První názory (SPOILER)

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Zamčeno
Vinz Clortho
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Morgion#2326
Kontaktovat uživatele:
Re: První názory (SPOILER)

Příspěvek od Vinz Clortho » 28.05.2012, 17:20 hod.

Ja myslim ze s tema uplakankama Blizzardi pocitali, kdyz delali inferno. Muselo jim bejt jasny ze hodne lidi tam vleze bez gearu a pak budou brecet, ze je to nehratelny. Chce to proste jen venovat trochu casu na shaneni gearu a ne hned hrr na nejvyssi obtiznost a pak plakat, ze jim to nejde.
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.

Sethanon
Quill Rat

Příspěvek od Sethanon » 28.05.2012, 22:06 hod.

Mne sa D3 paci, nahranych mam asi 45 hodin. Je pravda, ze je tam spustu veci inych oproti D2. Celkovo, ked sa tak nad tym zamyslim, dvojka ma bavila viacej, avsak trojka je jednoduchsia (AH) a v mojom veku (24) ked mam pracu, skolu a priatelku tu jednoduchost aj dost ocenujem :)

Asi by ma uz nieze nebavilo, ale skor by nebol cas na nejake baal/meph runy :)

Jedina vec ktora mi naozaj vadi je to, ze magic itemy su tak neskutocne silne oproti rare/unique.

kutik
Quill Rat

Příspěvek od kutik » 29.05.2012, 06:37 hod.

To Metalicum - add skily a jejich použitelnost - to víš my fandové a naivové jsme čekali že po 12cti slovy dvanácti letech vývoje bude nějaký progres a že nepoužitelné a slabé skily nebudou. A trošku si protiřečíš - my to chcem těžký ale na co sjou psy když dps nedávaj a později jdou dolů na 1 ránu? To kdyby je tam nedali bylo by to stejný nemyslíš? A na volnou pozici mohli namalovat alespoň sluníčko .......

To Vinz Clortho - dobré ráno - tu se brečí že je inferno lehké a ne těžké - respektive není lehké ale je jen o věcech co snáz koupíš než dropneš, craftneš, takže 70% lidí bude farmit prachy, 28% lidí progresovat bez gearu a 2% prodávat těm, co ještě neprogresli :-)

Frustrace u většiny lidí včetně mě myslím pochází z toho, že prostě čekali po 12cti letech vývoje něco víc než nedodělanou betu. Přečtěte si prosím info na diablofans.com - Inferno Butcher za 9 sec (Jak že je to dlouho co hra vyšla?), Vyjádření, že vývojářům inferno přišlo prostě dost těžké a že ho vlastně netestovali atd ...... Prostě kde je těch 12 let když se bosové one - shotnou o trny, nefungují crafty atd atd atd? Ne podobně jako jako třeba fanboje Metalicoma ani mě nebaví každý den psát pořád dokola, že jsem prostě jako zákazník, čekal hru dodělanou, nezabugovanou a nekonečně znovuhratelnou. Prostě hru made in BLIZZARD a ne made in Activision Blizzard. Prachy sem dohrajte za měsíc a jděte off.

Takže z hejtováním a flejmováním tu na stránkách taky končím. Nemá to smysl, všiml jsme si že jsou tu 2 tábory - fanbojs and hejtrs :-) A věřte mi chtěl bych být fanboy moc chtěl .......

pns
Gorebelly

Příspěvek od pns » 29.05.2012, 07:13 hod.

d3 je nejhorsi blizz hrou jakou kdy vydali, v tehle dobe a v tom stavu ve kterem to vyslo, je to absulutni fail a verte tohle neni jen muj nazor, to slysim od lidi co dodnes hraji 2-3hry od blizz... ta hra nema nic, mozna trochu "gameplay", a to je proste hrozne malo... ja nemam rad pve, tim je to u me zrejme jeste vice umocneno, ale jak uz jsem napsal, tohle je nazor i lidi co dokazi ve wow, chodit farmit gear treba mesic v kuse...

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 29.05.2012, 08:07 hod.

Dohrál sem hell s WD. Největší nedostatek a důvod k velké nechuti skalních fanoušků vidím v tom, že neexistují unikátní předměty a legendary jsou naprosto k ničemu. Vše ostatní by se dalo překonat - ale celé D2 bylo postavené na hledání unikátů, které moc nepadaly a fakt stály za to. Oproti tomu celé D3 je postavené na tom - že lootujete velké množství rare blbostí a doufáte, že se to správně nageneruje. Určitě je/bude větší zábava farmit chapions a elite než točit dvě hodiny jendoho bose, navíc když z toho bose, jak je tady na foru uvedeno, padne po 45 minutách na infernu 5 modrejch itemů s MF 90% tak to je fakt veliká bída...

Hru podle mě nekazí aukce, nekazí ji systém skilů a run a ani ji nekazí obtížnost inferna. Ale opravdu hodně ji kazí systém itemů, který je navržen naprosto si dovolím říct stupindě a průměrně inteligentní hráč d2 by ho za těch deset let dokázal dovést k dokonalosti.

Baglik
Gorebelly
BattleTag:baglik#2817

Příspěvek od Baglik » 29.05.2012, 08:11 hod.

Jak už jsem tu psal mě se D3 líbí a hrál jsem oba předchozí díly, nepřipadá mi lehčí než D2. Od profi recenzentů hra dostává 8-9 z 10 takže to asi tak špatné nebude a stejně si myslím že většina zdejších kritiků u toho sedí od rána do večera. A že jsou ve hře nedodělky, snad jste si nemysleli, že Blizz hned vytáhne všechny trumfy. :)

kutik
Quill Rat

Příspěvek od kutik » 29.05.2012, 08:53 hod.

Baglik píše:Jak už jsem tu psal mě se D3 líbí a hrál jsem oba předchozí díly, nepřipadá mi lehčí než D2. Od profi recenzentů hra dostává 8-9 z 10 takže to asi tak špatné nebude a stejně si myslím že většina zdejších kritiků u toho sedí od rána do večera. A že jsou ve hře nedodělky, snad jste si nemysleli, že Blizz hned vytáhne všechny trumfy. :)
Kurník zařekl jsme se, že se už nebudu vyjadřovat ale jestli myslíš např největší trumf, že mi AH zobrazí item pro 54 lvl mezi itemy pro 54 lvl tak to pardon, našel jsem pro mě další novinku - pokud máte afix na itemu např -6 lvl a myslíte si, že se zobrazí mezi ostatníma 54lvl itemama omyl. Je hezky mezi 60tkama. Proto mezi 54lvl zbraněma máte nic lepšího než 350DPS. a věci jako třeba mnou prodávaná onehanda s 600DPS tam nejsou. Fakt hra hodná 12cti let vývoje.... .. . ....

PS: Jo já vím, že to sem nemá cenu psát ale já se prostě neovládnu, když to tu čtu...

zool
Quill Rat

Příspěvek od zool » 29.05.2012, 09:00 hod.

Oficiální (rozumněj-placené) recenze jsou sice vysoko, ale chtěl bych vidět recenzenta,který si dovolí naházet špínu na takovýho molocha jako je blizzard. Spoustu recenzí jsem si četl a podle textu jsou od lidí, kteří sotva dohráli nightmare)

Diablo je hra o itemech, to je jeho alfa a omega, proto se D2 hrálo tolik let v kuse, člověk měl totiž motivaci. V D3 je systém itemů naprosto nesmyslný .. spousta modrých je lepší než rare, legendary itemy nejsou vůbec nic extra, a co vůbec nechápu - proč tam nejsou setové věci jako v D2. Systém dropů mi přijde totálně podivný a tím myslím to, že z bedny v prvním aktu ti může vypadnout rare stejně jako z bosse:D Tady je vážně vidět, že to dělal úplně jinej tým lidí. Mnohem radši bych si na hru počkal třeba do Vánoc a místo tohodle nedodělku bych hrál řádně vyladěnou, promyšlenou a otestovanou hru, která by byla důstojným pokračovatelem legendární série a bez zbytečnejch kiksů.

16cmfan
Gorebelly
BattleTag:sestnastka#2408
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 16cmfan » 29.05.2012, 09:05 hod.

Setové veci tam sú a legendárky nemajú byť primárne top výbavou... neznamená, že legendary musí byť lepšia... je vidieť, že tu Diablo si aj hral, keď trepeš také blbosti..

zool
Quill Rat

Příspěvek od zool » 29.05.2012, 09:25 hod.

a k čemu je to teda legendary? abych si to vystavil do truhly?

s tema setama jsem to myslel tak, ze kdyz to slozis, tak to dava naky poradny bonusy a ne takovy nemastny/neslany co je tam ted a tim sem opet miril k tomu, ze system itemu a jejich dropu mi prijde cely proste sity horkou jehlou, tak doufam, ze aspon tohle se da nejak do kupy

no skoda mluvit, kazdej si tu mele svou, kdybych za to nedal 12kil a nekde si to stahnul, tak drzim zobak, ale takle ...

Pana_Ruplahlava
Gorebelly
BattleTag:Ruplahlava #2727

Příspěvek od Pana_Ruplahlava » 29.05.2012, 09:32 hod.

teď o tom mluvili... zetím ve hře vůbec nebyly legendary na 60 lvl a budou přidány v patch 1.0.2 1.0.3 a 1.1 (PVP patch)
takže prostě tam ještě nejsou legendarky který se hodí na 60 lvl nosit (ilvl těch legendarek bude 63)
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.

Aveee
Fallen Shaman

Příspěvek od Aveee » 29.05.2012, 09:51 hod.

Diablo 3 po prvom nakupe na AH u mna uz skoncilo.

Ahojte, kedze mam vek 30+, a Diablo 1 a 2 boli davno moje srdcovky, tak som si povedal ze ako nostalgia na tie davne casy hrat diablo3 proste bude zase po dlhej dobe taka zabava, mimo veci bezneho zivota. Mam DH na 58lvl, Hell obtiaznost, 3 act. Doteraz som sa snazil hrat tak, ze veci som pouzival len svoje, a to malo to svoje caro, tesit sa z kazdej pouzitelnej/ziskanej veci. Zabit elites/rare priserky je v hell na obycajnom priemernom geare velmi tazke. V act2 uz boli mega problemy. Vylepsovat Blacksmitha nema v zasade ziadny vyznam, clovek investuje do neho sakra vela veci, a nevyplati sa to, ked je tu moznost AH kupit za pakatel vsetko oproti tomu coby som si sam vycraftoval.

Vcera som siel na AH prvykrat, a kupil 3x silnejsi rare luk nez mam doteraz za 20 000 goldu. Akonahle som ho mal, priserky padali jak hrusky. A vtedy ma to uz pomaly omrzelo. Ked si mozem za smiesne peniaze nakupit gear a s nim davat skoro vsetko, ta hra uz nasledne pre mna stratila to caro. Uz ma nebavilo zbierat smiesne male goldy zo zeme, useless magic/rare itemy ktore u obchodnika predate za 300-400goldu, prakticky uz clovek stratil akukolvek motivaciu, kedze hra mi uz nic dalsie motivacne neponuka.

To caro hry, ktore to v sebe zo zaciatku malo, uz vyprchalo, a je z toho uz len obycajna bezcielna mlaticka... Diablo3 R.I.P.

Red Eagle
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Red Eagle » 29.05.2012, 10:28 hod.

Ja sa este vyjadrim k tym recenziam na D3 ktore su proste na smiech. Tie hodnotenia 9/10 8/10 ma presvedcili jedine tak o tom ze ze autor recenzie zrejme moc D2 nehral a ze recenzie hier su zrejme pisane ucelovo a na objednavku. ja by som D3 dal hodnotenie 5/10.
Diablo 2 spolu s Jagged Alliance 2 a Rome Total War patri k trom najlepsim hram ake som v zivote hral a stale aj hram aj po rokoch. Preto ma mrzi ze D3 takto dopadlo. Aj ked asi je to zasluzene lebo ked si spomeniem na tie velkohube bashiokove prehlasenia ake bude D3 genialne a neprekonatelne vyvolava to usmev :)
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11

Winty
Fallen Shaman
BattleTag:WintyBadass#2859

Příspěvek od Winty » 29.05.2012, 10:52 hod.

Red Eagle: Recenze mají být objektivní a proto hodnocení nemusí být stejné jako by jsi dal ty. Každý má jiný vkus a každého baví něco jiného. Nikdy není nic dokonalé (až na Portal 2 :P ) a proto vše má své zastánce i odpůrce.

pns
Gorebelly

Příspěvek od pns » 29.05.2012, 10:57 hod.

o to vic zamz,i ze saga diablo ma takovehle pokracovan, uplne se to vymyka chytlavosti a hratelnosti predchozich dilu... a o smysluplnosti vetsiny veci, nema cenu rozebirat...

mam z toho pocit ze d3 je jen vlastne doplnek k wow a sc2, proste tyhle tri hry si nemaji konkurovat a to je kamen urazu, odneslo to diablo a to zamrzi...

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 29.05.2012, 11:45 hod.

pns: Tohle se říkalo u Dě taky, počkáme si na patche a balanc...

A.J.Rimmer
Quill Rat
BattleTag:Rimmer#2441

Příspěvek od A.J.Rimmer » 29.05.2012, 11:54 hod.

Ahoj lidi, náhodou nevíte, kde by se dalo zjistit, co přesně umí zbraň vykoumaná z mýho receptu? Jsem nějakej našel už, poslední věc z asi 7dmi nebo kolika co mi chybí má název Wirst cosi, vypadá to jako taková dřevěná krabička, předmětem by měla bejt hůlka do jedný pracky pro kouzelníka....poraďte někdo, já zkoušel nějaký stránky na který tu je odkaz ale ten recept tam neni. Pro lepší info dodám, že další přísady na to jsou: nějaká ohořelá kost z Leorice, Black Mushroom, pak nějaká lahvička s tříbarevnou tekutinou a ještě něco, nepamatuju si to všechno, jsem v práci :)

marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891

Příspěvek od marian_r » 29.05.2012, 11:55 hod.

OMG

to je na secret lewel, pohľadaj...

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 29.05.2012, 12:11 hod.

Ten Wirt´s belt koupíš ve druhém aktu u obchodníka za 100k. A jak psal marian, tak ti to umožní vstoupit do tajnýho levelu.
Obrázek

Kittim
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Gotrek#2160

Příspěvek od Kittim » 29.05.2012, 12:50 hod.

Hold, hry v dnesni dobe to maji hodne tezke, zvlast u firmy jako je Blizzard. Kdysi bylo sisi, dneska je to karamel. Behem bety d3 jsem po x letech znovu hral D2 a strasne me treba sraly ty napevno dane talenty, napevno dane body do vitality (ano trochu do str na zbran...). Kdyz se tu nekdo zminil o nekonecne znovuhratelnosti D2... jaka prosim? Chci vyzkouset jine talenty tak musim vyexpit novou postavu? Ne diky, nemam cas. Nekonecne runy na baala, to uz se mi vice libi nephalem buff kde aspon nejedu hned jednoho bosse. Resety ladderu, takze nesli craftit nektere itemy taky prispivali znovuhratelnosti. Jedina znovuhratelnost byla ta, ze lidi znovu expili nove chary jen kvuli ladderu. nemyslim si, ze lidi co hrali pred 12ti lety maji tolik casu na D3 ted a stejne placou jak jim to chybí :)
btw Kdyzuz se tu nekdo zminil o 9 sekundovem butcherovi. Ano, s gearem z A4 je to mozne, ale s gearem z daneho A1? Ne to nemyslite vazne. D2 taky byly par sekundove runy bossu VCETNE teleportu skrz zdi at uz sorc nebo pomoci brneni s dobry gearem :)
D3 je tu jeste prilis kratce na jakekoliv spekulace a dokonce i objektivni recenze. Mam cca 100 hodin na barbovi a jsem A1 inferno, ted expim jine postavy a zkousim, nez zacnu farmit at uz goldy nebo itemy. Kdo chce D2 styl necht AH nepouziva. zahodte itemy koupene na AH a farmete jako za starych casu... Proste keci v kleci
Člověk se dá urazit i mezi řádky. Není potřeba na někoho nadávat přímo ;)

Zamčeno

Zpět na „Obecně“