Legendární předměty třeba; určené jen pro WD. Některé dýky a Off-hand equip ti mohou zvednout regeneraci many.Sullysun píše:ale i tak se mi nějak nedostalo odpovědi, jaky eq potřebuji abych si zvečšil kapacitu many ?
inteligence mi zvyšuje jen damage
Otázky a Odpovědi
- Ali209
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ali#2525
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotazy ohladom D3
takže kapacity zustava pořad stejna a jen se může ovlyvnit rychlost regenerace ? to neni extra domyšlené :-/
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
jsou tam i předměty pro +max manu... většinou to vidím na off handu nebo na ceremonial knives
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
škoda že to nema spojitost s inteligenci jak klasika rpg, nějak se nemůžu dostat k eq k navýšení many :-D
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
Nevíte někdo, zda existuje nějaký cap (strop) na Critical Chance a Critical Damage?
Nedaří se mi to nikde najít, a nebo špatně hledám
Nedaří se mi to nikde najít, a nebo špatně hledám
mam dotaz hrajeme dnes s kamaradem ma barbara a stale jakoby kulha - nehejba se mu jedna noha. vypada to směšně a rušímě to.. dějese to všem barbarum?
HC - Wizard, Witch Doctor 70/200+, SC - Wizard 70/100+
Profil D3 Battle.net - MichaelCZ#2941
Achievements: Vanila - 100% (4560) / RoS - 99% (7280)
Prosím poraďtě!
Nemohu po 13 hodinách přijít na to, kam mám jít a co se po mě chce. V objectives mi to píše: Travle to the center of Wortham... Tak nevim. Prosim poraďte, díky
Re: Prosím poraďtě!
Jdi k převozníkovi. Je u toho obchodníka, jak prodává prstýnky. Resp. od něj do leva dolů. Tam najdeš Ferry Man
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- BattleTag:Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
Na vychode New Tritramu je prevoznik, ten te preveze do Worthamu
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.
Mozno si zlomil nohu pri boji, da sa mu to do poriadku za par dni ;p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Kdyby jsi to nemohl najít, tak na jsem ti to vyznačil na mapě (jak je kurzor packy).
Děkuju moc.. Konečně, už jsem myslel, že umřu.. Ještě jednou díky..
Jste všichni nějací zkušení, já myslel, že ta hraje venku chvilku Jakej máte level? :-O :-)
najake jina rada? cim by mohl byt poskozen pohyb u druheho hrace s jinym mi to nedela!!
HC - Wizard, Witch Doctor 70/200+, SC - Wizard 70/100+
Tak já mám z AJ velký státnice, takže Aj myslim že ovládám, ale nikde tam nebyl napsáno, kde ho mám hledat... Nebo aspoň to jsem se já nedočetl.
Heh, tohle by byl zajimavy tip pro Blizz, jak udelat hru tezkou. Zadnou obtiznosti fightu nebo tezkym hledanim predmetu, ale zmatenim hracu v tom, kam maji jit. To by chlapci progameri asi v Infernu jeste nebyli, kdyby Blizz treba rekl, ze maji jit k prevoznikovi a pritom ho umistil nekam do hor a podobne :-)
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
-
- Quill Rat
Prosim o pomoc !!!!!
Chcem sa spytat rad by som si kupil diablo 3 ale cital som ze to fakci cez battlenet treba nato rychly internet ? mam rychlost 256kb/S...da sa to hrat aj singleplayer ??? Dakujem vopred za odpoved
Re: Prosim o pomoc !!!!!
Máš rychlost připojení 256kb/s? To je hodně málo i před několika lety. kB/s by bylo lepší, ale i tak. Je to rychlost připojení nebo stahování? Singleplayer nejde, musíš hrát na serveru.