moj build na hell zatial :p
Nic extra, ale staci to ;p
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... afX!aYZbYZ
inferno 1. akt nechapem to, ale neak extra nekapem.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... aYh!aYZbZZ
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... afX!aYZbYZ
inferno 1. akt nechapem to, ale neak extra nekapem.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... aYh!aYZbZZ
Naposledy upravil(a) sklb dne 26.05.2012, 19:07 hod., celkem upraveno 1 x.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Re: moj build na hell zatial :p
Pěknej, takovej bych řekl, že klasický build. Jen bych možná změnil Galvanizing Ward, na hell se už strácí jeho účinost.310hp/sec na hell je už skoro noc a že si kliknání prodloužíš o 2 minuty není nic moc, není problém kliknout každý 2minuty. Určitšě bchy tam dal něco užitečnějšího. Doporučuji Glass Cannon
Jnak build pěknej, máš jak utéct, spomaluješ je a dmg taky dobrý Nedostatkem AC netrpíš ne ?
Jnak build pěknej, máš jak utéct, spomaluješ je a dmg taky dobrý Nedostatkem AC netrpíš ne ?
Je to taka klasika nofanky píše:Pěknej, takovej bych řekl, že klasický build. Jen bych možná změnil Galvanizing Ward, na hell se už strácí jeho účinost.310hp/sec na hell je už skoro noc a že si kliknání prodloužíš o 2 minuty není nic moc, není problém kliknout každý 2minuty. Určitšě bchy tam dal něco užitečnějšího. Doporučuji Glass Cannon
Tie passivky budem musiet este neak prepracovat no. Glass cannon som skusal, ale citil som sa s tym este viac mrtvy, skusim to este raz
Nedostatkom arcane netrpim kedze ten orb ma runu tap the souce a zere len 20ku a ostatne je malo zavysle na zdrojoch. Zrejme tam este po nerfe armoru zmenim ten spell za nieco ine :p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Tak pár věcí na resisty a pak je to ok, na hell se to ještě dá, ale pak na Inferno už bych to nepoužívál... Já sem to musel dát pryč
- Lumpus
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lumpus#2123
mě se tam nelíbí ta hydra, ale to je asi jen osobní vkus
ta hydra mi riesi prisery ked ja utekam )) Je to fajn pri kasteroch, nemusim sa zapodievat ich likvidaciou, kym ja vybavim bojovnikov z blizka ona vybavi maga. :p
fanky : ten glass cannon je celkom fajn na helle :p dik za radu
fanky : ten glass cannon je celkom fajn na helle :p dik za radu
Souhlasim s tím, že hydra je užitečná podcěnovaná mrcha. Zatím ji jedu taky místo signature skillu, nejlepší mi příjde arcane hydra. Je dost možný, že na hell+ budu muset signature skill dát protože AP přeci jen dojde, ale zatím to není nutný a hydra je velice užitečnej skill za málo AP.
Jinak se mi vůbec nelíbí jak všici mágove jedou glass canon.. Myslím, že na infernu budete brečet. To neumíte dát jinou pasivku? -10 armor je celkem dost na infernu, to váš může zabít a těch 15% dmg není zase tak moc, aby stálo za to obětovat survivalitu.
Jinak se mi vůbec nelíbí jak všici mágove jedou glass canon.. Myslím, že na infernu budete brečet. To neumíte dát jinou pasivku? -10 armor je celkem dost na infernu, to váš může zabít a těch 15% dmg není zase tak moc, aby stálo za to obětovat survivalitu.
Hydra je super, ale na větší skupinku mobu passe, na NM a Hell je na ní místo v baru, takže se dá sem tam používát pro srandu ale na infernu je Hydra tabu, používá se max při bossech a to Venom Hydra.
Miluji větu, jak říkál blizárd tu obrovskou variabilitu skillu, ano po Inferno si tam mohl mít co si chtěl, ale na Infernu, jak koukám, tak koukám, ale 95% mágu má vesměs stejný build. Díky Blizarde....
Miluji větu, jak říkál blizárd tu obrovskou variabilitu skillu, ano po Inferno si tam mohl mít co si chtěl, ale na Infernu, jak koukám, tak koukám, ale 95% mágu má vesměs stejný build. Díky Blizarde....
- Lumpus
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lumpus#2123
jo to by mě taky zajímalo
Diamond skin, Magic weapon, Energy armor, Blizzard a ty dva na těch už moc nesejde, ale většina má k tomu Shock pulse.
Samozřejmě tu jsou ještě runy, ale taky se používájí stejný u těch věcí.
Samozřejmě tu jsou ještě runy, ale taky se používájí stejný u těch věcí.