Otázky a Odpovědi
- Mikesak1983
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Mikesak1983
ahoj mám dotaz, kdy potkám klenotníka? Jak se jmenuje, díky
Re: Dotazy ohladom D3
V půlce druhého aktu, jmenuje se Covetous Shen.
- Mikesak1983
- Quill Rat
- BattleTag:Mikesak1983
ok super díky a ještě mám jeden dotaz, proč si v public game nemůžu zvolit který quest půjdu dělat? Rád bych si prošel některé ještě jednou
Mikesak1983: Řídí se to questem toho, kam se připojíš. Jinak sám si ho můžeš projít znova (i s partou - ale musíš být leader nebo leader z party musí zvolit tvůj quest)
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
v menu vlavo pri vybere postav mas moznost change quest, tam si vyber co chces a daj start game. ak chces potom hru ako public, aby sa ostatni napojili na teba, tak si daj cez esc menu a tam Open to public.Mikesak1983 píše:ok super díky a ještě mám jeden dotaz, proč si v public game nemůžu zvolit který quest půjdu dělat? Rád bych si prošel některé ještě jednou
-
- Quill Rat
zdravim ja bych se chtel zeptat ohledne aktivacniho kodu na ten battle.net...hru mam na instalovanou ale kdyz to spustim tak me to pak vykopne ze si musim aktivovat klic....muzu se zeptat kde se da ten klic sehnat dekuji
D3 není free to play, jak ho chceš hrát bez klíče?
Jestli máš koupenou krabicovou verzi, tak je na štítku u DVD. Pokud jsi kupoval přímo od blizzu, tak po zaplacení by měla hra být rovnou aktivovaná. A pokud jsi kupoval elektronickou verzi, tak by ti klíč měli poslat mailem.
Edit: Jo a hru samozřejmě musíš mít koupenou...
Edit: Jo a hru samozřejmě musíš mít koupenou...
-
- Quill Rat
zdravím....já bych se chtěl zeptat ohledně toho battle.net....hru jsem stáhnul z netu....hra je na instalována ale když to sputím tak tam zadám udaje z battle.netu...ale pak mě to kopne že to chce ověřovací kod dík moc
stiahol z netu je široký pojem...ako ti písal KOJOT hru si musíš kúpiť....normálne za prachy...kč...€...us dolare.....
jestli už to sem někdo daval tak se omlouvám, ale našel sem Writovu nohu, nevíte jestli má zase nějakej efekt nebo to je jen obyčejna kost?
Pro ty co si omylem už vyčerpaly jednu změnu Battletagu zdarma. Těch nerozvážných lidí bylo asi hodně, tak se Blizzard rozhodl Vám dát ještě jednu šanci na změnu zdarma:
http://diablo.incgamers.com/blog/commen ... -announced
http://diablo.incgamers.com/blog/commen ... -announced
Zdravím,
mám začátečnický dotaz. Smázl jsem si úvodní postavu, založil novou a za novou postavu mám hned od úvodu hry počet peněz, který jsem nasbíral za tu první, tedy nějakých 9k. Což se mi zdá, zvláštní, lze to nějak odstranit a začínat od nuly?
Děkuji
mám začátečnický dotaz. Smázl jsem si úvodní postavu, založil novou a za novou postavu mám hned od úvodu hry počet peněz, který jsem nasbíral za tu první, tedy nějakých 9k. Což se mi zdá, zvláštní, lze to nějak odstranit a začínat od nuly?
Děkuji
můžeš je někomu darovat přes trade
To je přeci zřejmé. Když začnu novou hru, očekávám nulu na kontě. To pak není žádné fair-play )
V D2 sly goldy hodit na zem, jestli to jde i tu, netusim
bojadae: Goldy máš sdílené pro všechny postavy, takže se ti to bude dělat opravdu těžko, pokud máš v plánu jet víc postav. Radím ti nezahazuj to. Goldy se v D3 opravdu hodí.
tez mate latency 300 ?