno sam nezazil,neuveri,ja rikam ze pouzitelny neni,teda alespon ne solo play...pokud ti to nekdo potankuje tak je ale docela dobry,to samy acherononuv paprsek,ale solo nepocitej s tim ze budes mit cas se zastavit a nechat si dat par ran
1. akt je easymode,drukej je 2x tezsi nez prvni,jestli je potom treti akt 2x tezsi nez druhej,tak to at si nechaj...
1. akt je easymode,drukej je 2x tezsi nez prvni,jestli je potom treti akt 2x tezsi nez druhej,tak to at si nechaj...
Přijde mi jak kdyby si chtěl inferno dokončit po týdnu a pak hru zahodit.. Uvědomi si, že inferno má být brutál těžký a jestli chceš kosit moby na ránu tak si zůstaň na nightmare.
Alfajk: Na solo si to musíš potankovat sám. Hrát to tak, že bych se bál každý rány že mě zabije by mě nebavilo (samozřejmě taky umřu hodněkrát na OP kombinace elitek). S disintegrate se zastavit v pohodě můžeš, když přijdou k tobě tak máš na to frost novu popř. diam.skin - jen s pomocí těhlech dvou skillů tu ránu ani nemušíš dostat když se umíš hejbat. Třeba v porovnání s arcane orbem, na něm mi hodně vadí že hitne první target v řadě a ostatní nic, to pak musíš těch orbů na větší pack vysázet hrozně moc a pořád před tim packem utíkat jak srabík, naopak s Disint sejmeš celou řadu mobů - s chaos nexus ještě pálíš všechny kolem sebe. Arc.obr na single stojící nebo velký target super, ale na farmení mi to moc nepřijde, je to moc zdlouhavý, letí to pomalu. Ale je to můj názor, nefarmí se mi s tim dobře.
nechci to dohrat po tejdnu,ale chci mit po tejdnu celodeniho farmeni alespon jeden legendarni/setovej pouzitelnej item pro svoji class
celestial orb runa ftw,zranuje kazdej target,kam se sere desintegrate
celestial orb runa ftw,zranuje kazdej target,kam se sere desintegrate
Nj, ale za 40AP jeden orb....občas hraju s takovejma passivkama (bez Asral presence), že mam jen 80AP takže nepoužitelný.