Dotazy na mechanismy
Jak je to se zbraní když pod dmg zbraní je napsáno bonus 30-70 fire dmg. Tak se to přičítá ke zbraní jako DMG nebo jenom k ohnivým kouzlum ?
- Klaunik
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Klaunik#2380
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotazy na mechanismy
Jako dmg... jde jen o to jakým efektem monstrum umře.. v případě bonus fire dmg.. prostě uhoří... (pokud si ho zabil auto-attackem nebo abilitou který už nemá nějaký jiný efekt)Timpa píše:Jak je to se zbraní když pod dmg zbraní je napsáno bonus 30-70 fire dmg. Tak se to přičítá ke zbraní jako DMG nebo jenom k ohnivým kouzlum ?
takže nemusí vybírat zbraně podle kouzel. Já jsem myslel že třeba hulky Fire mi dávají větší bonus do ohnivých kouzel a když jedu kouzla ledové tak jsem právě vybíral hulky co jsou cold.
- Klaunik
- Quill Rat
- BattleTag:Klaunik#2380
- Kontaktovat uživatele:
Nene, opravdu jde jenom o efektTimpa píše:takže nemusí vybírat zbraně podle kouzel. Já jsem myslel že třeba hulky Fire mi dávají větší bonus do ohnivých kouzel a když jedu kouzla ledové tak jsem právě vybíral hulky co jsou cold.
otazka:
funguje to tak ze ked mam napr +100 fire dmg na zbrani tak ten dmg sa tiez zvacsuje s napr dex %dmg bonusom ? + skill %
vysledne vasa zbran dava ciastocne fire dmg ? ci uz celkovo len fire dmg ?
funguje to tak ze ked mam napr +100 fire dmg na zbrani tak ten dmg sa tiez zvacsuje s napr dex %dmg bonusom ? + skill %
vysledne vasa zbran dava ciastocne fire dmg ? ci uz celkovo len fire dmg ?
Ano, zvyšuje se to i třeba DEX bonusem.
Fire dává jenom částečně. Pokud třeba nepoužiješ nějakej cold skill, pak se všechno konvertuje na Cold (ale to si nejsem úplně na 100% jistej).
Fire dává jenom částečně. Pokud třeba nepoužiješ nějakej cold skill, pak se všechno konvertuje na Cold (ale to si nejsem úplně na 100% jistej).
-
- Quill Rat
- BattleTag:TheLibrarian#1488
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli se mi to zdá ale když mam u monka Way of the Hundred Fists s Blazing Fists ktere za krit zvysuji attack speed a zaroven zaply Sweeping Wind s BladeStormem tak mi prijde ze se mi obcas prestane generovat Sweeping Wind stacky
ahoj, predem se omlouvám jestli se to někde řešilo ... ale jak se počíta DMG 2 jednoručky VS 1 obouruční zbraň ... ať dělám co dělam přijde mi že obouruční zbraň je hrozně slabá oproti tomu co sem byl zvyklej v D2 .. díky
zdravím dá se, jako ve dvojce, portovat, nebo prostě přejíždět,mezi městy?
Mezi městy to nejde...
Portovať sa nejde, ale môžeš jednoducho zmeniť quest. A potom sa dostaneš do ľahších obtiažností.
Mám jednoruční zbraň s dmg např. 100, pokud si vezmu 2x jednoručku a jedna má dmg 100 a druhá 50, moje celková dmg je nižší - je to tím, že se zbraně střídají při každém úderu? Díky.
Věčný začátečník nejen ve světě Diabla.
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Jo - resp. rozdielnými statmi - rozsah min - max DMG a DPS, čo súvisí s rýchlosťou útoku (APS - attacks per second).
Boleslav píše:Mám jednoruční zbraň s dmg např. 100, pokud si vezmu 2x jednoručku a jedna má dmg 100 a druhá 50, moje celková dmg je nižší - je to tím, že se zbraně střídají při každém úderu? Díky.
weapon calculator
http://www.youtube.com/watch?v=AEyiezB8Mpw
dual
http://www.youtube.com/watch?v=AEyiezB8 ... X81boevXkA
http://www.youtube.com/watch?v=Vke_bm42 ... el&list=UL
Která klávesa defaultně hodí na zem moji vlajku a jde nějak přehrát již jednou přehrané audioknihy? díky.
Věčný začátečník nejen ve světě Diabla.
Klávesa "G" a když si zapneš okno s questama, tak tam jdou znovu přehrát (myslim že klávesa "j")
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
ked si das details v tvojom chare, tak tam budes vidiet priklad na rychlosti, sekni 1x uvidis rychlost zbrane A, sekni druhy krat, zmeni sa ti rychlost zbrane na B.Boleslav píše:Mám jednoruční zbraň s dmg např. 100, pokud si vezmu 2x jednoručku a jedna má dmg 100 a druhá 50, moje celková dmg je nižší - je to tím, že se zbraně střídají při každém úderu? Díky.
Co sa tyka barbara, pokial nemas vyslovene 2x 1h zbrane vylucne pre barbara, tak sa mu znizuju skusenosti tou zbranou.
Někde sem tu vyděl že item s 3-6 dmg je lepší než s 90 dexterity? Je to pravda? Vůbec netušim jak tyhle staty fungujou a co je na co dobrý a určovat si staty podle používanejch skillu je promně už tuplem španělská vesnice. =(