expiaci barbar

Odpovědět
Hromotlk
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hromotlk#2838
expiaci barbar

Příspěvek od Hromotlk » 22.05.2012, 08:48 hod.

http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZYg!aZaZaZ

skusal som vsetko mozne ale tento biuld najviac vyhovuje na rychle expenie barbara ... verim tomu ze na hell obtiaznosti s tymto buildom by som nepochodil

dost jednoducho sa za tento build hra hlavne je:

equip:
- zozaciatku mat 2x sword potom preist na 2x spear (nepouzivat 2h zbrane su moc pomale a treba co najrychlejsie ziskat frenzy bonus)
- na normale zbierat oblecenie s statami na str veci a ring/amulet veci s bonusom na dmg alebo crit alebo na haste
- ked sa dostanete na druhu obtiaznost treba uz zhanat veci str + vit

rotacia skillov:
- bufovanie je dost jednoduche a aj prakticke lebo ked sa nabije CD War Cry tak skonci buff Battle Rage ... potom staci to naraz spustit aj War Cry a Battle Rage ... clovek to pri boji dost casto zabuda sledovat a preto je toto dost idealne
- zabijanie skupin prebieha tak priskok na skupinu "Leap" a stlacat len frenzy ked bude full nadoba rage len ju vyplitvat s hammerom
- ked sa najde tuhsia skupina tak sa pusti Berserker

chcel by som vediet ci ma niekto lepsi build na rychle lvlovanie .... nie na Hell obtiaznost :)

AlterEgo
Burning Soul

Re: expiaci barbar

Příspěvek od AlterEgo » 22.05.2012, 09:58 hod.

Na lvlovani sem u barbara pouzival ze zacatku rend s tou runou co zveda dosah, protoze to pak de mackat pres shift a hazes to tim padem na moby aniz bys byl u nich, coz je neocenitelne hlavne u takovych tech vosicek co poletuji kolem a blbe se chytaji.
Night sem pak jel nejak leap mezi moby, kde sem si jeste potom dal tu runu ze mas vetsi rozsah a moby to stahne bliz, protoze pak nasledoval cleave s runou co zvedala generovanou fury za hitle targety a pak sem jen odbehl a spamoval seismic slam.
Na bosse sem si prehazoval na frenzy.

Hromotlk
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hromotlk#2838

Re: expiaci barbar

Příspěvek od Hromotlk » 22.05.2012, 10:23 hod.

- s tou cleave mas pravdu ale len do 17lvlu kym nedostanes prvu runu k frenzy, ktora dava 25sancu hodit sekeru ... pri tej rychlosti co urobi frenzy je to podobne ako keby si pouzival cleave (tj. dobre aj na single a aj aoe target)

pozn. treba mat ale 2xspear (ring/amulet na 6percent speed idealne este k tomu 2-4 dmg) aby sa co najrychlejsie nastackoval bonus

- co sa tyka rendu ... podla mna je to zbytocna brzda :) .. pri lvlovani kazda prisera ide viac menej do 3s dole a to aj na nightmare obtiaznosti

- leap s pritiahnutim .... neskusal som ale videl som to robit monka s podobnym skillom a ked som tam daval hammer s vacsim dmg/mensie aoe tak to boli ine rany ... dnes to skusim :)

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“