*SPOILER* Lvl 60 LIVE STREAM - Inferno Act 1
SOLO Inferno pokoreno za wizarda
http://www.diablofans.com/topic/42866-i ... erno-solo/
Re: *SPOILER* Lvl 60 LIVE STREAM - Inferno Act 1
5 dni, solo wizard. diablo 3 inferno very very hard. Omfgcitizen píše:SOLO Inferno pokoreno za wizarda
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ruplahlava #2727
machr, nechápu
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
tak v blizzu asi nekdo prohral sazku kdyz rikal ze to nedaj do mesice .... neubehl ani tyden
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
já to tipuju že to dám tak na konci léta, dřív ne
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Blizz by mel najmou nejake lepsi testery . Pokud to teda nebyly PR reci. Jakoze asi byly.
Jenže jak to taky dal že, 100x umřel u Diabla? lo, tomu neříkám zvládnout hru. Osobně bude dohrátím brát pouze to až to někdo dá na hardcore s vyčistěním celé hry.
- Klaunik
- Quill Rat
- BattleTag:Klaunik#2380
- Kontaktovat uživatele:
Tady jde o to, že blizz testeři neměli žádný AH. Hráli s tím co jim spadlo. Teď stačí nafarmit jenom goldy... nakoupit eq v AH (kde jsou itemy, které ti nemusí spadnout několik měsíců) ... a hurá na progress...citizen píše:Blizz by mel najmou nejake lepsi testery . Pokud to teda nebyly PR reci. Jakoze asi byly.
vono som sice len v 1 akte inferno ale zda sa mi to lahke . teda skor som cakal ze bude tazsie lahke to zase neni ale nic extra , nie to co som ocakaval . bla bla
inak hrat solo je fakt jednoduchsie ..to bliz pokakal uplne
edit: jako ripem celkom casto ale proste to ma nezastavi pred progresom... bla bla
inak hrat solo je fakt jednoduchsie ..to bliz pokakal uplne
edit: jako ripem celkom casto ale proste to ma nezastavi pred progresom... bla bla
Tak ono hrát a při tom často umírat není žádná vyhra .)
jestli něco podělali tak to, že smrt měla mít mnoherm větší postihy než jen goldy za opravu.
jestli něco podělali tak to, že smrt měla mít mnoherm větší postihy než jen goldy za opravu.
borec míň life time killů jak já na konci NM... pfff
- Klaunik
- Quill Rat
- BattleTag:Klaunik#2380
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas...Javurek píše:Tak ono hrát a při tom často umírat není žádná vyhra .)
Ono je toho viac. Ked uz to chceli spravit tazke mali tie prisery spravit viac odolne, dat im imunity atd. Takto ide kazde monstrum ubit s cimkolvek a ked si clovek najde dobru zbran, za chvilku bez neakeho vyrazneho taktizovania ukvidla cokolvek. ;p Snad sa to casom zlepsi, ale takto je to zatial hra (keby tam nie je tolko krvy) pre deticky ;pJavurek píše:Tak ono hrát a při tom často umírat není žádná vyhra .)
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Dneska odpoledne Diablo na inferno padl diky skupine Method,blazni
http://www.methodwow.com/board/content. ... E-Giveaway
http://www.methodwow.com/board/content. ... E-Giveaway
-
- Quill Rat
Tiez je ale pravda, ze na nom niekolko desiatok krat umreli...
Demon Hunter|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Barbarian|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Wizzard|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Witch|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Monk|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Barbarian|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Wizzard|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Witch|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Monk|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
Je to tazsie nez D2, tak si nestazujte. Inferno je pre najlepsich hracov, ja hram Diablo celkom dobre, ale Inferno urcite nedam.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
prisery vic odolne ? kdyz narazim na shield/iinvulnerable s dobre namichanim zbytkem, tak bud se my povede jim utect nebo new game a to jsem na hell
Nevím jak vy ale , to že to prolezli nějací maníci stylem že všechno prokličkovali a seděli u toho 23h denně , to mi nijak žíly netrhá . Já osobně mám problémy i na Nigthmare To nechci vidět Hell natož to Inferno ...
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
Vůbec nemáš pravdu. Rád hraju glass cannon a to by se mi vůbec nevyplatiloJavurek píše:Tak ono hrát a při tom často umírat není žádná vyhra .)
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Mě to teda zatim přijde jednodušší než D2. Jsem ve druhem aktu na NM a nemám za barbara žádnej problém... chcípnul jsem jen na normál a jen kvuli "neznalosti" hry.
Jinač ty komenty "to neuznávám" jsou opravdu vtipné, já toho neuznávám:-D Tady nejspíš někdo bude uznávát pouze svoje dohrání inferno:-D Hra je nastavena tak jak je a někdo to hold musel dohrát první...
Jinač ty komenty "to neuznávám" jsou opravdu vtipné, já toho neuznávám:-D Tady nejspíš někdo bude uznávát pouze svoje dohrání inferno:-D Hra je nastavena tak jak je a někdo to hold musel dohrát první...