První názory (SPOILER)
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ruplahlava #2727
Tak jsem dohrál první akt a jdu si schrupnout na 3 hoďky
Přiběh je krutej, ty akce taky, všechno to hezky navazuje!!!
To HC bude asi fakt HC, někdy v půlce druhýho aktu jsem potkal příšerky, který dávaly instant kill a neměl jsem je na mapě, ehm. Jestli tohle někdo potká tak ho to určitě potěší
Všechno se tak hezky odemyká a leveluje... už se těším na sedmou ráno
Přiběh je krutej, ty akce taky, všechno to hezky navazuje!!!
To HC bude asi fakt HC, někdy v půlce druhýho aktu jsem potkal příšerky, který dávaly instant kill a neměl jsem je na mapě, ehm. Jestli tohle někdo potká tak ho to určitě potěší
Všechno se tak hezky odemyká a leveluje... už se těším na sedmou ráno
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Re: První názory (SPOILER)
Já to taky balím ... mám lvl 20 a jsme kus v II. aktu a zatím jsem nadšen .. je to boží hrál bych furt, ale musím spát .. a na chvíli pak jít do práce :/
Odpoledne pokračuju
Odpoledne pokračuju
Barbarian lvl 16 začátek actu II, totální pohodička. Jen Feelings mě malinko supportí zbraněma .)
Dohráli sme s kámošema 1. akt, skončili na lvl 16. Setup - barb, monk, wiz. Hra super, jen nám to přišlo děsně jednoduchý Za celej první akt jen jeden nebo dva crucial momenty Snad bude 2. o něčem jinym..
Možná mi ten 1 act přišel až trochu moc dlouhej, ale tohle spíš člověk ocení víc na vyšších obtížnostech.
Těžko vůbec uvěřit, že to už hraju. Zatím jsme v druhém aktu. Už padl aj první legendary (belt). Zatím bez ripu.
Pocity nemá ani cenu rozepisovat, je to nádherné.
Pocity nemá ani cenu rozepisovat, je to nádherné.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Ja som na lvl 16 ActII sa celkom sa pri tom bavim, a uz zacinam "davat body" do vitality Ripol som raz. Tiez mi prisiel prvy act dlhy ale rozhodne to stalo za to. Pauza par hodin
ehm takze kolko cca trva 1 akt normal ?
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
cela normal obtiaznost je podla developerov uplna primitivna a je to len akasi demo verzia, aby sa clovek naucil hrat. Samotna hra zacina az od vyssej obtiaznosti.
Mel sem ho projity cca za 2 hodky. Butchera sem sundal tak za 30s coz bylo rychleji nez SK, ale je fakt, ze u nej jsem delal achiev na zabiti tech koster pres to ww.GrOsO píše:ehm takze kolko cca trva 1 akt normal ?
My jsme po 5 hodinách akt II, lvl 22, těžko říct, ve které části aktu, ale vypadá to už na konec. Odhadovat délku trvání aktu je podle mě hloupost. Strašně záleží na gearu a na tom, jak se ti nalosují monstra a koridory.
Pár připomínek bych ke hře měl, ale jsou to jen detaily - třeba, že gemy mají bílou barvu a nebo že se občas blbě naklikávají předměty ke sbírání. Jinak splňuje zatím všechna očekávání.
Pár připomínek bych ke hře měl, ale jsou to jen detaily - třeba, že gemy mají bílou barvu a nebo že se občas blbě naklikávají předměty ke sbírání. Jinak splňuje zatím všechna očekávání.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
hrate stylom hura dopredu, alebo si vychutnavate kazdy kut sveta?
Já zatím Barb lvl 19 Zabil jsem Magdu právě. Procházím si úplně vše.
Nerozbíjíme všechny truhly, ale lokace máme 75-90% prolezlé. Jdeme poměrně pomalu. Hlavně máem smůlu na generování lokací, takže většinou nemáme ani na výběr než projít vše.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Zabil jsem beliala pro ty co hrajou HC bacha dává dobrý jeby, já jsem si zezačátku nevšim podle čeho poznám kam dává rány a jednou mě zabil, poprvé jsem ripnul
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Diablo pokořen, čas cca 1:45-11:15. DH 30. lvl, 9hodin a 27 minut. Děkuju blizzu za final bosse druhého aktu!
EDIT: druhého :-)
EDIT: druhého :-)
Naposledy upravil(a) Programos dne 15.05.2012, 10:37 hod., celkem upraveno 1 x.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Belial byl easy, první fight jsem si musel dávat trochu pozor, ale napodruhé stačil dobrý positioning + 2x smoke screen a za celý boj mi ubral 80HP. Viva la DH. A jinak cg.
Zatim se mi to libi hodne, beta proti tomu byla slabucka )). Jedu hardcore uz lvl 16 a hledam spoluhrace )).Skype : Dzehenuti
Chudaci hraci HC, poustela se mi animacka a kdyz skoncila tak jsem tam mel akorat hrobecek, kdo s timhle nepocita je v ....
Jak můžeš mít po animačce hrobeček? ;o
Fakt jak tu někdo zmínil, jediné co mi zatím na celém diablu vadí, jsou ty white gemy, vždy je přehlídnu. ;D
Fakt jak tu někdo zmínil, jediné co mi zatím na celém diablu vadí, jsou ty white gemy, vždy je přehlídnu. ;D
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.