Zdravím mohl by mi někdo vysvětli atributy na předmětu. Koukal jsem na BNet a nějak nerozumím co ten předmět tedy přidává.
Příklad 1:
http://eu.battle.net/d3/en/item/stone-gauntlets
nechápu to:
One of 2 Magic Properties (varies)
+102-111 Strength
+66-71 Strength
proč tam nedali jen +66-111 Strength?
Příklad 2:
http://eu.battle.net/d3/en/item/tasker-and-theo
Tady jsem uplně v koncích
One of 2 Magic Properties (varies)
Attack Speed Increased by 10-11%
Increases Attack Speed by 10-11%
Jaký je v tom rozdíl?
Díky za odpověď
Atributy předmětů
Re: Atributy předmětů
Přeloženo: Jedna ze 2 magických vlastností (různí se), tzn. že na ofic. stránkách jsou ještě předměty z fáze před spuštěním hry. Nyní, když na ně narazíš ve hře, u nich bude pouze jedna z uvedených vlastností, dle mého.
RATS LIVE ON NO EVIL STAR
Ty popisky vubec neberte v potaz. Ja sem tam nasel zbran ktera mela napsano +66-81 dex a ja ji mel s dex +120. Informace ohledne itemu maj nulovou hodnotu
Znamená to, že má předmět konkrétní dané vlastnosti a v případě uvedeného One of 2 Magic Properties (varies) se vybere jen jedna z těch možností, takže budou předměty mizerně nalosované (+66-71 Strength) nebo při troše štěstí dobře nalosované (+102-111 Strength). U většiny předmětů (dost možná u všech) je ale i pár náhodných atributů, které ve spojení s danýma atributama konkrétní vlastnost mohou ještě navýšit - viz třeba ta větší dexterita než je uvedená.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
Nenašel jste někdo na webu stránku s maximálními dostupnými staty na předmětech?
Docela by mi to pomohlo pro hledání předmětů v aukci se specifickými staty a nechce se mi to dělat samotnému, i když jsem už něco začal
Docela by mi to pomohlo pro hledání předmětů v aukci se specifickými staty a nechce se mi to dělat samotnému, i když jsem už něco začal
@Peckoslav
Ja som si nato spravil prehliadac, su to data z diablofans.com takze tak...
(Skills boost som este nedoplnil)
Ja som si nato spravil prehliadac, su to data z diablofans.com takze tak...
(Skills boost som este nedoplnil)
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
Madus dobra praca, velmi prehladne