Technické problémy
Prosim o pomoc z instalaci originalky Diablo 3.
Pred prvnim vlozenim dvd sem preinstaloval pro jistotu Win 7.
Vlozim dvd a pri zmacknuti instalu vyjede tato hlaska.(If you installation disc has been ejected,please reinsert it and try again.If not or if you keep seeing this error,please log in to Battle.net and install Diablo 3 digitally.)
Ucet mam na battle netu uz davno zalozen.
Stahnu nejnovejsiho clienta a zacnu stahovat.Vse probehne v poradku.
Opet zacnu s instalaci a vyjede tato hlaska.
(Data required to install this game could not be found.Please try again.If this error reoccurs,please try installing Diablo 3 as a digital download on Battle.net.)
Uz si nevim rady co s tim.Ovladace na vse aktualizovany.Beta me jela v pohode.
Prosim poradte.
Pred prvnim vlozenim dvd sem preinstaloval pro jistotu Win 7.
Vlozim dvd a pri zmacknuti instalu vyjede tato hlaska.(If you installation disc has been ejected,please reinsert it and try again.If not or if you keep seeing this error,please log in to Battle.net and install Diablo 3 digitally.)
Ucet mam na battle netu uz davno zalozen.
Stahnu nejnovejsiho clienta a zacnu stahovat.Vse probehne v poradku.
Opet zacnu s instalaci a vyjede tato hlaska.
(Data required to install this game could not be found.Please try again.If this error reoccurs,please try installing Diablo 3 as a digital download on Battle.net.)
Uz si nevim rady co s tim.Ovladace na vse aktualizovany.Beta me jela v pohode.
Prosim poradte.
Re: Nejde nainstalovat Originalni hra HELP
Spusť znovu to stahování instalačky a počkej několik minut, než se stahování samo vypne a zapne se instalace (i když ukazuje 100%, pořád to něco provádí se soubory).
To jsem udelal taky vyzkouseli jsme s klukama uz spoustu veci a porad nic.Kazdopadne diky za jakekoliv poznatky.
Divné, zkusil bych ještě zkopírovat celé DVD někam do na disk a nainstalovat to odtud (taky jsem měl nějaké problémy se čtením DVD a instalace se povedla až napotřetí)
Re: Technické problémy
Taky nepomohlo.I tak diky.Uz to vidim ze asi rosekam kompa a koupim novy zelezo.
- Winty
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:WintyBadass#2859
Před rozsekáním kompa zkus nainstalovat Diablo na jiný PC (třeba kámošův) a až se Diablo nainstaluje tak celou nainstalovanou složku zkopírovat do svého PC.
Zdravim Lidi, mam takovou prosbu... Potřeboval bych radu... Hraju D3 ale problém je že ta hra mi jde dost pomalu .. snažil jsem se snížit detaily na low, ale prostě se mi to seká... jde mi o to jestli se dá PC nějak vyladit aby to šlapalo... A další problém mám s latency.. hraju ten starter a mám latency okolo 290ms a to mám 16MB internet.. nevíte čím by to mohlo být? Že by ta starter edice byla nějak omezená? Nemam sice nejnovější komp ale myslim si že by to zvládnout měl... pro jistotu napíšu ještě komponenty co mám. Systém mám čistej.. dneska jsem to přeinstaloval mám Win7 Ultimate x86, na Originálku zatim čekám nikde nejsou..
Děkuju za odpovědi.
Mother Board:
http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/int ... p?S_ID=286
Procesor:
http://ark.intel.com/products/30785/Int ... 3-MHz-FSB)
RAM:
Grafická karta:
http://www.alza.cz/zotac-nvidia-geforce ... d92517.htm
Rychlost netu:
Test Komponentů pro hru:
Děkuju za odpovědi.
Mother Board:
http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/int ... p?S_ID=286
Procesor:
http://ark.intel.com/products/30785/Int ... 3-MHz-FSB)
RAM:
Grafická karta:
http://www.alza.cz/zotac-nvidia-geforce ... d92517.htm
Rychlost netu:
Test Komponentů pro hru:
LAtency přes 200 je bohužel asi stále normální jev. Kterej mě dost vytáčí. Už tolik dní po vydání a stále se tam večer nedá pomalu hrát.
(na vysoké obtížnosti, kde záleží na každé milivteřině a latency jak kráva a "teleportace" to mě fakt vytáčí)
(na vysoké obtížnosti, kde záleží na každé milivteřině a latency jak kráva a "teleportace" to mě fakt vytáčí)
Hm tak to je dost bída teda... A odpověď k mojemu problému by nebyla?
žádne physx ve hře není pokud dobře vím, mají vlastní engine na fyziku a tu počítá cpu... ta grafika by to měla zvládnout na low s přehledem, pohrej si s vertical sync, fullscreen windowed... taky může pomoct když půjdeš do souboru C:\Users\xxx\Documents\DiabloIII\D3Prefs a na řádku HardwareClass změníš to číslo na 1
no neviem ale grafika je viac zatazena ako v bete... a co presne meni to cislo???
mě se sekaly (fps dropy) všechny sewers lokace v A2, nastavil jsem to na 1 a problém to vyřešilo.. mnoha lidem to ale zvedlo FPS celkověIn D3Prefs.txt, a value called HardwareClass exists and is automatically set depending on what hardware is present in your computer. Some people even report better FPS when the value is set to a lower number.
What does this value actually control though? Mine was set at 3 by default, and I could get around 60 FPS. The highest known value I could find (that was reported) was 6, so I set my HardwareClass to that, and my FPS in-game went to around 30 (same exact area, same settings).
Zkusil jsem tvoji radu Rusty myslim že to trochu pomohlo to přepsání.. zkoušel jsem měnit jak windowed tak i ostatní zobrazení ale skoro žádná změna... pořád je to pomalý. Mam dotaz kde zjistím kolik mám fps?? A díky za radu... kdyby někoho z vás něco napdlo tak sem s tím budu jedině rád díky...
no ja mam intel core duo 2 2ghz a sa mi to spomali ked je fakt extrem alebo som skusal v parte 4 hraci...to uz sa hraat nedaaa. ale inak single v pohode dal som stiny off a ide to o mnoho lepsie, fps zapnes ctr r.
Nazdar tak ja mam tento problem uz od vydania a pravdu povediac ak s tym blizz nieco nezrobi prestanem to hrat. Lebo je trochu fail ked na poskladanom PC kde ide BF3 na full hd a ultra mam 15fps ked sa vyroja moby. Spociatku som si myslel ze som sam ze mam proste vadny hardware ale potom pozeram ze aj ludia za tisice dolarov maju same problem. Viz tu, tu a tu. Je to naozaj otravne a je tam aj modra odpoved ze to budu riesit, tak nech makaju.Smouk píše:Hraju D3 ale problém je že ta hra mi jde dost pomalu .. snažil jsem se snížit detaily na low, ale prostě se mi to seká...
Par veci co som sa na fore dozvedel mi pomohlo.
1. Cez msi afterburner locknut fps na 60 ( force vsync on v catalyste nepohomlo capnut fps )
2. V D3Prefs zmenit HardwareClass na "1" , a DisableTrilinearFiltering na "1"
3. V hre nastavit vsync a odfajknut max foreground fps kde nechas 60 ( resp max Hz tvojho monitora )
Zaver: Fps mi uz neskacu zo 60 na 700 ( co sposobovalo neskutocne trhy ) , hra ide plynule ale POZOR , plynule mi ide na 1154x768 fullscreen windowed s vypnutymi tienmi ( stiny ) . Akonahle si dam nejake normalne rozlisenie napr 1440x960 tak mi hra znova seka. To sa tyka solo. V parte mi fps padaju na 15 v bojoch perma.
Par ludi pise ze im pomohlo nainstalovat resp prekopirovat a linknut MPQs na USB/SSD disk a ze to pomohlo, zevraj nieco s nacitanim Asestov neviem neskusal som.
Ostava mi uz len cakat na nejaky patch a dufat, inak bieda fakt, som necakal.
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Nevim jestli to patří sem, ale snad mě poradíte...
Před posledním patchem jsem měl ve hře kolem 50 ms max. ale po patchu mám pořád 200+ někdy trhám i rekord 1900+ a stane se, že se postava kousne a nemůžu jít dál a vyřeším to teleportem, ale když jsem v boji nebo u bosse tak mi to moc nepomůže.
Tak se chci zeptat jestli máte taky podobný problém a jestli ste ho nějak vyřešili na blizzardu píšou pořád jenom s*ač a nic nepomáhá už mám z toho nerva.
Před posledním patchem jsem měl ve hře kolem 50 ms max. ale po patchu mám pořád 200+ někdy trhám i rekord 1900+ a stane se, že se postava kousne a nemůžu jít dál a vyřeším to teleportem, ale když jsem v boji nebo u bosse tak mi to moc nepomůže.
Tak se chci zeptat jestli máte taky podobný problém a jestli ste ho nějak vyřešili na blizzardu píšou pořád jenom s*ač a nic nepomáhá už mám z toho nerva.
- Siddhártha
- Quill Rat
Problém s odezvou není na tvé straně, ale na straně Blizzardu. Máš to tam napsany, když se přihlašuješ...
Takže musíš čekat. Trochu trpělivosti lidi...
Takže musíš čekat. Trochu trpělivosti lidi...
Trochu trpělivosti??
Ok 12 let bylo málo.
Ok 12 let bylo málo.