No taky mě přišel mail že to expedujou tak sem zvědavěj , no kdyby náhodou ne tak snad je ještě bude mít alza .kuba7 píše:pulec7 pak dej info jestli ti přišla...já ji mám taky ze stejného obchodu a v pondělí večer mi přišel mail,že je připraveno k odeslání a že do několika hodin odesílají.a od té doby mi nepřišlo nic dalšího,tak tu teď trnu jestli to dneska přijde ...jestli ne,tak nevím kde to budu shánět tak narychlo když už mám ode dneška dovolenou :D:D
DIII Collector's Edition
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Xpulec7#2294
- Kontaktovat uživatele:
Re: DIII Collector's Edition
Inak na Alze maju stale kolektorku ale za 155 eur:) lol nejsu sprosti
- Rafider
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Subdega #2297
- Kontaktovat uživatele:
Mě se líbí ta jejich běžná cena, kterou sem nikdy nikde neviděl ... Já měl štěstí, že ten den ráno to bylo ještě "jen" za 3,4... teď už je to za 4
Zann Esu, klan kouzelnic, brzy znovu povstane proti hordám Diabla...
-
- Quill Rat
- Kontaktovat uživatele:
Mě přijde za 3713,- vč. pošty taky darda ale co viď .Rafider píše:Mě se líbí ta jejich běžná cena, kterou sem nikdy nikde neviděl ... Já měl štěstí, že ten den ráno to bylo ještě "jen" za 3,4... teď už je to za 4
Dotaz: nevíte jak dlouho je platnej klíč co tam bude? Jestli je nějak omezenej?
Já mam hru koupenou přes battle.net a CE sem kupoval pouze jako sberatelskej kousek, takže defakto další klič pro D3 nepotřebuju leda že bych chtěl další acc i když nevim proč a nebo že bych ho někomu dal nebo bych mohl acc zapůjčit, někdo kdo by mě tam dělal postavy na PvP třeba abych nebo tak něco.
- damagedeath
- Zhar the Mad
No, já dal za collector´s edici 2899,-
Já 2375,- Kč i s poštovným. Být věrný se vyplácí.
hlavne nechapu ty co to prodavaji na aukru za ceny 8888,- Kc a podobne )
viz treba zde : http://aukro.cz/diablo-3-iii-collector- ... 36131.html
dost lidi tam prihazuje i na ceny nad 4 tis. pritom u alzy se da stale velmi pohodlne stale koupit za 3900,-
no jak se rika - za blbost se plati )
viz treba zde : http://aukro.cz/diablo-3-iii-collector- ... 36131.html
dost lidi tam prihazuje i na ceny nad 4 tis. pritom u alzy se da stale velmi pohodlne stale koupit za 3900,-
no jak se rika - za blbost se plati )
Nevíte někdom, zda jde upgradovat normální verze na CE na účtu a pak ten klíč z normální použít na druhý účet?
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Jde, zeptej se Hellera, ten to dělal. Blizz potvrdil, že ta možnost ve VĚTŠINĚ případů je(kdby se něco podělalo, aby z toho asi neměli zase moc velkej průser)
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
A co se stane když nebudu ten většinovej případ?
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Tak máš smolík :-) To už blizz neupřesňoval.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- kuba7
- Quill Rat
- BattleTag:Kuba#2857
tak Collectorka konečně doma!!! uááááá!!! EPIC!!!
CE doma - tak táto CE je fakt epická. Drahá ak svina, ale epická. Stojí to za tie prachy.
Kamarád tu kolektorku má a pořádně jsem si ji prohlídl - jen blázen si to koupí. Jediný, co za to stojí, je asi ten art book, ale ten se dá koupit na ebay zvlášť. Dokonce i ta ingame křídla jsou hrozný a vypadá to divně. Ty lahvičky na obarvení jsou ale dobrý, člověk je nemusí kupovat. Ale to je vše. Lebka ubohá.
Celkem haluz. Já mám CE doma od toho 15.5. a ještě dneska ji mám na posteli tak, jak mi přišla poštou
Zabalená v poštovní krabici, ani nevím na vlastní oči, jak vypadá skutečně krabice CE.
A taky nevím, zda mi třebas Xzone neposlali krabici brambor pěkně vystužených novinami, že
Dneska se dám na rozbalování. Holt, síla hraní byla větší.
Zabalená v poštovní krabici, ani nevím na vlastní oči, jak vypadá skutečně krabice CE.
A taky nevím, zda mi třebas Xzone neposlali krabici brambor pěkně vystužených novinami, že
Dneska se dám na rozbalování. Holt, síla hraní byla větší.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
franzkfk. A že těch magoru je co? Křídla možná vypadají divně, ale jen na určitých Classách imho.
Laskavě furt přestaňte spamovat jak si to koupí jen magor a jak je to na ho*no, nikoho to taky v tom vláknu nezajimá, tak jděte do háje, už mě s tím fakt točíte..
Laskavě furt přestaňte spamovat jak si to koupí jen magor a jak je to na ho*no, nikoho to taky v tom vláknu nezajimá, tak jděte do háje, už mě s tím fakt točíte..
-
- Quill Rat
- Kontaktovat uživatele:
Chci se zeptat upgradnul jsem standart na CE ale už na standart sem mel Wizarda rozjeteho a teď kde jsou ty CE itemy, musím založit novou postavu? A pak přes sdilenou truhly si to předat?
pulec7: přesně tak
Jak dlouho ti ten upgrade trval ?
@ Still-Alive
myslim ze CE je urcena hlavne pro hardcore fanousky teto serie, ostatni to opravdu mohou videt jako zbytecnost a nedivim se jim, ja osobne jsem se svou CE nadmiru spokojen a pouhy pohled na policku s krabici me neskonale tesi :-)
myslim ze CE je urcena hlavne pro hardcore fanousky teto serie, ostatni to opravdu mohou videt jako zbytecnost a nedivim se jim, ja osobne jsem se svou CE nadmiru spokojen a pouhy pohled na policku s krabici me neskonale tesi :-)