pocity z cekani na D3 :)
Pocity jsou skvělé,ještě to není tak dlouho že jsme neznaly ani datum vydání a ted odpočítávám poslední hodiny. Nakonec budu dva dny doma a budu hrát a hrát.
Na hru se hrozně těším,už hrozně dlouho jsem neměl hru kterou bych mohl hrát měsíce tak doufám že mi diablo hodně dlouho vydrží,taky se mi líbí komunita a její nadšení pro hru
Na hru se hrozně těším,už hrozně dlouho jsem neměl hru kterou bych mohl hrát měsíce tak doufám že mi diablo hodně dlouho vydrží,taky se mi líbí komunita a její nadšení pro hru
HC Crusader lvl 70 Paragon lvl 20
Re: pocity z cekani na D3 :)
Dneska připravím stůl, trochu si uklidím a přestěhuju a přizpůsobím pokoj ... zítra si nechám udělat chlebíčky v práci a odpoledne zdřímnu a pak hurá na noční jízdu
Já se připravuju na hodiny a hodiny hraní v kuse.. Energy drinky, prášky na bolest hlavy, vizin, lednice plná jídla a hlavně dovolená v praci.
- Vocko
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VockoO#2337
Dneska si dám v práci poslední noční, ráno po práci nakoupim zásoby, prospim celý den a večer hurá do boje
už přišel někomu klíč? mě před hodinou
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
Nojo, já mam zítra školu 8-20.00 a úplně jsem zapomněl, kdy si udělam ty chlebíčky Po škole vyždímanej do tesca
KDO DĚLÁ NĚJAKÝ SPECIAL PŘÍPRAVY, BYLO BY FAJN NAFOTIT A PAK ZVEŘEJNIT
KDO DĚLÁ NĚJAKÝ SPECIAL PŘÍPRAVY, BYLO BY FAJN NAFOTIT A PAK ZVEŘEJNIT
Já mám klíč od té doby co blizz uvedl na accountech pre-pursedZloSin píše:už přišel někomu klíč? mě před hodinou
Myslím, že v mém věku to je ostuda to zveřejňovat. Ale pokud se najdou i další, tak přidám taky nějakou fotku..JamieChris píše: KDO DĚLÁ NĚJAKÝ SPECIAL PŘÍPRAVY, BYLO BY FAJN NAFOTIT A PAK ZVEŘEJNIT
Ti je 120, že neudržíš v ruce foťák, bo co? :>
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
- JamieChris
- Gorebelly
Já si zase představil takový ty rychlý špunty pro děti, jahodový
Ted jsem si vysál(vyfoukal) a dokonale vyčistil komp otočil jsem stul aby podsvícená strana svítila na mě -. vsechno krasně uklidil a přeinstaloval Kompa.
Zítra odpoledne mě už čeká řezání nehtu u paace na noze a hura na Diablo 3. Jak jsem si přel budu trpět u hraní D3.
Zítra odpoledne mě už čeká řezání nehtu u paace na noze a hura na Diablo 3. Jak jsem si přel budu trpět u hraní D3.
není nic stylovějšího než ukončit veškerý RL v 00:01 láhví whiskey a upadnout do alkoholovýho komatu při paření D3
Btag: nagash#2217
Neumimhrathc - WW barb pro chvíle, kdy mě všichni serou
Neumimhrathc - WW barb pro chvíle, kdy mě všichni serou
No myslím že je plno lepších věcí mě jako abstinenta to ani moc neláká a být opilí u D3 hraní taky asi není o moc lepší zážitek z hraní.
Edit: divím se že povolili registraci nicku ngshkflck
Edit: divím se že povolili registraci nicku ngshkflck
Nemá tesco predávať pred-objednávky až ráno 15teho ?JamieChris píše:Nojo, já mam zítra školu 8-20.00 a úplně jsem zapomněl, kdy si udělam ty chlebíčky Po škole vyždímanej do tesca
I just can't wait more! No zítra se asi spát nejde. Jsem zvědavý, na jaký level to dostaneme na první zátah hehe :-)
Pamatuju že si tu někteří mysleli, že to výjde o vánocích. Bude to skoro půl roku, ale čekat znovu bych už nechtěl.
- JamieChris
- Gorebelly
To netušim, já tam půjdu pro ty chlebíčky.Leon píše:Nemá tesco predávať pred-objednávky až ráno 15teho ?JamieChris píše:Nojo, já mam zítra školu 8-20.00 a úplně jsem zapomněl, kdy si udělam ty chlebíčky Po škole vyždímanej do tesca
to SynchR: Ja sem si koupil v prosincu novej PC na Diablo a huh Diablo tu mame az v kvetnu sem mohl mit ted o cca 10%+ lepsi PC nez mam ted ale co uz
Zitra makam jak barevnej, utery parim od 00:01, streda makam, ctvtrtek dopo poslu par mailu a v poledne odjizdim s kamosem na chalupu az do nedele parit D3. K tomu argentinsky vysoky rostenec a basy piv - jeste nevim jake, uvidim podle Makra a jejich nabidky - maji ted piva ve vyberu Epicure...