Locust swarm dotaz
Ahoj,
omlouvam se za mozna debilni poznamku, ale chci se zeptat, zda tu nekdo pouziva Locust swarm spell. Pred vydanim hry jsem si ho naklikaval do zkusebnich buildu s runou pestilence, ale ve hre zjistuju, ze ho neumim moc pouzivat.
Muze mi, prosim, nekdo zkusenejsi poslat svuj build s timto spellem a hlavne vysvetlit v jakych situacich ho pouziva? Zarazi me hlavne jeji kratky dosah.
V soucasne dobe ho proto nepouzivam a je to nahrazene Acid cloud.
Diky
omlouvam se za mozna debilni poznamku, ale chci se zeptat, zda tu nekdo pouziva Locust swarm spell. Pred vydanim hry jsem si ho naklikaval do zkusebnich buildu s runou pestilence, ale ve hre zjistuju, ze ho neumim moc pouzivat.
Muze mi, prosim, nekdo zkusenejsi poslat svuj build s timto spellem a hlavne vysvetlit v jakych situacich ho pouziva? Zarazi me hlavne jeji kratky dosah.
V soucasne dobe ho proto nepouzivam a je to nahrazene Acid cloud.
Diky
Re: Locust swarm dotaz
byl jsem na tom jak ty, strasne se mi libil, po zjisteni takoveho maleho dosahu jedu pres acid cloud
- Siddhártha
- Quill Rat
Zatím jsem ten skill moc nezkoušel, ale něco málo tu snad můžu přispět.
Ten range je hodně krátkej, jenže WD je celkově spíš short range caster a v partě by měl plnit úlohu prostředníka mezi přední linii (barbar/Monk) a zadní (Wiz/DH) a v těchto situacích to není špatný skill. I když ten dmg není úplně nejlepší +/- 350% weapon dmg po dobu 8 sekund není zas tak silné na normal obtížnosti, kde všechno je za 8 sekund dávno mrtvé...Uvidíme později...
Jinak k tomu použití/buildu jedině snad passivka co vylepšuje kouzla s poison dmg. Zatím jsem jen lvl 26 takže jsem toho moc neprokoumal no...
Ten range je hodně krátkej, jenže WD je celkově spíš short range caster a v partě by měl plnit úlohu prostředníka mezi přední linii (barbar/Monk) a zadní (Wiz/DH) a v těchto situacích to není špatný skill. I když ten dmg není úplně nejlepší +/- 350% weapon dmg po dobu 8 sekund není zas tak silné na normal obtížnosti, kde všechno je za 8 sekund dávno mrtvé...Uvidíme později...
Jinak k tomu použití/buildu jedině snad passivka co vylepšuje kouzla s poison dmg. Zatím jsem jen lvl 26 takže jsem toho moc neprokoumal no...
- Navrc3K
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:NavRc3K#2994
- Kontaktovat uživatele:
Ja to taky moc nepouzivam Ale skousel jsem to parkrat a zda se mi ze kdyz sem to hodil do davu tak to mezi nema preskakoval ale mozna si to pletu s necim jinym.
- Siddhártha
- Quill Rat
Myslím, že když klikneš pravým na jeho portrét, tak je tam možnost ty skilly odnaučit...
Tak ja som pužíval grasp v kombinácii so zombie chargerom ak niekto unikol z graspu zombie sa oň postaral. Keď bol prístup ku gargantuovi vymenil som ho s graspom a chvíľu na to charger so swamp (:...momentalné to skúšam, zatiaľ som spokojný, inak používam aj acid cloud....spočiatku som swamp nevedel používať efektívne tiež, potom som si uvedomil, že je to ovládaním a prehodil som to s acid cloud tak aby AC bol na right-click (:...
locust swarm je skvele kouzlo, na short range stejne nabehnete abyste nastackovali soul harvest a pak hodite locust swarm s runou pestilence a jen se koukate jak vam vymira cela mistnost a nekdy kdyz je to mobama preplneno i o par mistnosti dale...proste pokud si hral dkcko unholy ve wowku tak tam je to stejne s diseasy a pestilencem...
pokud za WD prihodis firebomb s runou flashfire tak na normal jsou to jatka...
pokud za WD prihodis firebomb s runou flashfire tak na normal jsou to jatka...
Tompson : precetl jsi si spravne co runa flash fire dela? ztrati plosny utok a namisto toho skoci na dalsich 5 potvor se snizenim dmg o 15%
- schovan
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:schovan#2614
- Kontaktovat uživatele:
Locust swarm používám ne jako nějaké hlavní útočné kouzlo, ale jako obnovovač many. S runou devouring swarm za každého ovlivněného moba obnoví 37 many. Docela to pomáhá, protože acid cloud žere hodně. Na obnovu many je také důležitá pasivní schopnost gruesome feast - obnovuje manu za sebraný health globe.
můj build: viewtopic.php?f=108&t=4772
můj build: viewtopic.php?f=108&t=4772
Diky za radu, tak jak jsem ho zatratil na normalni hrani, tak ted na infernu jsem se k nemu vratil, super skill. Diky za rady
Já ho ted používám spolu s runou na manu a nemůžu si to vynachválit. Dmg to dává dobrej manu to doplnuje taky slušně
Tak já Locust swarm používám jako hlavní spell....V tuto chvilku je problém jen jedinný a to je to že na inferno je tento spelll v podstatě nepoužitelný (a to i s tím že jsem už v 2 aktu)..je to o běhání....zabíjení bossů je zdlouhavé a to si myslím že 20,000 dps není zrovna málo:( a V momentě když hraju s kámošema coop na inferno....je to v podstatě k H****:( takže jsem support...ale zpět k spellu,,,,je dobrý a zábavný spell,s tím že hra na inferno je obtížná ALE né nemožná....doporučuji alespoň zkusit
Nepoužívat - musíš příliš blízko a příliš pomalý dmg:)