Holborn píše:@Pepino: Měl jsi zapnuté SMS mobile alerts? Pokud ano, přišla ti sms zpráva o změnách na tvém účtu?
To je ochrana? SMS informácia že som hacknutý?
Veľká výhra vedieť to skôr než spustím hru.
Holborn píše:@Pepino: Měl jsi zapnuté SMS mobile alerts? Pokud ano, přišla ti sms zpráva o změnách na tvém účtu?
Bohužel neměl, do teď jsem nic takového neřešil.Holborn píše:@Pepino: Měl jsi zapnuté SMS mobile alerts? Pokud ano, přišla ti sms zpráva o změnách na tvém účtu?
Jde to. Klikneš pravým na ikonku svého spoluhráče a vybereš trade. Objeví se tabulka, kam vložíš věci a goldy, dáš accept, spoluhráč taky a tradáá máš po goldech/itemech. Funguje to úplně stejně jako ve wowku.Ascalon píše:Tak se hned lognul, změnil heslo apod. serepetičky, každopádně mu zmizeli všechny peníze... Což mě vede k otázce, jak se dají peníze tradovat? Já na to do teď nepřišel. *lama*
Myslím to tak, že když potřebuješ goldy a já je mám, tak ti je dám.
je moznost ze mi GM vrati veci a zlato o ktere sem prisel nebo je ztrata casu psat ticket a cekat na odpoved?!prasox píše:zdravim, vcera sem normalne vypnul hru, tedka sem prisel z prace a nemam ani jeden item , vsechno zlato zmizelo... muze to byt chyba hry nebo me vykradli?!
nestalo se nekomu neco podobneho?!
S tim nesouhlasim, heslo (9pismen + 4cisla) znam jen ja a nikdo jiny, to ze jeden den normalne vypnu hru a druhy den mam vykradeny ucet prece neni moje vina... Emaily co neznam rovnou mazu, zadnej bordel v kompu nemam takze to fakt neni moje vina... to ze nemaji podchycene zabezpeceni sluzby za to ja prece nemuzu... koupim si hru a nekdo me pekne voj*bal... s tim at jde blizzard doprd*leJavurek píše:Těžko ti něco vrátí. Teorectiky to může být chyba na jejich straně ale spíš ti to někdo vykradl. 99,99% vykradení je chyba uživatele.
Doporučuji ti nechodit na podezřelé stránky, neklikat na odkazy co neznáš, neotvírat odkazy v e-mailech(i když se tváří, že jsou jako od blizzu) atd.