Achjo...
No dnes jsem dohrál normal a hodiny strávené nad hrou se blíží 40 hodinám. Ale co všechno za těch 40 hodin jsem ve hře dělal? Každou lokaci jsem si projel minimálně dvakrát, s každým jsem pokecal ve městě, četl si dialogy, craftil a především jsem lovil (jak je u mě zvykem) nové achievy. Jinými slovy - hru jsem si užíval. Ti z vás, koho příběh nebere nebo kdo není moc kamarád s angličtinou a jeli jste prostě jak namazanej stroj bez přestávky - ok, neberu vám to, ne všichni musí být zažraní do světa Sanctuary. Ale potom se nedivte, když na vás hra nijak nezapůsobí. Spousta lidí očekávala něco velkolepého, ale přitom když už ji dostala do ruky, tak ji doslova zprznili quick runem. Kdybych Diablo 3 bral taky jenom jako tupou řežbu a neužíval jsi všeho, co nabízí, tak taky budu zklamanej. Ale to není chyba hry, na to pamatujte.
Jinak ještě k tématu: od III.aktu hra nabírá obrátky a IV.akt už je opravdu jen symbolický. Spíš se mě zdá, že na prvních dvou aktech vývojáři dělali fakt nejdýl a nejprecizněji, třetí akt že začali snad na začátku roku a čtvrtý akt pár dní před koncem bety. Je to tam useknutý, určitě bych si ještě s příběhem pohrál a vyšperkoval jej. Ale nic, hra je prostě taková, musíme si počkat na datáč s novým aktem a příběhem (no to jsem zvědavej, co za padoucha vymyslí
). Ale hra je zábavná o tom žádná, však se o tom dost obšírně zmiňuju v jiným topicu.