První názory (SPOILER)
- LizardWizard
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papin#2195
ja mel nejvetsi problem s tim cunikem co veznil Auriel.... dycky udelal na me charge a bac, mrtvola nakonec sem to vychytal tak, ze sem si cca vytipoval kdy bude davat ten charge a jebl mu do toho diamond skin... na tomhle mini bossovi jsem zdechl asi 7x zatimco diabla jsem dal napoprve, beliala napodruhe...
jinak to hraju podobne jako Pana_Ruplahlava glass cannon sice nemam, ale jedu si for fun meteor a blizzard na vse t
konec tretiho aktu je vazne az prehnane zdlouhavy, naopak ctvrty akt by mohl byt o neco delsi
jinak to hraju podobne jako Pana_Ruplahlava glass cannon sice nemam, ale jedu si for fun meteor a blizzard na vse t
konec tretiho aktu je vazne az prehnane zdlouhavy, naopak ctvrty akt by mohl byt o neco delsi
Re: První názory (SPOILER)
ja jsme porad po 10 hodinachv druhem aktu pro mě to nebere konce hlavně po 2 aktu zacnu hrat znova za Wizz ten WD mě nejak nebere
Jdu se na 5 hodin vyspat. Jinak hrajeme teda ve dvou lidech. Normal jsme si dali za 10h a nejake drobne minuty k tomu. Plus mam odehrany asi 2 hodiny solo hrani za sekundarku.. Monka. Uvidime jak se to vyvine dal. Nebudu delat nijak ukvapene zavery.
Zatim jsem spis spokojen. Nejake ty vyhrady mam. Doufam, ze patchema a casem se vse doladi.
SGS2 Tapatalk
Zatim jsem spis spokojen. Nejake ty vyhrady mam. Doufam, ze patchema a casem se vse doladi.
SGS2 Tapatalk
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
nechapu jak to hrajete proste to projit za 10 hodin ja mam 4h37m a jsem porad v 1 Actu a akorat me prevezl pres tu reku kde zombici vypalujou vesnici
ale kašli na druhých ) hraj si to podla seba...tá hra si zaslúži aby som kukal a pátral vsade ))
btw..azmodan fight bol epic !!! )) tá grafika je pekelná ))
btw..azmodan fight bol epic !!! )) tá grafika je pekelná ))
Kdo je boss 1.Aktu ja už jsem ve 3 Aktu ted to hraju od začátku a pořád mě to neche zaznamenat prvního bose zabití a to jsem ho zabijel 2x pokažde za jinou postavu.
Je to ten velkej Butcher nebo jak se to píše jak si vás přitahuje v té aréně že ?
Je to ten velkej Butcher nebo jak se to píše jak si vás přitahuje v té aréně že ?
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag:Ruplahlava #2727
zatím se mi to fakt líbí, jediný co mě štve, že jsou bílý napisy gemů a receptů...
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:DreadLady#2751
- Kontaktovat uživatele:
Já nebudu dělat předčasný závěry, ale jsem mírně zklamán.
Prozatím act II.
Prozatím act II.
Tak včera jsem dal actI a actII a zatím paráda..
no, to nic moc
Jo no ty bílí napisi mě taky štvou jsem si ke konci II. aktu všiml říkám to si dělají pr*el xD Protoze ja nic bilého jsem nebral xD
Taky sem si toho všiml až když jsem v druhém aktu omylem sebral jeden recept. Takže by mě zajímalo kolik jsem jich do té doby nesebral...
butcher mnoTimpa píše:Kdo je boss 1.Aktu ja už jsem ve 3 Aktu ted to hraju od začátku a pořád mě to neche zaznamenat prvního bose zabití a to jsem ho zabijel 2x pokažde za jinou postavu.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Akt 4 mě dosti sklamal, jinak bych to hodnotil takový menší nadprůměr. Ještě vyladit pár detailu mno, snad budou poslouchat fanoušky a udělají to podle nich trošku...
jj tiez som to cital a dost mam teda teraz zmiesane pocity z toho co tam pisu ludia na to ako to blizzard neskutocne ospevoval a vsetci ocakavali hru roka tak je tam obrovske mnozstvo negativnych vyjadreni a tych 3,5 bodov som len cumel takze som zrusil svoju objednavku ,
btw ludia vravia ze je to strasne kratke , vie to niekto objektivne odhadnut,prirovnat s dlzkou aktov s diablo 2?
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Vůči diablo 2 je to na RUN mnohem delší. Reálně to vydím, že se to dá dohrát za 8 hodinek, asiati to dali za 6. Takže oproti D2 je to jako RUN delší... já jsem s Diablem maximálně spokojenej, nedokážu si představit, že bych mu dal v nějakém hodnocení míň jak 100%.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Smelina
- Wraith
- BattleTag:Smelina#2454
- Kontaktovat uživatele:
Jenže většinu těch nul, které to hodnocení sráží to dostalo za to, že se člověk vůbec do hry nepřipojí.Tyrion píše: jj tiez som to cital a dost mam teda teraz zmiesane pocity z toho co tam pisu ludia na to ako to blizzard neskutocne ospevoval a vsetci ocakavali hru roka tak je tam obrovske mnozstvo negativnych vyjadreni a tych 3,5 bodov som len cumel takze som zrusil svoju objednavku ,
btw ludia vravia ze je to strasne kratke , vie to niekto objektivne odhadnut,prirovnat s dlzkou aktov s diablo 2?
ja si myslim, ze hra roku to bude =) ... me nadchla a jsem spokojenej i pres to, ze po nainstalovani jsem se nedokazal 20 minut pripojit ...
... takze dejme jim chvilku cas, a po par upravach to bude super =)
me delka 1. aktu prekvapila, cekal jsem to mnohem kratsi a to jsem to vicemene taky probihal .... jediny co mi vadi je neprehlednost v questech ... absolutne nevim, jak jsem daleko, kolik mi jeste zbyva do dalsiho aktu a podobne.
... takze dejme jim chvilku cas, a po par upravach to bude super =)
me delka 1. aktu prekvapila, cekal jsem to mnohem kratsi a to jsem to vicemene taky probihal .... jediny co mi vadi je neprehlednost v questech ... absolutne nevim, jak jsem daleko, kolik mi jeste zbyva do dalsiho aktu a podobne.
No tak snad bude NM troško těžší, možná ta strašná lehkost normal obtížnosti vyvolala ty negativní ohlasy, někoho to prostě může zklamat, že se zkoro ani nezapotí a je povšem.
Co do náročnosti bylo D2 LoD ( zatim teda jen zkušenost z Normálu ) rozhodně mnohem náročnější. Pořád jsem čekal kdy začnou nějaký problémy a ono nic ( aspoň s Diablem jsem očekával tuhej boj když po zkušenosti D2 po tom co jsem k němu docela v pohodě došel, jednou flusnul a bylo po mně, tady jsem na něj nepotřeboval jedinej potion. )
Normál tedy opravdu bude jak už se tu psalo, jen na to aby se lidi v klidu seznámili s příběhem a mechanikou hry a snad to na NM už přitvrdí.
Určitě se pak spousta názorů otočí.
Tak GL všem a hurá na NM
Co do náročnosti bylo D2 LoD ( zatim teda jen zkušenost z Normálu ) rozhodně mnohem náročnější. Pořád jsem čekal kdy začnou nějaký problémy a ono nic ( aspoň s Diablem jsem očekával tuhej boj když po zkušenosti D2 po tom co jsem k němu docela v pohodě došel, jednou flusnul a bylo po mně, tady jsem na něj nepotřeboval jedinej potion. )
Normál tedy opravdu bude jak už se tu psalo, jen na to aby se lidi v klidu seznámili s příběhem a mechanikou hry a snad to na NM už přitvrdí.
Určitě se pak spousta názorů otočí.
Tak GL všem a hurá na NM