A začínáme nerfovat...
- Lumpus
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lumpus#2123
šak ten armor přece neruší ne? Nebo mi někdo podrobně rozeberte tu změnu, možná se v tom tolik neorientuju, dík
Re: A začínáme nerfovat...
predtim neslo dostat ranu za vic jak 35% maximalnich hp,at si mel max 10000 nebo 50...ted i kdyz mas tech 50 000 tak ve vetsine pripadu dostanes IK
myslel jsem ze tyhle uberhotfixy blizz provadi jen u wowka,ocividne se ale nepoucil...
myslel jsem ze tyhle uberhotfixy blizz provadi jen u wowka,ocividne se ale nepoucil...
- Winty
- Fallen Shaman
- BattleTag:WintyBadass#2859
Tak ten smoke screen s runou na delší trvání nenerfnuli na 2s, ale na 1.5s. Docela síla. Kdyby byl vault trochu použitelnej tak dobrá, ale když vždycky, když ho použiju, tak mě hodí dopředu a hned zase zpátky do mobek -> IK
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Může tu pls někdo shrnout ve zkratce všechny změny co se provedli? dik.
Hej vy máte dost někteří... Nejdřív brečíte, že hra je i na inferno lehká a teď zas fnukáte, že umíráte a nedáváte to Tak co sakra chcete? Chcete týdnu hraní dávat inferno nebo co? Však to má být těžký, tak co se vám nelíbí.
Tohle je klasika no. Lidi se "namlsaji" nejakymi super skilly a vsude kolem siri, jak to davaji atd. a pak kdyz to vyvojari zrusi/nerfnou, tak to je zase obracena pisnicka. Je ale imho pravda, ze Blizz mel mraky casu a lidi na to, aby nemusel takhle po tydnu delat hned zmeny. Takhle to je totiz na hracich, aby si "tipnuli", co je OP a radsi to nepouzivat a co ne. Taky je ale imho pravda, ze dost lidi si temi silnymi buildy pred nerfy nahrabalo equip a goldy, tak muzou byt radi aspon za to.
Takze kdyz to shrnu, tak od Blizzu se mi nelibi stealth fixy (pisou, ze to zmeni ten pristup, tak uvidime) a to, ze odflaknuli testovani (uprimne fakt neverim, ze tyhle veci nesly najit) a lidi si tak musi davat bacha, co pouzivaji a spis byt pripraveni, ze se jim build bude nejakou dobu po vydani hry menit. Od hracu mi zas prijde divny to protireceni, ze nejdriv je neco easy a pak zase ze jeden nerf je uplne znici a Inferno jim najednou nejde a taky to, ze si neuvedomuji, ze diky casu s tim pre-nerfed buildem se podivali na obtiznosti a nafarmili si tam, kde ostatni buildy bud ani nebyly nebo porad umiraji.
Takze kdyz to shrnu, tak od Blizzu se mi nelibi stealth fixy (pisou, ze to zmeni ten pristup, tak uvidime) a to, ze odflaknuli testovani (uprimne fakt neverim, ze tyhle veci nesly najit) a lidi si tak musi davat bacha, co pouzivaji a spis byt pripraveni, ze se jim build bude nejakou dobu po vydani hry menit. Od hracu mi zas prijde divny to protireceni, ze nejdriv je neco easy a pak zase ze jeden nerf je uplne znici a Inferno jim najednou nejde a taky to, ze si neuvedomuji, ze diky casu s tim pre-nerfed buildem se podivali na obtiznosti a nafarmili si tam, kde ostatni buildy bud ani nebyly nebo porad umiraji.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Tak hlavně blizzard pořád aby to bylo o defensních abilitách a ted to nerfuje. Bože kdyby aspoň mohl člověk uhnout tomu a ne že tě to trefí i když jsi metr od toho.
Nie je to LEN o tom. Hráči s vysokými levelmi si urobili fungujúci build a itemy ktoré sa im nehodili, predali. Teraz môže nakupovať za desiatky miliónov?Aragorn píše:Tohle je klasika no. Lidi se "namlsaji" nejakymi super skilly a vsude kolem siri, jak to davaji atd. a pak kdyz to vyvojari zrusi/nerfnou, tak to je zase obracena pisnicka. ...
to je snad normalni,ze se lidem nelibi neco,co meli a ted jim to berou,ne ? to je jako kdybys mel ferrari a oni ti ho vzali - sorry,jezdi moc rychle,tady mas trabanta...libilo by se ti to ?
mely na to 11 let,aby zjistili,jestli je to op nebo neni,a oni po tejdnu udelaj takovejdle zasah do hry - hlavne ze machrovali,jak budou stovky pouzitelnych buildu,ani prd,nektery chary ted nemaj pouzitelnej zadnej a kdyz uz neco maj,tak jedine full defenzivni,protoze ofensivni chcipne jeste driv nez zacne
mely na to 11 let,aby zjistili,jestli je to op nebo neni,a oni po tejdnu udelaj takovejdle zasah do hry - hlavne ze machrovali,jak budou stovky pouzitelnych buildu,ani prd,nektery chary ted nemaj pouzitelnej zadnej a kdyz uz neco maj,tak jedine full defenzivni,protoze ofensivni chcipne jeste driv nez zacne
Jsem názorný příklad Wizárda s používaným Energy Armorem, mám itemy bez vitality, především vše na dmg a vše ostatní co sem našel, sem prodal. Mám teď zhruna 200k goldů a myslím si, že na nový itemy na úrovni co mám teď prostě nemám peníze, co teď mám dělat? Tomu čemu sem věnoval x hodin a x práce je k niveč? Díky toto miluji
čítaj oficiálne fórumcasperdeluxe píše:Může tu pls někdo shrnout ve zkratce všechny změny co se provedli? dik.
http://eu.battle.net/d3/en/blog/4662223 ... _2012#blog
Doufám že něco udělají s výbavou. Protože Wizard má pořád nějaky kladiva a obouručný meče a vyjde to pořád lepe než jeho hulky a ty knihy a lebky a podobně. Celkově jak se divám všechno vyjde lepší než speciální zbraně pro danou třídu.
ne,to se mejlis,one hand + offhand vyjde lip,equipni si nejakej offhand 100-150 dmg a uvidis ten boost
- Winty
- Fallen Shaman
Záleží na tom s čím se ti lépe hraje. Já mám radši pomalé a silné zbraně. Kámoš zase slabé, ale rychlé.
rec je o wizardovi,tam aspd neresis
- Winty
- Fallen Shaman
Jestli aspd je Attack speed, tak ten řešíš. Řešíš ho u každé classy.
resis no,ale rozhodne ne jako primarni stat,navic wizard nemuze 2x ona hand - rec byla o Source - offhand
Já třeba attack speed řešim a to tak, že ho potřebuju co nejnižší paradoxně Jelikož jedu disintegrate, takže čím pomalejc castim, tim dýl jsem schopnej pálit disintegrate.
No vzhladom nato ze IAS ovplyvnuje aj rychlost kedy mozes vykuzlit teleport po poslednom dmg spelle tak to bude neskor riesit kazdy wizard